![]() |
|
Nová Digi czZdravím.Chci se zeptat mam starou DIGI CZ,chci přejít na novou DIGI CZ.Jak je to s kanálem Universal channel?Ve staré je,ale v nové není a nebude?Je tam jen AMC.Dle seznamu na netu.Je to tak?Díky |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
provider ti řeklco?Že se zde máš ptát?Zde to nic nestojí že? ![]() |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
Nová Digi CzTo samé asi platí u Filmboxu Family.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
fitipaldiOč ti jde? Víš, nevíš? Tak co na to reaguješ hloupým příspěvkem?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czFitipaldi,bud slušně odpověz a nebo drž ústa |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czKlasika, místo zavolání svýmu poskytovateli služeb, kterýmu platím a kterej ze mě má zisk, vlézt do diskuze a zadarmo sondovat :-(Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czzeptat se snad muze ne? a porad lepsi jak kdyz tu nekdo resi ze mu na 5 sekund vypadl nejaky kanal treba na skylinku |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czPtal jsem se hlavně těch,co již mají novou DIGI.Je divné,že to ve staré je a v nové to asi není.Proto se ptám.Na co je to potom sekce diskuze.PoldaS,zajímalo by me ,co platíe Vy. |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czJaroslav,je to tak,v nové Digi Universal Channel není,AMC ano.Chybí i Filmbox Family,jak uvádí Kvasnak |
dalis
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
Nová Digi czVzájemnejma urážkama se nikam nehnem, každej poskytovatel satelitní nebo kabelový televize kouká jak z nás zákazníků vysát peníze. A záleží co si člověk dohodne, já třeba platím u Vodafonu 450 za neomezenej tarif. |
koko365
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czJaroslave,o blbce budeš zakopávat celý život. |
hidrantt
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Nová Digi czČasy jsou zlé Kamile (v HD)![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |