![]() |
|
mimo misu tlaciarenZdravim,nakolko som do tlaciarni uplny laik potreboval by som prosim poradit.Neviem ani ktoru znacku mam uprednostit,podla recenzii co som cital,by som si chcel vybrat medzi laserovou Hp a Canon,alebo je dobra aj ina znacka? Co sa tyka pouzivania chcem to na skenovanie starsich ciernobielych fotiek--ich zvecsenie,a hlavne vytlacenie fotiek z internetu na Usb kluc. Cena by sa mala pohybovat okolo 100€ Dakujem |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
pierrei tohle je jedna z možností z pohledu pražáka. A nezlob se sa za toto "hanlivé" pojmenování.![]() Rudo možná bydlí na vesnici a nejbližší fotoshop je třeba hodinku autem a on potřebuje chlapům do jézédé nebo ženě do kuchyně přinést obrázek ihned - jinak chlapi připálí převodovku v traktoru nebo žena špatně smontuje mixér ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2ty si hadam moj sused---trafil si sa dokonca aj s tou hodinou do fotoshopu-najblizsi je 37km![]() vdaka hosi |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
rudo64Pokial nechces vla platit, pozri si od HP seriu deskjet okolo tych 100€, alebo tesne pod.Maju wifi,scaner,kopirku pripadne si daj pozor na obojstrannu tlac, pokial budes potrebovat.A v tejto cene a parametroch mozes porovnat aj ine znacky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: mimo misu tlaciarenJa mam niekolkorocny officejet od HP a som spokojny- nechcipla po 2 rokoch a par mesiacoch ako vela tlaciarni a hlavne nezaschyna farba a tlaci, kopiruje a skenuje bez problemov- viackrat cez 2 mesiace bez tlacenia, ziadne spinave ruky od farby (ale väcsinou pouzivam ich origo naplne).Pouzivam iba na tlac textov ciernou farbou- vela tlaciarni pri prazdnej hociakej naplni netlaci. Kompaktibilita s apkami pre android- cez printershare bezne tlacim pdf a doc subory... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: mimo misu tlaciarenEpson L210 alebo nejaky podobny model s timi bandaskamy na farbu je najlacnejsia atramentova tlac. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
Dagy2já se nezlobím,taky nejsem pražák![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |