![]() |
|
Jak seřadit programy u televize LG LM62Tchán má televizi LG a naladili se mu programy a nejdou jako dřive prohodit je tam ikonka televize jak se ji zbavit nebo co udelat abych je mohl zas seřadit za sebou popřípadě přečíslovat. |
Hornajs79
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
přepni naDTV,nebo co máš naladěno,kouli mám v práci![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pouzij ChanSortV PC si uprav dle sebe. |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
ne všechnyLG televize umožní stáhnutí settingu na flešku![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Jak seřadit programy u televize LG LM62Mal som podobnú skúsenosť pri ladení Skylink programov. Zoradilo si to programy podľa skylinku. Treba to znova naladiť, ale v menu nezaškrtnúť pri ladení "skylink" (alebo tak nejak to tam je). Tie programy sa naladia všetky, ale bude s nimi možné manipulovať "dle libosti".Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
kdo mátekřišťálové koule?,že vidíte,že chce DVB-T,nebo DVB-S,já to z dotazu tedy netuším![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJednou jsem ladil LG a jen si pamatuju, že v jenom zobrazení to šlo měnit(mezi sebou) a v druhém ne. Jen už nevím kterým knoflíkem jsem které spouštěl. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
petře to je jednooba jdou stejně blbě u LG |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkos DVB-T u LG jsem nikdy problém neměl,jen se musí přesouvat jeden program po druhém a to od začátku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak seřadit programy u televize LG LM62konas....Při stisknutí "Q Menu" na ovladači můžeš program uložit kam chceš, a ostatní tzv. předjíždět-ostatní se posunou o jeden a udělají místo. Při stisku modrého tlačítka pouze zadáš číslo umístění, ale musíš ho vědět dopředu. Nebo je to opačně-už si to nepamatuji přesně. 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
u LG sinevzpomínám,že by to to šlo zadáním čísla,možná model,který neznám,většinou modré tlačítko obarví program a šipkami se posouvá,pak potvrdit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
palermo67No já se jenom hrozím toho, že k těm příbuzným s LG jdeme na Vánoce, a zas budu muset něco ladit. Ted´mají kabelovku tak snad bude pokoj. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Jak seřadit programy u televize LG LM62Tchan ma skylink tak snad bude problem v tom zaškrnuti skylink musim se na to podivat zatim diky je to LG DVB-S |
Hornajs79
![]() |
|
RE: Jak seřadit programy u televize LG LM62Tak bohužel při automatickem ladeni se vždy naladi programy s ikonou televize a pak to nejde přečíslovat v nabidce mi to nedava zaškrnout skylink nebo ne poradí mi někdo moc prosim je to televizor LG![]() |
Hornajs79
![]() |
|
Hornajs79Všecko je to o čtení,když tam řádiš,tak dole jsou odkazy a barevný tečky k ovládání,přesunu,azání,vyřazení ze zvláštního seznamu programu-jen číst a číst! |
korkoran
![]() |
|
korkoranněkterej druh lidí to prostě nezvládá,i na takový krávovinky jezdím servisovat a lidi rádi platěj![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak seřadit programy u televize LG LM62hmm nema navod k televizi tak diky za radu no holt bude koukat tak jak to ma |
Hornajs79
![]() |
|
taky nemámnávody a servisuji všechny značky,stačí použít to co ti roste na krku,nebo si zavolej někoho a zaplať,možná i v hospodě odchytíš nějakýho pepíka![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Hornajs79Ten není u žádný LG,já si ztáhl na intru a stál taky za h...o,tak ti nezbyde taky jenom to čtení.Pokaždý je to úplně nová detektívka |
korkoran
![]() |
|
korkopřesně,vždy se učím až u zákazníka a rychle![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |