Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Android TV box

Prosím o vaše zkušenosti s Android TV box , jaký doporučujete?

Mirko.
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Android TV box

Objednaj si z Číny za polovičnú cenu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Ja mám takýto a vše funguje ako má:
http://www.aliexpress.com/item/MXQ-Quad-Core-4-4-Android-Smart-set-TV-BOX-XBMC-KODI-Fully-US-NIVE/32449179079.html?spm=2114.031010208.3.2.VW2S2M&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_2

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Žádný, Android není na tohle moc ideální. Některé kousky tak trpí tím, že to je přemalovaný tablet s dotykovým ovládání, že například když to omylem vypneš, tak už to na dálku nezapneš, ale musíš fyzickým tlačítkem na přístroji :)))

KamilZ
Registrace: 11/2010

pokiaľ si zvyknutý na android v telefóne/tablete tak sa hodne natrápiš, kým sa naučíš ovládať to cez DO, záleží teda, na čo to vlastne potrebuješ ...

mmc
Registrace: 1/2006

Objednaj si k tomu ešte aj niečo takéto a v pohode to s tým môžeš ovládať:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Measy-RC12-Air-Mouse-Wireless-2-4Ghz-QWERTY-Keyboard-Remote-Touch-Pad-for-PC-Android/1363857463.html

petersk

Moje skúsenosti s týmto boxom čo som dal linku. Mám to v spálni pripojený HDMI-kábelom k menšiemu televízoru. Streamujem do toho cez VU+ player TV vysielanie z STB. V pohode na tom šlape XBMC, Youtube a pod. Z Goodle Play stiahneš do toho čo chceš. A s tým touchpadom sa to ovláda veľmi ľahko.

petersk

je to kravina za hodně peněz

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

petersk

Zdravím petersk,prosím tě nemáš zkušenost jak na tom jedou internetové TV např. mojetv.net. TV mi nepřehrává video z internetu a další notebook nechci kupovat. Tak si říkám, že by mi tohle stačilo. Díky za odpověď.

komoca
Registrace: 7/2011

komoca

Tak s mojetv.net nemám skúsenosti. Ale keď to funguje napr. na tablete, tak aj na tomto bude určite. V podstate to funguje ako tablet.

petersk

Osobní zkušenost, mám toto 4G/32G (červený):
http://hometheatrelife.com/ugoos-ut3s-review-quadcore-android-media-player/

a zatím jsem nenašel nic, co by mně to nepřehrálo (kromě BD 3D ISO), rychlý (start 20s), na androidu 4.4.2 funguje i HBO GO Czech (na beta 5.1.1 zatím ne, hlásí to "vypněte druhý displej, už jsem vývojářům psal, doufám, že to upraví), SPMC (KODI) šlape jak má, ovládání přes airmouse (rychle si zvykneš), nebo KODI přes mobil (app yatse, nutno nainstalovat app pro autorun) - pravda, dal jsem za něj 127 doláčů, ale koupil bych jej znovu (nikomu nic nenutím, je nutné si to vyzkoušet sám a každého věc, jestli se do podobných experimentů chce pustit). Mouchy se určitě najdou, při nižší hlasitosti je FAN slyšet (není to moc, ale je), ubuntu jsem vyhodil (nesedí mně, tak proč zabírat paměť), HW výkonný, ostatní je SW záležitost (uvidíme, jak to bude dále vypadat), má to nestandardní AV 3,5mm jack (je potřeba 18mm dlouhý, normálně jsou 15mm), ale na to mě podpora odpověděla do 12 hodin...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

uz viem kto pretazuje internet ...... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jak vypadá porovnání těchto boxů s androidní TV ?

Mirko.

Ja mám Sencor Element Smart Dongle s bezdrôtovou klávesnicou (Android 4), ktorý dopredávajú už aj v Kauflande za 30 € a ide mi na tom Magio GO (40 kanálov) veľmi dobre. Dokonca fičí celý imternet aj s Google a You tube. Za pár eur spústa muziky.

Karner
Registrace: 3/2010

malina jede

super,celý svět R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Delší dobu přemýšlím, jak ti to napsat. Moc tě prosím, zásadně nereaguj na mé, občasné, příspěvky! Moc ti děkuji za pochopení!

Mirko.

Boxy alebo Dongle s Androidom, ktoré sa pripájajú do HDMI portu televízora, majú prednosť v tom, že je na nich celý internet a pomocou bezdrôtovej klávesnice sa ľahko môžeš dostať do Googlu. Potom si z Google Play stiahneš bezplatne napr. Antik alebo Magio GO a pozeráš spústu tv staníc za minimálny poplatok a zabudneš na Skylink.

Karner
Registrace: 3/2010

Mirko.

to ti bohužel nemohu slíbit,já nemám žádnou databázi s nicky a netuším,kdo nemá zájem o moji reakci,lepší bude,když to nebudeš po mě číst,tady je veřejné fórum,prsknul jsi dotaz a kdo bude reagovat ty nemůžeš ovlivnit,vidím,že máš aktivní šeptandu,tak si šeptej tajně a můžeš si vybrat přesně koho chceš,já šeptandu nemám R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já používám tento:http://www.umax.cz/egreat-h9-quad-core/
a jsem s ním celkem spokojen.Využívám to na i-vysílání,you tube,hbo go atd. a většinou funguje bez problémů.Předtím jsem měl Evolveo a ten byl podstatně horší.

acce
Registrace: 11/2008

Diky za tip asi do toho pujdu..... Da se zapojit rovnou pres av reciever hdmi?

bambule
Registrace: 2/2009

@bambule: Ano, da sa.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra