![]() |
|
Hdmi kabelKluci, dneska jsem viděl ve slevě kabel HDMI s pozlacenejma koncema, myslíte že to můze mít vliv na kvalitu obrazu?Myslím že jsem kdysi dávno někde zaslechnul že je to jedno jakej kabel se použije. |
koko365
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 77 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Hdmi kabelJe to jen žlutá barva, se ylatem to nemá nic společného. Na funkci kabelu žluté koncovky nemají žádný vliv. |
yan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Hdmi kabelSpíše pomůžou feritové válečky na obou koncích. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Hdmi kabelUrcite to pomuze, obraz bude o 73.4% ostrejsi a barevny nadech bude vice dozlatova. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Hdmi kabelZlato se nepoužívá ani v nahrávacích studii(kabel). Přínoskvality 0,0001, ale kábel by se lámal, proto ho nepoužívají. Hdmi kabel se kupuje odjakživa v PC prodejnách, je tam levný,kvalitní a můžete si vybrat z jakého kovu chcete konektor a(v1.3 v1.4 v2). Zlato má nízký přechodový odpor, to však nemá žádný vliv u konektoru a ani by nemělo vliv u 3 metrového kabelu ze zlata. Odolnost proti korozi je jediné plus. V domácnosti koroze nehrozí, pozlacené, postřib. atd konektory je jen reklamní tah, pokud teda nejste vodník. ![]() |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
yan:Tak to zase pozor, je to pravdu pozlacene, zluta barva to opravdu neni. Nicmene je to tak tenka vrstva, ze to stoji 0.00nic a u hdmi kabelu to opravdu nema zadny vliv. Ale zlato to je. |
Mikek
![]() |
|
RE:Hdmi kabelDnes jsem viděl v Lidlu.Pozlacené,HD,rotační a dokonce 3D.No nekup to za tu cenu! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE:Hdmi kabelUltra HDTV 2m 4K HDMI 2.0 Kabel, 4K Ultra HD mit 60Hz, 3D, ARC, HDRhttp://www.amazon.de/Ultra-HDTV-Highspeed-Ethernet-Fernseher/dp/B00Z9X0USK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1450465919&sr=8-7&keywords=hdmi+2.0+kabel&tag=ultrahdtv-21 |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: Hdmi kabelBez urážky,melete tu kraviny,pozlatený,postriebrený,poniklovaný,je to jedno,hlavne aby bol kvalitný s tienením a feritovými jadrami na odtlmenie.Časom sa musí vymeniť,ak ho používam tak často ako ja.Hlavne neodpájať od zariadenia pod napätím,ale ani nepripájať,lebo odpálite vstupný port HDMI.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
vladoholukraviny meles ty, hdmi vyslovne podporuje pripojovani za chodu, dokonce na to ma vyhrazeny pin. Nic se vypinat nemusi a nic se fakt neodpali. |
Mikek
![]() |
|
Mikektak si hraj,jako jiní,to není scartka![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Hdmi kabelJa si hraju, nikdy jsem to nepripojoval jinak nez za chodu, mam 6 zarizeni na 4 porty, takze to pripojuju temer neustale a pochopitelne to nicemu nevadi. Mozna byste si meli nekdy precist hdmi specifikace. |
Mikek
![]() |
|
Mikekjak myslíš,tvůj boj,tak dlouho se chodí se džbánem......![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
MikekA co statika? Konektor je sice řešený tak, aby se první zapojila zem, ale statický výboj bývá rychlejší než Tvoje ruka. |
konas
![]() |
|
konason má na to ten vyhrazený pin,co se zaručeně spojí první a to vždycky,chápeš??![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTohle už dávno řešili na freaku. |
konas
![]() |
|
jasněale mikek chyběl![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hdmi kabelJe mi celkem jedno co kdo kde resil, toto jsou fakta. Navic odzkousena roky praxe a podlozena specifikacemi toho portu. Kdybych mel resit vas staticky vyboj, tak bych taky mohl vypinat komp pri pripojovani usb flashky apod. |
Mikek
![]() |
|
jasněje to jako s bleskem,někdo to nezažije za celý život,jiný to řeší 3x za 3 roky,jen doplním,nejde jen o statiku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Žádný informacechtěl jsem slyšet názor lidí co to mají jako hobby a mají vlastní zkušenosti, na googlu je hromada informací a já doufal že uslyšim něco z praxe. Ale když to tady čtu tak se nic nedozvím![]() ![]() |
koko365
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
koko365asi špatně čteš,o zlatě jsi dostal jasnou odpověď,jinou větu s otazníkem jsme od tebe neviděli,není o čem diskutovat,na téma zlato![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
koko365ještě doplním,není snadné koupit ten v akci pozlacený a ještě jeden tzv.šmejd za 50kč a zkusit si to,jak se změní obraz?,už bys byl dávno v obraze,že jsi rozdíl nepoznal,protože není![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Mikek nedej sejá je tahám (omylem)6-7 let a vždy si řeknu Ty v...e zase jsi zapoměněl,co ty kluci tady říkali,no zatím mi odešly jen ty kabely pro množstevní použití![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
no a ty feritymm skoro všude,jednou jsem natrefil na burze u němců na pytel několika průměrů,tak jsem to vzal tenkrát pro amaterská pásma a na síťové kabely,bylo to na váhu |
korkoran
![]() |
|
Hdmi kabel (# 881)samozřejmě u cizích lidí ,to zdůrazňují ,vypínejte,vypínejte![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranTen patlal věčný holub vždy napíše nesmysly!Jeho mozek asi hodně vyzařuje z Černobylu,tak musí vše stínit a používat ferity na jeho kraviny! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |