![]() |
|
DLP vs 3LCD na doma + SkylinkPlánuji koupit domů DLP projektor.(filmy,hry,koncerty)Zajímalo by mě i jak to funguje(obrazově)s HBO HD.(od Skylinku) Po přečtení recenzí a shlédnutí různých videí na Youtube,jsem vybral kompromisem 2 projektory.(opravdu to není lehké) Optoma 26HD popř.HD141X(DLP) a Epson EH TW5350(3LCD) Bohužel nikde doma nemám na bílo vymalováno ,možná na WC na stropě.Takže jsem vybral i plátno od Elite Screens 125"(16:9)popř 120"(4:3)....to nevím jaké by bylo lepší(rozměrově) motorově ovládané.(po zkušenostech uživatelů co maj ruční) Jinak místnost je 4,4m x 5,5m...těch 4,4m by mělo být promítací.Asi čistá délka od projektoru k plátnu by byla 4m.Projektor nelze přidělat ke stropu,takže zbývá na stěnu.(na držák)..Provozuje někdo tuto šílenost ze zdejších přispěvovatelů ? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: DLP vs 3LCD na doma + Skylink..no,tak jsem z toho hotovej.Nezbyde mi nic jinýho ,než abych odchytl nějakýho maníka,co to má doma a osobně se podíval,jak to vypadá....![]() |
Cucerak
![]() |
|
chaby zvukprojektora vies eliminovat pouzitim externej audio sustavy, avsak na zatemnovanie izby aby bola dokonala tma ako v kine, hlavne v lete si nikdy nezvyknes. pretoze aj okrasna domaca zelen potrebuje denne svetlo. vysolit vsak za projektor viac ako 10.000,- eur s moznostou projekcie aj za denneho svetla je diskutabilne...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
kamilS bohusom sa uz neplati hadat,vsade bol, vsetko videl, vsetko ma...presne ako pises..len-on.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
pretozespoluhlasky ako vzdy, diagnosticky po vecierke, protirecia same sebehttps://www.parabola.cz/forum/reply-767492/ ![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
lenžeAko inak, Bohušu...ty sa nevidiš.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
Niečo z diskusie multinickuhttps://www.parabola.cz/forum/reply-737975/alias Jazer31 či grof alebo major13? ![]() Nás neoklameš, Bohuš31 ![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: DLP vs 3LCD na doma + SkylinkAsi bych bral projektor s co nejvetsim kontrastnim pomerem, rekneme 50000:1 a vys, ty maji svitivost cca 2000 ANSI lumenu a mene...samozrejme je to pro prezentaci spis vecer, v noci...ale diky vysokemu kontrastu by nemuselo tolik vadit ambientni svetlo od necernych zdi a stropu a porad by podani cerne melo byt slusne... |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
akesidenne svetlo znesie aj tento, teraz cenovo nenarocno dostupny projektorhttps://www.youtube.com/watch?v=ZchRprMlFH0 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: DLP vs 3LCD na doma + Skylink...musí to bejt BOŽÍ...přece ne ??https://www.youtube.com/watch?v=Y7Jhb5eBaQQ |
Cucerak
![]() |
|
je to fajncucerak az do chvile, pokial zbadas po case praxe aj minusy projektora...nepopieram ked som ho mal kedysi davno novy, bol so cely happy. avsak teraz, ked mi domaca videoprojekcia pride ako obycajne male kino, pozriem snad 5x do roka tv vysielnie cez projektor /hokej na velkom platne, lepsie vidno puk ako na 60"tv/. v zime ked je skoro tma, ma projektor akusi plosnu vyhodu pred tv. avsak v kumulative je sledovanie tv ergonomickejsie...aj som zvedavy co napises trebars po troch rokoch praxe v porovnani s ergonomickou kvalitou sledovania tv. idu vsak vianoce, tak si UROBTE RADOST trebars DOBRYM PROJEKTOROM... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |