![]() |
|
veřejnoprávní televize čt 1nám nabízí na dnešní večer velice zajímavý program![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Něco v nepořádku?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Všichni se těší na jejich opakování starých filmů a pohádek :Byl jednou jeden král...žánr: PRO DĚTI a MLÁDEŽ Jan Werich v české filmové pohádce, ve které zvítězí sůl nad zlatem a moudrost nad hloupostí (1954). atd. |
sat amatér
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Tak jako každý rok i dnes je pilířem Štědrého večera premiéra nové pohádky - v 19:00. Takže buďto jsi už tak brzy našrot, nebo sis prostě chtěl k Ježurovi nadělit dávku sebelítosti a důvod si kopnout, viď? Aneb opravdu sis myslel, že premiérové pohádky budou po celý den? Kolik Ti je? Dle vyjadřování se to do malé násobilky vejde![]() |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1U mňa je TV bedňa na štedrý večer off, na STB si pustíme od domáceho kina Rockovú republiku sadneme k stolu a bavíme buď kocky alebo karty a žienka mi nalieva fernetík![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Pohádky ať hodnotí děti,já rád zavzpomínám u filmu Pelíškyna "starý dobrý časy". ![]() A hlavně bez otravných reklam! Bez kterých ani o svátcích komerční televize nedají pokoj, zkrátka vydělat za každou cenu. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
motanek79Ty se na to jejich opakování programů dnes večer budeš dívat? 19:00 Korunní princ , tak to je ta nová...20:30 Tři oříšky pro Popelku,tak to jsme jěšte neviděli a všichni se těšíme...21:55 Pelíšky hm nejspíš něco nového....23:55 Přednosta stanice černobíle to je tutovka všichni vydržíme až do půlnoci![]() ![]() |
sat amatér
![]() |
|
motanek79Ještě jednou motanek ...Ty mi píšeš : Takže buďto jsi už tak brzy našrot, nebo sis prostě chtěl k Ježurovi nadělit dávku sebelítosti a důvod si kopnout, viď? A Já Ti odpovídám....ani jedno ani druhé /všichni známe přísloví podle Sebe soudím TEBE ....jsi tu ještě,nebo jsi jž odpadl ? |
sat amatér
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Ve 22.45 HBO koncert U2 z Paříže |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Nechte toho aspon na vánoce, každý at si vybere, na co má "chut". V podstatě jsou jenom dvě možnosti, koukat anebo vypnout, je to pro Vás problém?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
jiri51DÍK,ale bohužel HBO si neplatíme,zrušil jsem skylink kvůli SERPO...nejdřív jsem jim zaplatil 1230kč za mini,pak 2 tisíce za multi a letos nám nabídli kombi za 3000kč,to je neustálé zdražování ....jen se snaží dostat peníze z lidí a vůbec je nezajímá že lidi nezajímají ty jejich reklamy a staré filmy. |
sat amatér
![]() |
|
tukanmusím Ti dát za pravdu,ale snad i Ty uznáš,že dnešní program veřejnoprávni tv je bída a utrpení....bohužel ani krátké zprávy se jim nepodařilo divákovi nabídnout,stačilo je přestřihat s ČT 24,no ale proč,by za to měli někomu platit a něco lidem o vánocích nabídnout, když jsou si jisti,že jim jejich peníze za TV poplatky nikdo nevezme![]() |
sat amatér
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Čt1 má ještě dobrý pořady na štědrý den,za to TV Nova má programy ,hotová katastrofa![]() |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Ty pohádky se reprízují proto, že dorůstají další a další generace, které je ještě neviděly. U každého to bylo jednou poprvé, ne?![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Pelisky uz tiez nikde dlho neboli.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
LucaBrazzamáš naplostou plavdu již jsem je dlouho nikde neviděl a tak jsem tajně napsal ježíškovi a moje přání se mi spllnilo![]() |
sat amatér
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Mě by zajímalo co by jsi do toho vysílání chtěl.Nějaké americké hnusy o santovi.Jede cca 30 programu v základu tak si přepni.Mě CT nevadilo ,hlavně bez reklam![]() |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1To jsou zase jen blbý kecy.....co má společného veřejnoprávnost se štědrovečerním programem nějak nechápu ..... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Nevím co se tu řeší štědrý večer na ČT. Podívejte se čím nás ládují celý rok. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1Vy chytráci na Pelíšky nám nesahejte. Raději se podívám po X na tohle než na nějakou americkou ptákovinu ,kterou hltáte.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: veřejnoprávní televize čt 1No koukal jsem snad celej večer na polskou planete+ a nemělo to chybu. Samozřejmě žádná pohádka a žádný zprávy ani seriály. Vřele doporučuju. Zrušte ty český sr.čky. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
![]() |