![]() |
|
La liga na Digi sport?Prosím,kdo o tom ví více?Teď před chvílí v přestávce Swan-WHU na Digi sportu byla krátká upoutávka na La ligu na Digi sport,nebylo řečeno od kdy.WTF? |
Asmodeus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 157 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 138 | |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?nejsem sem si jist jestli to nebude jenom pro SK Na DigiSport3 |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?bude to bohuzel pro slovensku republiku na digisport 3(4)...bohuzel my si v cesku o tom muzem zdat....jeste ze mi to jisti madari. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?ostuda českých sportovních stanic,ostuda!!!!!!!!!!!!Je to prý drahé pro ty chudáky![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE:La liga na Digi sport?Jsem se trochu zasnil,asi nám to nepustí![]() |
Asmodeus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Dawis si pětitisícovky tiskne doma na tiskárně, takže pro něho nějaký milion sem, milion tam vůbec nic neznamená. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?@Asmodeus: Riešilo sa to tu, bol o tom článoček, len redakcia neviem na základe čoho tento článok z prvej stránky stiahla, pričom stránky o Skylinku sú na úvodnej stránke aj týždeň. Sa Ti nečudujem že si to tu na parabole nestihol zachytiť. Ale je to tak, od tohto víkendu je La Liga aj na Digi Sporte, väčšinou na 3, občas môže byť na 4. Práva majú len pre Slovensko. Len tak mimochodom súčasťou prenosov sú aj štúdiá, Digi Sport to robí podobne ako aj Premier League na vysokej úrovni |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?polulin-neštvi mě pořád s tím,že La Liga je pro ČR drahá!To jako jenom tady je drahá že na ni nikdo nemá?Tomu ani ty snad nevěříš!A proč myslíš že se digisport s těmi turky dohodl až teď pro území Slovenska?je jasné že šli už s cenou dolů a tim pádem určitě už slevili i pro ČR a chtějí se toho co nejrychleji zbavit..Jenže jsme v česku,tady se evidentně na fanouška se.e![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?ale já nepřestávám bombardovat veškerou formou všechny naše sportovní stanice!!!!!!!!Já to tak nenechám![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Asi jseš sám. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?polulin-musíš ale aspoň uznat,že ti turci museli jít už konečně s cenou dolů.a je evidentní že u nás by tu La ligu nekoupil nikdo ani kdyby byla zadarmo,ostuda!! |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Vždyť věštec číslo 2. psal,že 02 to oznámí na druhý den po Digi.....Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?02 je pasé![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?možná jestli nekoupí práva Nova.Mohli by to dávat na nova sport2.02 už prý nechce kupovat další práva.Ale ostuda je to velká.Hlavně že 02 vysílá anglickou ligu stejně s digisportem![]() ![]() ![]() ![]() |
janko
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?janko-bohužel to je utopie že by to koupila Nova pro svůj Novasport 2.Jsou totálně bez peněz![]() ![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?janko-a že je to ostuda o tom žádná![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?tady u nas by se meli zamyslet jakou formou by to vysilali...ja jsem jedine pres satelit...a takove 02 mi je k nicemu,kdyz nemam kabel a jejich set-top-box jim taky kaslu aby mi stacil internet...taka nova sport by to klidne mohla koupit,kdyz stejne tam vysilaji blbost..krom tennisu a par zapasu nhl a fotbalu nic tam nesleduju. |
kolopik
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?kolopik-u nás to nekoupí ani 02 ani nikdo jiný,vítej v ČR![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?SARAN šel s cenou dolů a u nás se stejně k tomu nikdo nemá,ostuda!! |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Dawis, holt se budeš muset na toho nagelovaneho narciska podívat jinde. Mě nějake španělské divadlo nezajímá. Jsou to jen primadony s kopackama na nohách. Stejně tak Série A. Bundesliga a PL, to je jiné kafe.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?wladys-tady jde spíš o princip,když to už všude jde,proč to pořád nejde v ČR![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Kdo to vysílá v Německu a Rakousku? Asi ta cena není pořád tak nízká, aby se to vyplatilo. A navíc už kromě O2 nemá nikdo možnost to koupit. Možná ještě ČT. Jinak totoiz všichni vysílají pro oba státy a na Slovensku už je prodáno. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?tak to meli udelat 50 na 50 aby to bylo pro cesko i slovensko na digisport 1(2)..kdyz premier league to jde...na digisport 2 by se vysilala la liga a digisport 1 premier league. |
kolopik
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?zzz-já myslím když už i pro Slovensko se to podařilo koupit komplet na 2 a půl sezony a vyjednat pro digisport přiznivé podmínky tak si myslím že u nás by už to taky mohlo jít..Ale jelikož 02 z nepochopitelných důvodů pořád nejeví zájem o La Ligu, tak to nekoupí pouze pro ČR bohužel nikdo jiný,protože jak správně píšeš na Slovonsko to je už prodáno... |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?kolopik-to je straštná škoda že to digisport nekoupil i pro ČR,to byla pro nás jediná naděje... |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?to nejlepsi prijde pristi rok na konci sezony u premier league kde bude!!!!mit digi tv jen tak 2roky pokud bych sel do te nove digi mi je k nicemu kdyz mam i freesat kde chytam stanice stejne. |
kolopik
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 138 | |
![]() |
|
![]() |