![]() |
|
Amiko HD mini nastaveníZdravím všechny,kopil jsem si Amiko HD Mini SE a už měsíc se to snažím nastavit a pořád mi to dává že programy jsou kodovane.Software jsem nahrál ten uplně nejvíc novy AMIKO_MiniHD_SE_Galaxy_2.3.04_by Dekolte a už se nedá vrátit spět kartu mám FREESAT tuším že tento rok nám posílali novou karta funguje v jiných přijímačích bez problémů. AMIKO mi taky chvíli šlo. Může mi prosím někdo pomoc jsem totál greenhorn Dík ![]() |
Dogmartin
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Amiko HD mini nastaveníDej si tam software s mcas ze sat-support.tv a nevymýšlej ptákoviny |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
tady si vaber 2.0.04 mcast ten běháhttp://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=136 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
opravavyber si 2.0.04 mcast |
korkoran
![]() |
|
RE: Amiko HD mini nastaveníDoporučuji Ti tento soft: amiko_mini_hd_se_ps_starlight_1CA_0CI_2.3.30_by_twinkle.zipJsem s ním maximálně spokojen a služba Litetv je výborná. |
RJakubec2
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
PoděkováníChlapi díky MCAS 2.0.04 se mi tam nepovedl nahrát hlásilo to že mám jiný softvare či co.Nahrál jsem Starlight bez problémů a zdá se,že funguje. Chtěl bych se zeptat jestli je možné to nějak dát do modu kdy automaticky zvolí češtinu jako výchozí jazyk titulků a zvuku. Popřípadě jestli existuje nějký soft v češtině. Díky ![]() |
Dogmartin
![]() |
|
RE: Amiko HD mini nastaveníAsi nejde ... Budeš to muset nastavit ručně. Pak to již funguje normálně. |
RJakubec2
![]() |
|
Dogmartinpo přehrání softu,zadáš češtinu a do dalšího přehrávání softu je tam čeština stále,jinak se nemění |
korkoran
![]() |
|
češtinaTam ,ale v menu žádná čeština není. |
Dogmartin
![]() |
|
čeština tam jev menu najdeš language,langinu,najedeš,a jedeš v levo nebo v pravou a je tam čeština i slovenčina a hafo dalších i mohamedánština,co se bude brzo hodit![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
čeština tam nejniFakt tam nejni tohle umim nám nejbližší jazyk co tam je je polski a bulharsky.Nejni ani v jazyku titulků a ani v teletextu nastavení. Mohamedánština tam je,ale jsem teprve začátečník. |
Dogmartin
![]() |
|
RE: Amiko HD mini nastavenínahraj přes RS232 pomocí Toolbox for All Amiko 3511 by Dekolte z sat-suport poslední sw AMIKO_MiniHD_SE_2.2.14_emu.zip. Funguje s ICE kartou na FrreSAT bez problému. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
už to zase nejdeBěželo to hodinu teď při přepnutí naskočí obraz na 5 vteřin a zase "scrambled" zvuk ale jde.Někdy tam zustane i seklej obraz.Restart nepomaha,RS 232 redukci jsem si koupil,ale nemám kompjútr kam bych to vložil. Teď jsem odpjil Hard disk a běží to. Nevíte kdo by mi tam ten soft napálil?Jsem z Tachova. Dík |
Dogmartin
![]() |
|
už to zase nejdedělá to ten připojenej hard ,ale až když jsem povolil Time Shift |
Dogmartin
![]() |
|
RE: Amiko HD mini nastaveníTakže Ti to již normálně šlape? |
RJakubec2
![]() |
|
harddisknapájíš ho zvláštním zdrojem?Sever nebo jih TC?sedmihoří?ale žádný jméno! ! |
korkoran
![]() |
|
HarddiskNormálně to šlape jen nejde Time Shift.Harddisk je napájenej z Amika přes USB .Náhrávání jede,ale nejde Time shift jak to zapneš zamrzne to.Hadr Verbatim 1TB .Zkoušel jsem tam ještě dát flash disk a to samý nahrávání jo ale Timeshift ne.Jsem západně od TC cca 7km. Dojedu nebo pošlu kam to pude jen ať to maká a já nemusim platit freesatu za 2 kartu a přijímač. |
Dogmartin
![]() |
|
HarddiskTak kecám nenahrává to taky SCRAMBLED a konec zamrzne obraz |
Dogmartin
![]() |
|
hardisckasi to chce zkoušet více softů,z té stránky,co jsem ti napsal nahoře ,to u Amik je běžné,pro skoro každou funkci jsem hledal a zkoušel.Já to umim jen přes USB,přes comku nemám jak. |
korkoran
![]() |
|
martineještě mě napadá,co se mi párkrát u nich stalo.Zkus flashku naformátovat ,parkrát jsem na to taky narazil,myslím ale ,že 1 tera je na amíčko moc velká zátěž a ta flesh není správně formátovaná.Teď zrovna mi malej GM Wizard class nechce nahrávet s 300 g diskem (120 g volných),říká ,že je nějakej americkej problém,(z Pc nahrává)dal jsem flesh 32 g a jel.Do Studánky to mám cca 60 km z jihu.Můj nick je v centrumu |
korkoran
![]() |
|
AmikoDíky skusím to zejtra.Jsem už vytočenej jinej disk než ten tera nemám ještě jeden(taky tera) z vlastním zdrojem mám na kamerách tak taky testnu.Teď momentálně mi vadí ten timeshift ten používám často. Já to podělal jak jsem tam dal upgrade s botloaderem na to nejnovější jak skouším jinej soft starší tak to nejde. A jinak si se téměř trefil nejsem ze studny ale z druhý village na CZ straně od Barnau. Budu zkoušet dál až mi zase chytne amok. Dík všem ![]() |
Dogmartin
![]() |
|
a co takhletovárko ,tam nejde?A pak něco staršího.Hlavně,aby to bylo skutečně SE? |
korkoran
![]() |
|
skryté menúú9339 při zapnutém na kanále |
korkoran
![]() |
|
skryté menúúNo to tam fakt naskočilo nějaký kejkle s kartou ,ale to sem uplně f ..deli.Co tam mam nastavit? CARD INFO CARD SHARE to nepotřebuju KEY EDIT MCAS CONFIG |
Dogmartin
![]() |
|
skryté menúúAMIKO MINI HD SE to fakt je |
Dogmartin
![]() |
|
martineno a co bude s tím centrumem,nebo ho neznáš ? Jak ti mohu pomoct,když nevíš co je to centrum? |
korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |