![]() |
|
servis poplatekdotaz když se nezaplatí tak zablokují i programy čT?? díky J. |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
@franckJá mám známou z ČR, která se vdala do Itálie a spousty let tam žila. Nyní jsou celá rodina (včetně Itala manžela) už pár let přestěhovaní v ČR a popisovala mně životní úroveň v Itálii a v ČR. Ne jejich ale všeobecně. Nevyznělo to pro Itálii vůbec dobře a nemám důvod ji nevěřit - sám jsem v cizině žil 10 let - ve 3 různých zemích a proto vím, že až při delším pobytu člověk začne zjišťovat jak se různé věci kde mají. V Itálii jsem byl osobně několikrát jako turista, pokaždé jsem byl něčím zklamaný a už tam jet neplánuji. Ale turistiku neberu jako bernou minci, beru ty zkušenosti lidí co tam žily.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: servis poplatekA chceš mluvit o dalších prednostech Itálie??: jídlo který zná cely svět, módu kterou zná celý svět, auta které zná celý svět.... Nebudu ale nikoho ztrapnovat... Každá země je krásná. I česko. Jen je to malá země a tak jako vše co je malé je v pozadí a ti velcí jsou vždy víc vidět. Ale i ČR je bohatá země s krásnou krajinou.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: servis poplatekTo jsou ty bohaté země s obrovskými státnímí dluhy, díky za přání, to raději ne![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
opravalidí co tam žili![]() Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: servis poplatekMTZ: věřím tomu. Ale je to věc názoru. Znáš určitě herce George Clooneyho... Tak ten už 10 let bydlí v severní Itálii u Lago di Como s řekl, že se tak bajecne neměl ani v USA. Je to věc názoru. Znám taky spoustu Italů kteří žijí třeba ve Francii a nechtějí do Itálie. Ale to je normální proces. Itálie je a byla svobodna země a každý si může zvolit kde bydlet či pracovat. Me osobně je lépe v Itálii ale do Česka rad jezdim. Hlavně NS jižní Moravu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckV pohodě, já se nechci do Itálie navážet, jen jsem napsal co jsem slyšel a co jsem zažil. Osobně je mi to šumák, ať každý žije kde chce.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: servis poplatekDrobecku ono to není jen o státním dluhu. Já vim, vy jste se lekli Řecka, ale nebojte, Itálie, Francie apod to jsou země které nikdy nedopadnou jako Řecko. Řecko nebylo nikdy bohaté a pro EU to není až tak důležitá země. A každá země hospodaří s dluhem menším či větším. A víte o tom, že Italové mají třeba nejmenší počet hypoték?? 80% Italů vlastní byt, dům či nemovitost. A jen 15% mají dům či byt na hypotéku. V Česku ma hypotéku 75% lidi co vlastni byt. Dokonce ani Němci nemají tak bohaté rodiny jako Itálie. O tomto se ale nemluví. Takže nebojte. Dluh nedluh. Itálie přežila 3000let a přežije dalších 3000. Ciao!!!! :)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekRomulus a Remus napsali v latině: dokud bude stát Řím, bude stát i Itálie, až padne Řím, padne i lidstvo.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekHezká pohádka z Itálie......bohužel nejsme v Itálii!!Jinak počet obyvatel je dosti důležitý na sledovanost.Možná by to vyřešilo vypustit naši národní družici.....ZADARMO.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: servis poplatekOmlouvam se Itálie: lidstvo. Překlep.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekfranck@ A z ČR zase zná celej svět pivo, tvargle a další věci, takže ti tvoji špagetožrouti zase nejsou tak jedineční, jak tady předhazuješ.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: servis poplatekPoldas: no comment.... :):):)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekJá se nebojím, ale že je ten dluh obrovský to je jasná věc, vysoko přes sto procent HDP![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: servis poplatekA že je vesmír nekonečný to je taky jasná věc. Vy češi se neumite uvolnit, tak se Uvolněte aspoň já vánoce. Nemyslete na dluhy, nemyslete ha to kdo je bohatší nebo chudší... Stejně se všichni setkáme tam dole a je jedno kolik kdo mel dluhu. Já jako ital jsem hrdý na svoji zemi, vím, ze je Itálie ve světě uznávanou a respektovanou zemi kde ma co nabídnout a ostatní názory už necham na každém bz vás. Ať žije Itálie at žije česko at žije svět!! Jdu ven na vzduch.... Arrivederci signori... :*Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekTHXKO: jo předvánoční humor, tak to beru.![]() franck: to co jsi dnes napsal je sice strašně hezké ale absolutně nic to nevypovídá o tom nesmyslu cio Jiří napsal tzn.už mě nezajímáte ale podporovat Vás budu dál. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: servis poplatekProboha za co soudruzi za co. Kolega franck se tu snaží Vám vysvětlit jak to funguje a asi má fungovat ve světě a zase ta sku..ená česká nevím jestli povaha bo závist se vycajchlovala. Kde je ten chytrák kterýho jsem se ptal jestli zlodějna jako je serpo existuje ještě jinde ve světě. V každým připadku to tady někdo schválil a ten někdo si zase přišel na pěkný prachy místo aby šel do basy za zlodějnu. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: servis poplatekAle houbeles to má takto fungovat ve světě. Ve světě se za všechno platí a kdo platit nechce, tak ať čumí z okna. Mimochodem nikdo taky nechodí do hokny dělat zadarmo, takže nechápu tu českou dmnci, že sám něco zadarmo vyžaduje. Mně za práci platí a za svoje peníze pak zase já platím zboží a služby. Normální tržní hospodářství, nic divnýho.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: servis poplatekJinak lakýrník franck měl ve svý epopeji zřetelně uvést, že ta jeho italská TV zadarmo má akorát 4 programy v HD (ty veřejnoprávní) a zbytek SD mazanice, navíc obsahově nic moc (až na pár výjimek). Takže nějaký terno to teda není a Skylink za 55 kaček měsíčně udělá větší parádu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: servis poplatekNo kolego platí se všude ale ne za zlodějnu, za tu se ve světě dává kriminál. Ale pořád jsem se nedozvěděl jestli služba jako je serpo se platí jinde ve světě. Tržní hospodářství a prach sprostá zlodějna je setsakramenskej rozdíl pane kolego. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
@jiri51Ano, všude jinde ve světě se platí měsíční nebo roční poplatek za to, že se chceš dívat na cca 40 kódovaných stanic. Jsou určitě i vyjímky jako je třeba Itálie, kde to formou nějaké dohody financují TV stanice ale to se těžko dá vynucovat, je to svobodná vůle těch stanic, že to zatáhnou.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: servis poplatekNech sa to volá hociako, buď servisny poplatok alebo koncesionársky poplatok, všetko platí konečný zákazník. Čo franck napísal s Tiivusatom, všetko by bolo ok ak by tam nefiguroval RAI, a RAI je verejnoprávna televízia, takže je financovaná z konces. poplatkov. A prelievajú to do ostatných spoločností. Typické Taliansko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: servis poplatekNo i tady v Miláně máme pěknou zimu, doma je lépe...Já nebudu pomlouvat zda jsou češi zavistivi nebo cokoliv. Znám hodně výborných Čechů se kterými každý léto jezdivam na Sardinii a určitě nejsou závistivi. Ale je pravda, že se to všeobecně o Češích říká. No každopádně jak tady psal kolega ze Slovenska ze typické taliansko...jak to myslíte? Tivusat je a bude zdarma, ano, platim poplatky, ale také za to dostávám prvotřídní servis jako např. Tivusat. A je mi jedno komu se ty "moje" peníze posilaji Pro me jako divaka je dulezita nabidkaba zdarma. No a ten kdo psal nebo spíše kritizoval nabídku tivusat: vy ji máte doma? V roce 16 přejdou všechny kanály do hd, bude jich více než 10. Ale hlavně: zdarma!!! Zatímco vy musíte platit 55kc tak ci tak. A o to jde. A upřímně nezlobte se,ale kvalita českých kanálu je otresna. Kdyby mě nabízela Rai to, co u vas nabizi ČT, tak bych je poslal do prd... Takže buďte soudní a upřímní.... Jo a abychom my Italové nebyli sami, tak stejnou službu jako tivusat má Francie (fransat) a velká Británie (freesat). Poslu vám odkaz na zlepšení nálady a tip na příští dovcu. Ahoj všem. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekhttps://youtu.be/JNFxc4XoTEQRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: servis poplatekTakže zadarmo to predsa nie je.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
franckJa nato pozerám takto. Ty máš ročne za 112 eur u Tiivusat zadarmo 5 HD staníc a ja mám u Skylinku za 86,80 eur 15 HD staníc.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |