![]() |
|
Pravidla - co je to PM?Přečetl jsem si dnes po několika letech pravidla a ta tam se vyskytuje to PM. Nevím co to je a myslím, že asi nebudu sám. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
sateliťákno to máš tedy pravdu,na co šeptanda,není nic,co bych nemohl napsat veřejně v rámci pravidel![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Pravidla - co je to PM?Pokud to tu někdo bere jako žvanírnu, tak zprávy nepotřebuje, že. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
kokunMáš pravdu![]() |
elektrokol
![]() |
|
odborník na elektrokolaa že jsi si je nespustil sám![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierreto je vidět podle odpovědí že si nějaký přeborník ve žvanění![]() |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
pierrepetrAby ses nemusel neustále ztrapňovat, tak ti již podruhé napovím. Můj nick je složenina slov elektro+jméno firmy. Doufám, že ti to už napodruhé stačí a pochopíš. Pokud ne, tak potom pouze provokuješ a podle toho se zachovám.Tak doufám, že je mezi náma jasno. |
elektrokol
![]() |
|
odborník na elektrokolapokud se tady někdo ztrapňuje musí posoudit ostatní,znalí,případně odborníci,pokud se tíká oslovení,tak,když víš,že se tě to netýká,nemusíš reagovat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierreNerozumíš psanému textu? Nebo jsem ti snad špatně vysvětlil že elektokol není elektrokolo? Mám to snad řešit jinak? Nebo snad chceš vracet stejnou minci?Ale alespoň ostatní vidí co jsi zač. |
elektrokol
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |