![]() |
|
TivuSat karta nefungujePotřeboval bych pomoc, zkouším to tady. Mám modul a kartu TivuSat.Koupeno v Itálii,aktivace karty proběhla na prodejně. Doma po zasunutí do přijímače mi to píše, že karta není aktivována. Zkoušel jsem to v přijímači argus míní a u PC na Skystar HD. Na stránkách TivuSat po zadání čísla karty to píše, že je aktivována. Předem děkuji za radu co dělat. |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujeNachajte ju v čítačke a na prijímači naladený program RAI 1 (Hotbird 13, alebo Astra 19.2). Nabehne po dosť dlhej dobe. Mne nabehla po cca 50 min. a keď ju dlho nepoužívam, tak potrebuje cca 15 min., aby sa zapísali nové kľúče.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujezkouším to, ale stále nic![]() |
mib
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujeAktivace karty je umožněna pouze italským občanům kteří vlastní tzv codice fiscale (je to doklad který se podoba kreditní karte a má podobný účel jako v ČR rodné číslo). Takže se asi stala jedna z těchto věci:1. Prodejce zadal pri aktivaci neúplné údaje 2. Osoba na kterou je karta psaná zemřela, nebo došlo ke změně údajů (např.potřeboval jinou kartu pro sebe a druhou zrušil) 3. Karta se pokazila, je potreba ji vyměnit Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujemyslím,že ani jeden bod nesouhlasí...údaje při aktivaci byly v pořádku, jinak by na stránce TivuSat při zadání čísla karty nebyla informace, že karta je aktivní, osoba na kterou je napsaná je naprosto zdravá a doma tuto platformu sleduje v pozemním vysílání a pokažená doufám není, zítra zkusíme nechat poslat přes infolinku autorizační zápisy, tak snad to dopadne dobře. |
mib
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujeuž funguje![]() |
mib
![]() |
|
RE: TivuSat karta nefungujeSuper...:)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck