Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Karta Cyfra + sport HD

Dobry vecer panove,prosim potrebuju poradit ohledne karty na polskou Cyfru,mam to pro starsiho pana co nema net:-)neptal bych se samo pred tim nez googluju,ale na jejich strankach to moc nechapu ty jejich balicky,tady jsem v historii taky info nenasel.
Pan si i pro ni chce dojet do sat kameneho obchodu do Jeleni Gory ,mame to kousek,jde hlavne o cenu jak jinak:-) Chce kartu kde pobezi hlavne fotbal PL a span.liga v HD to znamena Canal + SP a i si priplatit ty Eleven sporty,jaky balik vybrat? kolik to prijde na 6mes? na rok? jediny co jsem vypatral:-)ze to pojede bez Cam modulu v uni ctecce,ma Vantage 7100 a Clarke Tech 4100,diky za odpovedi

bbcman
Registrace: 12/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Cyfra + sport HD

uz jsem to vice mene nasel na satsklepu 202eur na rok dopredu a 3,8eur za mesic navic za Eleven sporty, balik nC+ Pakiet Canal+ Sport :-)http://www.satsklep.pl/pl/p/nC-Pakiet-Canal-Sport-12-24-m-cy/14015

bbcman
Registrace: 12/2005

To: bbcman

Doporučujem aktiváciu karty priamo v obchode, ak to bude možné.

Pred pár dňami som túto kartu kúpil v Satsklep-e a musel som následne telefonicky žiadať o jej aktiváciu.

neel21
Registrace: 7/2010

neel21

Koupil jsi balík nC+Pakiet Canal+Sport na 12 měsíců???Jsou v tom balíku Sport už aktivovány ELEVENY??Nebo jsi je musel dokoupit navíc?

garrrry
Registrace: 3/2009

To: garrrry

Kúpil som športové programy na 12 mesiacov.

Programy Eleven HD a Eleven Sport HD (napr. španielská liga) si treba priplatiť.

neel21
Registrace: 7/2010

RE: Karta Cyfra + sport HD

A oni tu kartu v té prodejně prodávají?Protože toto nejsou originál prepaid nC+ ale karty za paušál vyplacené za 12/24 měsíců.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra