![]() |
|
LNB a ČT HD programyAhoj, mohl by někdo poradit ?Mám starý SD přijímač Ferguson. Pořídila jsem si TV Philips se satelitním tunerem. Po naladění nejde část programů Skylink např. ČT1 HD, ČT2 HD.. (kmitočet, Polarizace atd. vše nastaveno ok). Je možné, že to je starým LNB ? Na původním SD přijímači fungují všechny SD programy ok. |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
RE: LNB a ČT HD programyhele moje zkušenost mám doma Ferguson HD PVR (HD přijímač pro rypalisty) a koupil jsem si TV Samsung s sat. tunerem a co se nestalo na přijímači HD jedou a na TV ne , volal jsem do samsungu na podporu a týpek mě naváděl jak naladit programy v normě S2 , mám přitom průmyslovku na IT , ale tak zašité nastavení v menu TV jsem nepobral , tam kde to bylo bych se nikdy nepodíval asi špatný překlad OSD , takže milá paní sat máte nastavený dobře ale projděte munu a rozklikejte úplně ale úplně všechno , moje osobní zkušenost pak jsem vypadal za blbce na lince s technikem |
JackBauer
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
Pepa12Ja som riesil podobny problem, monoblok silversky a zircon, nesli poriadne hd programy vertikal z oboch druzic. Samozrejme na meraku v poriadku. Zircon inde isiel normalne. Pomohla zamena za inverto. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |