![]() |
|
Enigma 2 tlačítka dálkového ovládáníProsím pěkně, jak mám vyřešit mapování tlačítek? OpenPli, mytube plugin je zastaralý nahradil jsem ho tstube ale hlavně mediaplayer jsem nahradil pluginem mediaplayer2 (původní je zastaralý). Ale po kompletním restartu se při stisknutí příslušných tlačítek na dálkáčí (IQON Force F1 v tomto případě) objeví hlášky že příslušné pluginy byly odinstalovány, jak tlačítka namapovat na nové pluginy? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Enigma 2 tlačítka dálkového ovládánímultiquick button |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Enigma 2 tlačítka dálkového ovládánídíky, stáhl jsem odtud http://www.facebook.ab-forum.info/viewtopic.php?t=63832 ale nikde v pluginech ho nevidím, jdu pátrat kde je chyba........ |
Jantars
![]() |
|
RE: Enigma 2 tlačítka dálkového ovládánítak jsem se prokousal k infu že multiquick na openpli 4 není podporován a že standardbní součástí instalace je hotkey. Vidím i na jiném fóru obrázek menu system, ale u sebe hotkey nevidím :-( |
Jantars
![]() |
|
RE: Enigma 2 tlačítka dálkového ovládáníno a jsem v háji. Proč se nezobrazuje hotkey na svém místě v menu když má být součástí systému netuším a neumím s tím hnout![]() |
Jantars
![]() |
|
RE: Enigma 2 tlačítka dálkového ovládáníA samostatné tlačítko?,xtrend ho má!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |