![]() |
|
Xtrend et7000 vs hdbox eniboxDobry den, potrebujem poradit ktory s tychto dvoch prijimacov kupit xtrend et7000 alebo hdbox enibox. Pozadujem kvalitny obraz, rychly pohyb v menu a prepinanie kanalov opticky vystup a v neposlednom rade stabilitu systemu. S enigmou2 problem nemam len sa mi s tym nechce kazdy den hrat , to znamena ze ked uz si vsetko nastavim podla seba tak to pojde bez problemov... Prijimace su takmer rovnake co sa hardveru tyka ale aj tak sa neviem rozhodnut ,preto sa obraciam na niekoho kto ma s nimi nejake skusenosti. Dakujem. |
baallu
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 37 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxJá osobně bych nebral ani jeden ani druhý (Xtrend před jistou dobou to byla hrůza a děs), ale raději zvolil ověřené VU+Zero případně Formuler F3. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxHm , asi nějaké rpodejce Formuleru se ozval protože původní výrobce HW pro HD-BOX Enibox a Formuler je stejný tj Fortis .pro Enibox dělá podporu OpenATV team což je velice slušný team a je i podpora z československa pro rezevru . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxna xtend nedám dopustit-co se týká obrazu,měl sem možnost vyzkoušet i jiné linuxy...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxXTREND JE OK ALE LEPSIE A LACNEJSIE RIESENIE MAS AB CRYPTOBOX 600 S SKYLINK MODULOM23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
stefanhomeVypni si CAPS-lock. Tvoj prispevok takto posobi, ze kricis a rozhodne mu na vahe nedodas. No neviem porovnavat Xtrend s Cryptoboxom![]() ![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
stefanhomea kromě CAPS-lock. si vyčistí okulire , CryproB používá ALIčipsety a ty maj pěkně hnusný obraz .Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@lubos3necStanding ovation !!!Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox enibox@matchbox: Mam doma Xtrend ET 8000 a VU+, kazdopadne Xtrend ma o dost lepsi obraz, tak tu netaraj dve na tri, ked o veciach nemas najmensiu potuchu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@LucaBrazzaClarkeTech a potom Xtrend jsem vyhodil asi po týdnu a VU+ taky, nemám na tom žádný zájem, používám Dreambox 8000 a Coolstream asi 5 let úplně bez poblému. Pokud se týká obrazu, tak to možná neznáš ten Coolstream nebo VU+SOLO 4K na ARMU, protože ty mají obraz skutečně vynikající. Ale je mi to skutečně jedno, pouze mám takové zkušenosti. |
matchboxx
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxZdravím, mám teď X-trend 10000 HD a jsem spokojenej.Obraz je OK.A porovnat neporovnatelne je asi jako koukat se cez zahmlené brýle.............Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxDakujem za tipy, na xtrend su dobre ohlasy co sa tyka obrazu, enibox mal zase nejaky problem zo startovanim z hlbokeho spanku vraj nechcel citat kartu po starte a pomohol len restart ale nedozvedel som sa ci to uz je opravene...to som sa docital z roznych diskusii a recenzii. Asi teda skusim ten xtrend aj ked velmi zaujimavo vypada aj ten coolstream , tam je ako system pouzity neutrino a stym nemam este skusenosti, nieco este postudujem okolo toho a uvidime... |
baallu
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxJako majitel Xtrend 7000 - ne, znova bych do nej nesel. Vse by bylo OK, je to sympaticky maly a svizny linuxovy box, nemam s Enigmou zadne problemy - plne mi vyhovuje, rad se v tom vrtam atd. Jedina moje vyhrada je ke kvalite vystupu - s tou proste nejsem spokojeny. U HD programu je to v pohode, ale ty jsou v pohode prakticky na jakemkoliv prijimaci. Obraz z SD je ale hnus, at delam co delam. V srovnani s Ipbox 99HD co jsem mel predtim je to mnohem horsi. No, a prijimam Freesat, a tam mam tech SD holt 90+ procent- vytka plati jen k ET7000, a mozna jen k tomu mojemu, nevim - majitele vyssich modelu si obraz i v SD chvali. |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxZe ma xtrend nejlepší obraz to si jenom namlouvate :-) |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
ObrazMám Xtrend 8000. Obraz má skutečně lepší, ale jen v SD rozlišení ... HDčko je stejné jako u Vu+Zero (153cm plazma LG).T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxTo jsou všechno ale pouze Vaše subjektivní dojmy, nejlepší obraz mají jednoznačně přístroje s ARMem - tzn. Coolstream a VU+Solo 4K, mipsely jsou na tom všechny stejně, možná s nějakým vypiplaným firmwarem např BlackHole, ale 1 a 0 se nedají předělat. |
matchboxx
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxAsi blba otazka ale amiko a3 nema tiez arm procesor ? |
baallu
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxAmiko A3 má ARM CPU, ale u něj je problém se softwarem, maďar se totiž vydal vlastní cestou. Coolstream s Neutrinem a VU+SOLO 4K s Enigmou 2 jsou softwarově bezproblemové. |
matchboxx
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxÁno má tiež ARM. Mám ho, ale neviem porovnať so spomenutými. (Iba "Má" mi nechcelo vziať tak sa musím rozpísať![]() |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxpodľa mňa má Enibox super obraz, dohodil som 3 ks známym a každý chváli, že má krajší obraz ako predtým, problém je pre niekoho v tom, že sa nedá ovládať hlasitosť pri AC3 zvuku, fw. som tam dal nový OpenAtvZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxCim viac citam o tom coolstreame tak tym viac sa mi to zacina pozdavat, a ostatne veci ako napriklad rychlost pohybu v menu ,stabilita oscam ,rychlost prepinania...atd ? |
baallu
![]() |
|
VU+Solo 4KMohu potvrdit, že VU+Solo 4K má bezkonkurenčně nejlepší obraz, co jsem zatím měl možnost vidět. Box mám doma necelý týden a šlape jak hodinky. Navíc je to dělo - prostě brutální výkon. A FBC tunery nemají chybu. Komu nevadí vyšší cena, tak ho mohu jen doporučit. Naopak Amiko A3 mě osobně zklamalo, právě z důvodu problematického FW. Coolstream jsem naživo neviděl, tak nemohu osobně posoudit. Ale co vím, tak si ho obecně chválí. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxU CST funguje úplně vše, navíc je tam doscam, s kterým funguje každá karta(mimo M7) bez nastavování a má tu vlastnost, že v domácí síti hledá další spuštěný doscam, ke kterému se dokáže připojit bez nastavování.Ale každému se líbí něco jiného, to by to dopadlo kdyby jsme viděli všichni stejně :-)) |
matchboxx
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxTy jo, ze bych prodal svoje VU+Duo2 a koupil 4K? :) |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
HypnosČlověk musí postupovat pořád kupředu :-) Lidi by ještě skákali po stromech, kdyby nechtěli pořád lepší věci - aspoň tak to zdůvodňuji manželce :-) |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Xtrend et7000 vs hdbox eniboxAle výměnu VU+ Duo2 bych asi neobhájil. Na to je to moc dobrý stroj :-) |
ZdenekMi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |