![]() |
|
skylink vánocejakou vánoční nadílku připravil letos skylink pro své stálé zákazníky ? |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
skylink vánoce..no přece zdražování.... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE:skylink vánoceJakto? V reklamě praví, že Ti za 1Kč přivezou, namotují a zprovozní kompletní železo, A ještě Tě s tím naučí zacházet...![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: skylink vánoceZmena op key, to jim bude stacit... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: skylink vánoceA co zase se bude zdražovat SERPO ? |
sat amatér
![]() |
|
konasA kolik ta sranda z reklamy za 1 KČ stojí doopravy ? |
sat amatér
![]() |
|
konasA kolik ta sranda z reklamy za 1 KČ stojí doopravdy ? (OPRAVA) |
sat amatér
![]() |
|
chocholosA to bude zadarmo,nevím co je to za nabídku ? |
sat amatér
![]() |
|
skylink vánocePánové když se vám nelíbí že SKYLINK zdražuje máte možnost jít ke konkurenci tam to bude levnější a nezdražují. Já jsem u SKYLINKU víc jak deset let a jsem spokojen s jejich nabídkou. |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
atrapssssNo chleba stojí furt stejně, tak do 0,3% inflace se něco přeci jenom vejde. |
konas
![]() |
|
atrapsssstak To jsi pamětník a zakladatel a máš to nejspíš stále zadarmo![]() |
sat amatér
![]() |
|
RE: skylink vánoceNebude třeba balíček mini na tři měsíce za 330kč/ šest měsíců 600kč /i rok za 1230kč atd. multi 3 měsíce za 530kč / 6 měsíců 1000kč atd atd.......... |
sat amatér
![]() |
|
skynlik cenovácely skynlik sa chova ako mrtvy brouk, nič neviem nič nepočujem,nemame o tom informacie.a Glasnikove vyhybave odpovede,o ničom.a pre teba atrapas si obhajca skynliku,platia ti za to,alebo maš zadara balik komplet.už som tu mal 2krat dištanc.dostanem teraz trvaly dištanc za svoje nazory.na inych weboch môžem pisat slobodne.ak je to naposledy,tak zbohom obhajcovia skynliku. |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 307 |
![]() |
|
sat amatérKolik to stojí nevím, ale jak známo, reklama nelže, jen neříká celou pravdu. Zkusím objednat motor, i s montáží. Třeba se do dvacetikoruny vejdu. |
konas
![]() |
|
MelogNeboj se nic zadara nemám a nikoho se nezastávám ale když si pustím 02TV tak je nabídka horší akorát co mají je fotbal ale za kolik. |
atrapssss
![]() |
|
konasNejsem pamětník a nemám nic zadara ale kvalita i počet programů za 320kč či 390kč lepší než u konkurence,. |
atrapssss
![]() |
|
konasJako vtip to nebylo špatný,ale spíš si nachystej pár tisícovek a podpis smlouvy na dva roky....snad nepíši nesmysly ted´jsem na to koukal jen chvíli a snad jsem to dobře pochopil. |
sat amatér
![]() |
|
konasZase jsi v tom nevinnĕ... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: skylink vánocePane Bože - každý tu chce nejaké darčeky - kedysi boli na Vianoce kvalitnejšie programy na dokopy 3 programoch STV1, STV2 a Markíza. Dnes je to všade plné len lacných repríz (teda až na rozprávky, ale tie už majú niektorí ponahrávané) - stačí sa pozrieť na Silvestrovský program - žiadna TV si už nemôže dovoliť vytvoriť originálny galavečer - nezaplatí ho totiž. A ak aj dajú v TV lepší film, jednaj je problém ho nájsť a je popretkávaný reklamami tak, že trvá dvojnásobok jeho dĺžky !!! Nečakajte zázraky. Už ani nové TV nejdú automaticky na sat a prečo asi ? Vyberte si z toho, čo je, nečakajte veľmi viac. Minimálne v klasickej sat. TV nie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
sat amatérKamarád tu akci vzal a má to vše zadara či 1kč jak přístroj tak kartu jen ty dva roky a předplatil si MINI. |
atrapssss
![]() |
|
DzordzoNic nechceme zadarmo ....ale dřív se neplatilo SERPO skoro 1000kč, slevy balíčků byly zákazníkům nabízeny každým rokem,ale letos jsem nic nenašel.Dřív byl nabízen balíček mini na 1 ROK za 999kč pokud si to nepamatuješ tak se zeptej lidí ve svém okolí co mají lešího pamatováka než TY![]() |
sat amatér
![]() |
|
atrapssssPokud jsem to dobře spočítal,tak nezaplatil 1KČ jak je uváděno v reklamě ale nejspíš zaplatil 4296kč a to je rozdíl....-asi nějaká divná reklama. |
sat amatér
![]() |
|
RE: skylink vánoce@ satamatér - mám doma ešte 2 karty, na ktorých si môžem aktivovať mini za 45,50 EUR/rok. Ani dnes Ťa nikto nenúti platiť SERPO, pokiaľ si vystačíš s DVB-T. Čo sa pamatováka týka, neviem koľko Skylink kariet si predal Ty, ja niečo cez 100, ale po zavedení serpa tak asi 5. Čakáš darček, keď ešte aj PROMO na nových kartách stiahli z 2 mesiacov na 2 týždne? Situácia sa zmenila, trh sa nasýtil a už ani provideri si nemôžu dovoliť to, čo kedysi... |
Dzordzo
![]() |
|
Děkujiza reakce,ale diskuze jde jiným směrem než jsem si představoval....chtěl jsem se jen dozvědět jaká je letošní vánoční nabídka a co si můžu za výhodnou cenu předplatit....no bohužel asi nic![]() |
sat amatér
![]() |
|
RE: skylink vánocesat amatér - v Orange tiež predávajú mobily za 1 KČ, či nie ? Veď podľa mňa je to výhodné, ak by som mal kupovať kartu za 90,- EUR + prístroj za 100,- EUR = 190,- EUR - radšej sa zaviažem na balík za 7,- EUR/mes. na 2 roky = 7x24= 168,- ešte stále som v pluse 22,- EUR ... |
Dzordzo
![]() |
|
atrapssssTrochu ses minul v reakci. Já nepsal, že máš něco zadarmo. Příště prosím u kolegy... |
konas
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |