Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tivu sat zkušenosti

Chtěl bych se zeptat,kdo kupoval třeba v německých shopech kartu+modul,popř.i přijímač origo Tivu sat Italia,nabízí již kartu aktivovanou.Znamená to tedy,že karta je již zaregistrovaná(na nějakou italskou adresu),aktivovaná a po vložení modulu s kartou do přijímače s CI programy jsou už dekódovány?Díky za rady,chtěl bych si ji koupit.

kamter
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tivu sat zkušenosti

Sorry za první vetu, nerovnej tivusat se skylinkem melo byt napsáno.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Ps. Ty dálnice jsem dal jako přiklad, ja hodne cestují. A nebudeme rovnat ceske motoresty a dalnice s italským autogrill a jejich dalnicemi, ze ne :):) chtěl jsem jen poukázat na to, ze v Česku neni zadax lautr nic, ani to, co by zadax byt mělo. Díky. Ahoj.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Jediné eventuální riziko pro diváka je ten, že krom kanálů Rai maji ostatní TV vstup do Tivusat dobrovolný a tudíž mohou kdykoliv odejii, např. ke Sky Italia. Ale toto je nepravděpodobné, protože Mediaset se Sky válčí, protože Mediaset ma vlastní pay TV Mediaset premium v dvbt a navíc Sky Italia je známá svoji agresivní politikou kdy az na výjimky neplatí televizím skoro nic. Protože Sky má natolik kvalitní a bohatou nabídku, že se předpokládá, že divák nepostrádá free TV kanály. Vlastně i proto, před pul rokem Mediaset zakodovala svy 3 kanály které odjakživa vysílali fta (canale5, italia1 a rete4) a to právě proto, ze Sky nechtěla platit Mediasetu část poplatku vzhledem k tomu, že diváci Sky přijímali tyto kanály jako bonus. Proto ty kanaly Mediaset zakodovla a vstoupila do platformy tivusat. (Kde už několik let šířila své tematické kanály).

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

"druhé komu by jsi platil ten eventuální poplatek"
- prostrednikovi za to ze mi proda novou kartu, novy modul

"Tivusat neni komercni "
- to TaT prece take nebyl :-)) podivej se par let dozadu

Je italsky
- a TaT byl snad zahranicni? Nevim ptam se, hledat to nebudu...

" v cesku neni zadax lautr nic"
- co by melo byt zadax a neni, dle tveho nazoru? Nevim, pram se... Naopak mam pocit ze skoro zadax tu je vse a lidi si toho nevazi... Ale to je asi vsude

- Jako to je docela zajimavy ze nemusis byt koncesionar a platit poplatky a kartu mas zdarma... To by asi CT s CT kartou nedovolila...

No tak nam napis, kolik jsi zaplatil (pises o povinnem stb)... Zadarmo asi zadna, ani talianska TeVe nerozdava zelezo... :O

Hollys
Registrace: 3/2009

Za StB humax hd jsem dal 149euro. Žádné poplatky navíc jsem neplatil. Karta byla uz v baleni. Aktivaci provedl přímo prodavač v obchodě po předložení občanky. Já už jsem pouze doma zapojil. Italská televize nabízí jakýsi bonus pro své občany kteří žijí v zahraniči. Me to nepripadne divný. A rovnat ČT s Rai je trochu z cesty. Tím povinným StB jsem myslel, ze není možné koupit samotnou kartu, ale pouze se StB. Upřímně nevím a neznám co je TaT...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tivu sat zkušenosti-franck

Já jsem si chtěl pořídit Tivusat proto,že se mi v létě velmi líbily programy Rai,hlavně Yoyo(dětem).Jezdím každý rok na dovču vybaven měřákem,anténami,parabolou.Musím říct,že příjem DVB-T od Ancony po Gargáno(kam jezdím) je opravdu trochu duchařina,ráno naladím 200TV,odpoledne už polovina nejde,zato naladím jiné,které ráno nejeli.Divím se ,jak se mohou některé kanály(regiony,shop)uživit.
Píšete,že Tivu jen pro Itala,já si včera objednal v Německém shopu modul+kartu,vše aktivováno,vložit a dívat se.Komunikace s obchodem vynikající.Jak tedy může tento shop nabízet tyto sestavy?,je tam několik variant(přijímač,jen karta).

kamter
Registrace: 1/2007

Kamter: je to nelegální. Víc vám k tomu neřeknu. Pokud ovládate italštinu můžete si přečíst podmínky na www.tivusat.it. Karta není legálně k sehnání ani v Itálii, myslím bez StB. Pouze vymena je možná. To co prodavaji v Německu může byt buď použitá karta psaná na nějakého itala. Legální to určitě není. Tivusat je k sehnání legální cestou pouze v Itálii.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

A kde platis dane? V italii nebo v cesku?

Me to teda prijde divny, cerpat sluzbu a neplatit koncesionarske poplatky :-))

TaT je predchudce Skylinku a nasledovnik Czech linku (puvodne nekomercni, karta na vecne casy ZDARMA)

Viz

https://www.parabola.cz/clanky/39/datove-toky-programu-czech-link-a-upc-direct/

Hollys

Nelegalni? Hmm, to je tak - neni to nic proti nicemu, tady italy oficialne nekoupis a tak zakoupeni karty pouziti a i prijem share je z pohledu uzivatele legalni :)

Pokud nekdo pouziva ostra slova, jako "nelegalni", tak by mel dolozit zakon, paragraf... Myslim ze nedolozi :-)

Takze : nic ti za prijem Tivu jakoukoliv cestou nehrozi, jen je otazka, zda a kolik penez za to jsi ochoten a bez zaruky (vymeny karty protze nemas ita obcanku) narvat...

Hollys

Píšu poslední příspěvek a pak už na to kašlu: příjem mimo Itálii je nelegální pro osoby které nezakoupi tivusat s příslušnými doklady. Je to napsáno v podmínkách a i na kartě. Tato služba není určena pro cizince žijící mimo území Itálie. Samozřejmě otázka je jak by to zjišťovali. Já to nelegální nemám tak jsem nad tímto nikdy nepřemýšlel a je mi to fuk. Takže se s tím nějak poperte... Ciao ragazzi!!

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Ještě jsem zapomněl dodat, ze v tivusat vyšší oaji dvě zahraniční televize v italském jazyce: SMtv (státní kanal San Marina) s SLOTV-K (slovinská státní televize)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

V budoucnu se má i přidat švýcarská televize TSI1 a TSI2 v italštině.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra