![]() |
|
Tivu sat zkušenostiChtěl bych se zeptat,kdo kupoval třeba v německých shopech kartu+modul,popř.i přijímač origo Tivu sat Italia,nabízí již kartu aktivovanou.Znamená to tedy,že karta je již zaregistrovaná(na nějakou italskou adresu),aktivovaná a po vložení modulu s kartou do přijímače s CI programy jsou už dekódovány?Díky za rady,chtěl bych si ji koupit. |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiSorry za první vetu, nerovnej tivusat se skylinkem melo byt napsáno.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiPs. Ty dálnice jsem dal jako přiklad, ja hodne cestují. A nebudeme rovnat ceske motoresty a dalnice s italským autogrill a jejich dalnicemi, ze ne :):) chtěl jsem jen poukázat na to, ze v Česku neni zadax lautr nic, ani to, co by zadax byt mělo. Díky. Ahoj.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiJediné eventuální riziko pro diváka je ten, že krom kanálů Rai maji ostatní TV vstup do Tivusat dobrovolný a tudíž mohou kdykoliv odejii, např. ke Sky Italia. Ale toto je nepravděpodobné, protože Mediaset se Sky válčí, protože Mediaset ma vlastní pay TV Mediaset premium v dvbt a navíc Sky Italia je známá svoji agresivní politikou kdy az na výjimky neplatí televizím skoro nic. Protože Sky má natolik kvalitní a bohatou nabídku, že se předpokládá, že divák nepostrádá free TV kanály. Vlastně i proto, před pul rokem Mediaset zakodovala svy 3 kanály které odjakživa vysílali fta (canale5, italia1 a rete4) a to právě proto, ze Sky nechtěla platit Mediasetu část poplatku vzhledem k tomu, že diváci Sky přijímali tyto kanály jako bonus. Proto ty kanaly Mediaset zakodovla a vstoupila do platformy tivusat. (Kde už několik let šířila své tematické kanály).Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenosti"druhé komu by jsi platil ten eventuální poplatek"- prostrednikovi za to ze mi proda novou kartu, novy modul "Tivusat neni komercni " - to TaT prece take nebyl :-)) podivej se par let dozadu Je italsky - a TaT byl snad zahranicni? Nevim ptam se, hledat to nebudu... " v cesku neni zadax lautr nic" - co by melo byt zadax a neni, dle tveho nazoru? Nevim, pram se... Naopak mam pocit ze skoro zadax tu je vse a lidi si toho nevazi... Ale to je asi vsude - Jako to je docela zajimavy ze nemusis byt koncesionar a platit poplatky a kartu mas zdarma... To by asi CT s CT kartou nedovolila... No tak nam napis, kolik jsi zaplatil (pises o povinnem stb)... Zadarmo asi zadna, ani talianska TeVe nerozdava zelezo... ![]() |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiZa StB humax hd jsem dal 149euro. Žádné poplatky navíc jsem neplatil. Karta byla uz v baleni. Aktivaci provedl přímo prodavač v obchodě po předložení občanky. Já už jsem pouze doma zapojil. Italská televize nabízí jakýsi bonus pro své občany kteří žijí v zahraniči. Me to nepripadne divný. A rovnat ČT s Rai je trochu z cesty. Tím povinným StB jsem myslel, ze není možné koupit samotnou kartu, ale pouze se StB. Upřímně nevím a neznám co je TaT...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
Tivu sat zkušenosti-franckJá jsem si chtěl pořídit Tivusat proto,že se mi v létě velmi líbily programy Rai,hlavně Yoyo(dětem).Jezdím každý rok na dovču vybaven měřákem,anténami,parabolou.Musím říct,že příjem DVB-T od Ancony po Gargáno(kam jezdím) je opravdu trochu duchařina,ráno naladím 200TV,odpoledne už polovina nejde,zato naladím jiné,které ráno nejeli.Divím se ,jak se mohou některé kanály(regiony,shop)uživit.Píšete,že Tivu jen pro Itala,já si včera objednal v Německém shopu modul+kartu,vše aktivováno,vložit a dívat se.Komunikace s obchodem vynikající.Jak tedy může tento shop nabízet tyto sestavy?,je tam několik variant(přijímač,jen karta). |
kamter
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiKamter: je to nelegální. Víc vám k tomu neřeknu. Pokud ovládate italštinu můžete si přečíst podmínky na www.tivusat.it. Karta není legálně k sehnání ani v Itálii, myslím bez StB. Pouze vymena je možná. To co prodavaji v Německu může byt buď použitá karta psaná na nějakého itala. Legální to určitě není. Tivusat je k sehnání legální cestou pouze v Itálii.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiA kde platis dane? V italii nebo v cesku?Me to teda prijde divny, cerpat sluzbu a neplatit koncesionarske poplatky :-)) TaT je predchudce Skylinku a nasledovnik Czech linku (puvodne nekomercni, karta na vecne casy ZDARMA) Viz https://www.parabola.cz/clanky/39/datove-toky-programu-czech-link-a-upc-direct/ |
Hollys
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiNelegalni? Hmm, to je tak - neni to nic proti nicemu, tady italy oficialne nekoupis a tak zakoupeni karty pouziti a i prijem share je z pohledu uzivatele legalni :)Pokud nekdo pouziva ostra slova, jako "nelegalni", tak by mel dolozit zakon, paragraf... Myslim ze nedolozi :-) Takze : nic ti za prijem Tivu jakoukoliv cestou nehrozi, jen je otazka, zda a kolik penez za to jsi ochoten a bez zaruky (vymeny karty protze nemas ita obcanku) narvat... |
Hollys
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiPíšu poslední příspěvek a pak už na to kašlu: příjem mimo Itálii je nelegální pro osoby které nezakoupi tivusat s příslušnými doklady. Je to napsáno v podmínkách a i na kartě. Tato služba není určena pro cizince žijící mimo území Itálie. Samozřejmě otázka je jak by to zjišťovali. Já to nelegální nemám tak jsem nad tímto nikdy nepřemýšlel a je mi to fuk. Takže se s tím nějak poperte... Ciao ragazzi!!Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiJeště jsem zapomněl dodat, ze v tivusat vyšší oaji dvě zahraniční televize v italském jazyce: SMtv (státní kanal San Marina) s SLOTV-K (slovinská státní televize)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Tivu sat zkušenostiV budoucnu se má i přidat švýcarská televize TSI1 a TSI2 v italštině.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |