![]() |
|
Zakódovaná NovaAhoj, minulý týden jsem si koupil tv Samsung UE40J6272. Od včera přestala jít Nova, píše to zakódovaný signál. Všechny ostatní programy jdou. Mám Skylink. Zkoušel jsem reautorizaci, ale nepomohla. Pravděpodobně to bude CI modulem (Mascom Irdeto Cryptoworks). Když jsem tam vložil SMIT modul tak to bylo v pořádku. Je možný tu Novu nějak rozchodit aniž bych si musel kupoval nový modul? |
aw10
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 21 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Zakódovaná Novaneboj, nepojdou hlady, najde se spousta obcanu, co jim nasypou penize a 80% lidi ty smart televizory nevyuzije ani z 20% (podobne jako smartphopuny :-)nicmene urcita recese v oblasti TV i automobiloveho prumyslu do 10 let IMHO probehne |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Zakódovaná NovaNové Samsungy s Tizenem mají Fast Scan pro Skylink, naladění naprostá pohoda.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Zakódovaná NovaFkova rada fastscan 100% neumi. Ta mela i to razeni programu dost chabe. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Zakódovaná Novahttps://www.google.cz/search?q=samsung+tv+fastscannepodava jednoznacny vysledky |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Zakódovaná NovaK..va nevím co furt hledáte na tom fastscanu vždyť je to na dvě věci není nad si to naladit rúčo a uspořádat si to podle sebe fastscan to je hovadina na entouUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |