Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Furt pořád něco zadarmo !!!!!

jako řekněte mi zoufalci proč pořád někdo chce přijímat programy na satu zadarmo , to nemáte korunu nebo co , to je fakt hnus českého národa , zadarmo dej zadarmo :crying:

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Furt pořád něco zadarmo !!!!!

tri diplomy a iq húpacieho koníka. tri diplomy ti určite postavili aj dom , že ? a tie diplomy si občas aj oper. sú také za...

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

bbitom

A to je jako umění makat 12 hodin denně i o víkendu ?

namtas
Registrace: 5/2006

skola

a studium bbitom moze byt predpokladom k lepsiemu uplatneniu sa v spolocnosti. avsak clovek zije praxou a ta kludne moze byt dolezitejsia ako teoreticke zaklady nadobudnute na niekolkych univerzitach, ktore ukoncis diplomom...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bbitom

A co šroubek-jak ti jde zašroubovat s třemi tituly ze z Plzně,slyšel jsem dobrý for,Bakala chce 4 miliardy na udržení OKD na jeden rok-no nekupte to,tady je byznys jak vyšitý,na to ti tři tituly budou málo! :O :laughing:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

bbitom

Je vidět že je vychován jako kapitalista ale v jakých podmínkách byl vychován před rokem 1990 zda už žil.

atrapssss
Registrace: 5/2015

Na bbitoma 8 hodinová pracovní doba.Šéfa, který mu bude stát pořád za (nevhodné slovo)í a neustále mít na talíři, jak firma je na tom špatně.Každý den sledovat, jak si šéf odjíždí v Mercedesu. 13500 hrubého jo a s těma jeho diplomy by si tu mohl vytřít akorát tak řit.
Papírů mám taky plnou řit (VZ,JP,C,PP,SP) a jsou mi k hovnu.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

RE:Furt pořád něco zadarmo !!!!!

přesně tak,aspoň se nebudu se svým VU+ Zero cítit méněcený.. :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

zadarmo

Zadarmo můžeš dostat akorát pár facek nikoliv ode mne...

a2580123a
Registrace: 10/2014

čemu se divíte

Nevím, nad čím, se tady pozastavujete a rozčilujete.
Nakoupit (získat, okrást, nebo uloupit ...) cokoliv za nejnižší cenu (nejlépe zadarmo) a pak s co nejvyšším ziskem prodat, je základ veškerého podnikání v celém světě.Platí to v měřítku jednotlivců, ale hlavně u velkých firem i celých států.
Jen se tomu okulantně říká podnikání, nebo ve světě více používané slovo BYZNYS

jag42
Registrace: 1/2014

jag42

plně souhlasím,jen doplním,tuto možnost má v našich státech úplně každý,bezúhonný jedinec,no není to hezké??,nutno zkusit R^ :laughing: R^

pierrepetr

kos:

A kde že je vlastně to "z česka"? Nikde na žádné mapě jsem to nenašel a navíc ještě název nějakého státu psát s malým? Hlavně že sa směješ až máš z toho hubu od ucha k uchu, že?

Vidím že jeden vedle hruhého píše jednu capinu vedle druhé.

Opravdu úžasná diskuse a vůbec nikdo tu nenapsal nic rozumného a každý jen napadá a uráží. Horší jak malé děcka ve školce, úplně všichni geniální adepti do parlamentu a úžasně by jste tam zapadli.

risposta
Registrace: 2/2012

risposta

no zhodnotil jsi ostatní hezky,tak ještě něco k tématu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr:

A co "ještě něco" a k jakému tématu? Žádné normální téma jsem tu nenašel a nebo mám reagovat např. na ty tvoje provokace a podobně?

Na tu snůšku urážek a provokací není ani co dodat. U tebe vidím, že potrefená hus zagágotala, začala kolem sebe kopat naprázdno a reakce je taková že následují jen provokace.

PS: Mužeš provokovat jak chceš a už na tvé capiny a podobně nebudu v žádném případě reagovat!

risposta
Registrace: 2/2012

Nakupit lacno, draho predat (nie drahsie- to je normalne, ved ucelom podnikania je zisk), tak na to nema kazdy charakter. Niekto je aj normalny clovek.

Kasr
Registrace: 8/2008

risposta

no vidím,že startuješ na první našlápnutí,já jsem nepsal o mě,o mě si piš co chceš,mě to nebolí,psal jsem o všech předřečnících,jak jsi je hezky zhodnotil,jako jediný osvícený k tomuto úkonu,no jen tak dál,nadáváš na hnůj a sám jsi přispěl na hromadu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Na zapad od nas a hlavne davnejsie, este ked u nas vladli komanci, tak v niejakej firme pomaly rastli, pomaly majitelom stupala hodnota a zisky firmy a zivotna uroven. Ale u nas po "prevrate" musel byt zisk hned a velmi velky a zivotna uroven velmi vysoko.. A naucili sa to od nas aj v byvalom west blocku.

Kasr

Kasr

vždyť píšu,všichni mají stejné možnosti,kdo chce mít vysokou životní úroveň,jak píšeš,má možnost,nechápu,že nikdo nechce podnikat,všichni radši dělají v kolbence za min.mzdu a nechávají se odírat R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ja tvrdim, ze ucelom podnikania je zisk, inac by nikto nepodnikal. Lacnejsie kupim, drahsie predam. To je uplne ok. Ale v nasich koncinach je to trocha inak.

Kasr

Kasr

podnikání není pouze nákup a dražší prodej,zisk musí vytvořit i firmy vlastní prací,nejsou jen supermarkety,na tomto principu funguje každá firma,že je to u nás jinak,než jinde,no firma si může dovolit jen to,co ji dovolí trh,pokud není monopolem a to je v principu všude stejné,jen trh je různý,nekoukej jen na západ,koukni třeba do Bulharska,tam jsou ceny poloviční,ale i platy,tak proto je to jinak,než tady R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr: Vieš, ono spoločnosť nemôže žiť len z toho, že niekto lacno kupuje a draho predáva. Musí sa aj vyrábať. Z toho vzniká hodnota. Pozri sa okolo seba, všetko čo vidíš, musel niekto vyrobiť. Ale najlepšie sa má ten, kto to predal. Ale kde by sme došli, keby všetci len predávali? Čo by predávali?

LuboTS

LuboTS

no mě to nevysvětluj,já píšu o tom samém R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Čo píšeš, tak sa to jednou vetou definuje tak, že ak v spoločnosti rastú priemerné mzdy rýchlejšie ako produktivita práce, tak je zle. Toto je základnou definíciou úspešnej ekonomiky.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

co to je za exota, ten zakladatel vlákna? Nezapomněl spolknout prášek? :O :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Mě by zajímalo, co vede takovýho (nevhodné slovo)aa k založení takhle blbého vlákna a proč to tu ještě je.....

Tondach
Registrace: 3/2004

oneeeee

Máš pravdu, nemám rád ludi čo sa takto verejne chvália aké vzdelanie majú. To ešte nič nedokazuje...Skôr naopak máloktorý tzv.vzdelany človek dá chová inteligentne,viz.vlastna skúsenosť (práca z ľuďmi.)ale česť výnimkám. V niečom mal lolem pravdu ale nemusel to dávať tak okato a nastvane najavo.
Holt svet je aký je a v prvom rade by si mal každý pozametat pred vlastným prahom.
Všetko je to v ľuďoch, v charaktere človeka. Žiaľ dnes Je taký svet"Ked chceš z vlkmi žiť,musíš s nimi viť. "
Ak sa človek neprisposobi tak ho druhí odvrhnu ako psa.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra