Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zakódovaná Nova

Ahoj, minulý týden jsem si koupil tv Samsung UE40J6272. Od včera přestala jít Nova, píše to zakódovaný signál. Všechny ostatní programy jdou. Mám Skylink. Zkoušel jsem reautorizaci, ale nepomohla. Pravděpodobně to bude CI modulem (Mascom Irdeto Cryptoworks). Když jsem tam vložil SMIT modul tak to bylo v pořádku. Je možný tu Novu nějak rozchodit aniž bych si musel kupoval nový modul?

aw10
Registrace: 9/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zakódovaná Nova

Nova je ve Skylinku 2x a na TP 12.070H by s tím pravěkým modulem jít mohla. Ale novým modulem pochopitelně nic nepokazíš.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Samsung

Problém není v dekodéru, ale ve značce TV.
Samsung zřejmě dle diskuzí má problémy s kdečím. A kupovat tuhle značku je velmi riskantní.
Možná by tedy bylo lepší zkusit dekodér u souseda a protože pravděpodobně bude fungovat tak asi reklamace TV.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Taky je možné, že Samsung, jakožto chytrá televize, tu Novu bloknul ve Tvém vlastním zájmu...

rs505
Registrace: 11/2009

aw10

už ti hraje ??

petrpupa
Registrace: 9/2008

Zakódovaná Nova

mám LG televizi a taky se mi blokla Nova na 12070 naladil jsem ji
na 11876, 29900, H, jede bez problému

josef1
Registrace: 9/2009

jjezevec

Problém bude v tom modulu ten moc dobře se samsungem nejede vlastní zkušenost byl by pro něj vhodný spíš Smit a nebo Neotion vše CI+ a má klid jinak mu neblbni hlavu samsungy jedou ok a jsou rozhodně lepší na softy jak Lg,Sony s ostatními zkušenost nemám.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Jjezevec: Dobrá rada. :-D Je jasné, že problém je v dekodování, né ve značce TV. Já měl dříve problémy na paketu MTV, někde mi nešel zvuk a jak popisujete, tak v novém modulu bylo vše v pořádku.

Jardysek
Registrace: 3/2010

Mozna to souvisi i s timto:
https://www.parabola.cz/zpravicky/25131/skylink-testuje-viaccess-orca-u-programu-tv-nova/

aafroman
Registrace: 6/2014

V menu Cam modulu zkus přepnout z Irdeto na Cryptoworks mě to taky pomohlo.

Modřina
Registrace: 1/2006

anebo novu smazat a naskenovat znova

jak jste spokojeni s dvbs v tv samsung co razeni kanalu?

podle me hruza

Hollys
Registrace: 3/2009

Hollys

Hckova a Jckova rada naprosto v pohode. Dokonce to predci vetsinu externich tuneru. Predtim to byla fakt hruza.

Mikek
Registrace: 7/2011

Máš pravdu Hollys. U Samsungu je těžké seřadit, najít nebo vyfiltrovat satelitní programy, stejně tak přepínat mezi T/C/S. Poradil jsem si tak, že na TV mám naladěno DVB-C a na T a S používám samostatné STB. Pouze satelitní 4K programy musím sledovat na TV, ale ty jsem naházel do oblíbených, tak se najdou rychle a není jich zatím mnoho.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Pokud jdou programy třídit v PC, tak není se Samsungem problém.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

Uplný souhlas vpcto jde ok a nakonec i ovladačem to jde normálně a v pohodě u Hollyse a Omara3 je to mezi gaučem a tv

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Je pravda, že jsem třídění v komplu zatím nezkoušel. Ovladačem to také jde, ale je to pakárna, když mám naladěno asi 3 tisíce programů ze všech satelitních pozic. Nejvíc mi však vadí že na stránce je asi jen 8 programů. Na STB jich je asi 30 a k žádanému programu se doberu několikanásobněji rychle.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

U Samsungu 48J6272 třídění a mazání programů bez nejmenších problémů. Přepínání mezi T/S je horší.

algec
Registrace: 9/2006

@kaon69

Chytraku mel jsi v ruce F a srarsi modely? Jakou verzi firmware?

Vazne to jde "lehce" a bez Windows pocitace???

Nemoznost serazeni/prepinani T a S a nemoznost razeni me odradila od instalace oscamu do tv a prinutila koupit e2 box za 4000 s tunerem T + S :-( a umi fastscan :-) a ta F6500 telka je jen panel a maximalne si do ni poslu fotky nebo youtube video z tabletu anebo pustim stream cz tot vse...

Takze od ktere rady Samsungu jde pouzivat DVBS? A i kdyby tak asi fastscan neumi a do jednoho seznamu dat T a S asi taky ne? Opravte mne jestli se pletu.

Hollys

Mít naladĕných mraky programů mĕ přešlo již před nĕkolika lety. Nyní mám ze tří družic naladĕno cca 200 programů a stejnĕ se dívám jen na nĕkolik. Co se nových programů týká, sleduji přehledy a články v Parabole a používám výhradně ruční ladĕní. S řazením kanálů nemám nejmenší problém a DVB-T mám naladĕno jen pro strýčka příhodu. Samsung UE40JU6572

rs505

Hollys

Psal jsem jasne vyse, ze modely od H dale jsou uz uplne jine kafe. Jedine co stale nejde je mit v jednom seznamu DVB-T a S, coz ovsem naprosto drtiva vetsina lidi nepotrebuje. Fastscan to umi take.

Mikek

Mikek

Ten fastscan mě zajímá. Jde to i na freesat?_ A jak to udělám, nenašel jsem tu možnost, tak jsem se prokousával celým obsahem Thorů.

algec
Registrace: 9/2006

algec

To netusim, pri uvodni konfiguraci se me to ptalo na zemi, mesto, psc a providera. Skylink tam na vyber byl, jestli i Freesat to netusim.

Mikek

S tymto modulom som sa stretol v poslednom case viackrat. Napr. V prijimaci mascom po odkodovani hbo asi za minutu prestal dekodovat. V inom zariadeni tvp samsung nechodil ngc wild . Pomohla vymena za iny typ. Uz nieje in. Zberny dvor.

satan
Registrace: 1/2006

algec

U mĕ ( a u Tebe asi taky ) jenom Skylink. Menu - Vysílání - Anténa - Skylink
Zkus tady v Parabole ČS pakety - Freesat by UPC Direct a ručně naladit, co chceš...

rs505

Panove takze 2013 (F) tv je uz out? :-)

Fastscan podle me NEUMI, to si mozna pletete s NIT? Takovy pokus o serazeni samsung udelal ale cisla kanalu nesedela...

Dokud to nebude umet s+t v jednom buketu, tak novou uz nechci... Leda bude UHD 150 cm stat pod 9900,- :-) za par let urcite. A musi do toho jit nacpat oscam coz myslim podporuje komunita jenom u Sama nebo se pletu?

Hollys

Hollys

Už to tak vypadá, že se zkrátka výrobci televizorů bez Tebe pár let budou muset obejít...

rs505
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra