, sekce: Zkušenosti |
|
Redakce - Parabola ??Slovo " degradace " , je v diskusní foru, zde na Parabole zakázáno ?? Tak proč mi to psalo v novém téma " došlo k chybě " ? ? Dík za info - CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Redakce - Parabola ??Co tak napisat im mail a nezaplnat to tu zbytocnymi prispevkami ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: Redakce - Parabola ??je dobré , že sa to píše sem . to by sa ututlalo .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
L.B.- 12/2OO6Kolego - 3x jsem zadal "nové téma" - na degradaci HD TV signálu, zda je to cílená přípava TV HD signálu mimo kvalitu v BD, ČR,. Ital, ... atd., verzuz na UHD a 4-8K TV signál - nebo co,. No Web to nevzal do diskuse - proč ? ? ! ! ?? |
CES
|
|
RE: Redakce - Parabola ??C e n z u r a ? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
|
|
A víš že jsme rádiže ti nic nevyšlo?Protože číst po tobě ty slátaniny co se nedají číst a nedávají ani hlavu natož patu, jenom dobře. Člověk co po tobě!! něco čte tak musí hoodně dlouho přemýšlet co jsi vůbec myslel, jak si to myslel,a jestli to vůbec myslíš vážně. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
slávistoa to patří komu?poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 940 |
|
|
poklto jsi slepý?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
slávistaJá jsem technik a né, ""JIRÁSEK"" nebo ""Božena Němcová"" !! Nauč se číst technicky - že paní učitelko !!! |
CES
|
|
RE: Redakce - Parabola ??CES - nemyslel jsem, že někdy pochválím za příspěvek zrovna slávistu, ale stalo se !!Ty že jsi technik? Budeš nejspíš nějaký disl..., disgr... nebo prostě něco dis..., to cos napsal včera 20:35:41 není normální, zkus si to po sobě aspoň přečíst, tatare |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
CESkoAle jdi ty šmudlo, ty a technik? Technik čeho?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
lanceKolego nejdou Ti špatně hodiny ?? Jinak jsi s "kaprem" zde předvedl svoje -IQ. Všimni si, že já slovo """tatar""" nepoužívám Ty EVROpane !!!!! !!!! |
CES
|
|
-CESPokud jsi tedy nepochopil který příspěvek si máš po sobě přečíst, opravuji překlep: 11.12.2015, 19:51:38 - to je ono. Vážně si myslíš, že jsi úplně v pohodě ? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
lanceKolego, že se vzrušuješ - má to vliv na dojivost krav, topoření, .... atd.. Budou Vánoce, tak si to v Adventu vychutnej v klidu - tu pohodu. To Ti v míru a v úctě. |
CES
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|