![]() |
|
Identifikace kanálové antényZdravím, mám kanálovou anténu kovoplast, ale netuším pro jaký kanál či skupinu kanálů je určena, jelikož na ní není žadné číslo podle kterého bych ji mohl dohledat na webu kovoplastu, je nějaká možnost jak to zjistit? |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Identifikace kanálové antényta 2059 je o dost delší, je dlouhá jako ta pro k 33-39. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: Identifikace kanálové antényhttps://mega.nz/#!gEtRBJTT!JQJGLo1KK9DTp7VjZ4m99wWavEFzEn6ppYBwBUq0B-wtu je oskenovanej manual na tu co mám, tu 2059. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: Identifikace kanálové antényDůležitá je nejen tloušťka, ale jestli ti při tom i neukápne. |
Milusbre
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
u yaginyz délky dipolu a činitele zkrácení,jak již bylo psáno,pouze délka dipolu neurčuje střed skupiny kanálů,nýbrž nejvyšší kanál,což je základní vlastnost yaginy,kde je dipol naladěn,těsně za tímto kanálem nahoru,zisk prudce klesá,tedy nepoužitelné![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
YAGI KovoplastZ fotek je patrné, že jde o novější typ kanálové antény Kovoplast, 20 prvků, průměr všech prvků 6 mm, označení je S 20xx, kde xx odpovídá poslednímu kanálu ve skupině (nejvyššímu ze skupiny).Mám rozměrovou tabulku těchto antén v PC v práci (původem přímo z Kovoplastu), pokud by byl vážný zájem, můžu poskytnout (spíš ale až v lednu :-). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
to Qquiderr, Vjeda a prakseVědecké poznatky musí prověřit praxe.1.Vem první anténu a nalaď postupně kanály, které u Tebe hrají, byť blbě. Zapiš si údaje teploměrů. 2. Vyměň anténu za druhou a udělej totéž. 3. Vyměň další anténu a udělej totéž. 4. Z tabulky kanálů a údajů teploměrů přijdeš na to, která anténa je na které kanály dobrá či nedobrá a zda takovou vůbec potřebuješ. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |