![]() |
|
TV Samsung blokovanie reklamyZdravim, chcem sa spytat kupil som telku Samsung Smart TV, mam to pripojene na net,pozeravam serial Walking Dead cez serialycz.cz, no problem je v tom, ze ked kliknem na spustenie serialu, vyhodimi nejaky odkaz, reklamu v novom okne, no serial my aj tak nenacita, ked kliknem na povodny odkaz, znova musim klinut na spustenie a toto sa opakuje stale dookola, potrebujem proste nieco ako adblock v pocitaci, existuje nieco podobne, alebo ako zamedzit vyskakovaniu novych okien ??Dakujem za kazdu radu |
Geno
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: TV Samsung blokovanie reklamyKontaktovat nás můžete na: nemesiskub@.... Viz kontaktni stranka tam...Proc to pises sem? Drive to fungovalo a ted ne? Uplne me naskakuje husi kuze ze bych se je,,, s tim samsungovym browserem a neco tam vyplnoval nebo ovladal pres DO, nebo pouzivas tablet? Ja tabletem poustim i youtube v tv jinak bych se uklikal... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: TV Samsung blokovanie reklamyno som tu prvykrat tak to tu velmi nepoznam, ani vas mail. praveze telku mam novu a nejde mi to od zaciatku, uz som skusal hocico, pouzivam na to ovladac, tablet nemam. fakt neviem co s tym a strasne ma to vytaca, ze to nemozem sledovat cez telku.dakujem |
Geno
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: TV Samsung blokovanie reklamyTo je citace mailu ze stranek tebou uvedenych, sem se maily kopirocat NESMI ...Pokud ti to nikdy neslo tak si myslim ze tyhle obskurni stranky pojeou akorat na flashi (windows) anebo na extra pluginech pro python stb (kodi, e2) apod. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
![]() |