![]() |
|
CS FILM nehrajeZdravím, momentálně CS Film nehraje, resp. píše kódovaný program. Mám ho v rámci FLEXI 7 od SKYLINK. Máte někdo stejný problém nebo je chyba jen někde u mne. Reautorizaci karty už jsem zkoušel. Všechny ostatní placené programy hrají normálně. |
HONZAK
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeJede normálně. Werich právě dozpíval... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeAha, děkuji. Tak to asi budu muset kontaktovat SKYLINK. |
HONZAK
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeAni ti ted hrat nemůže pokud mas aktivovany vylozene CSFilm v baliku Flexi7 a mas pouze zvoleny tento program. Musel by si mit aktivovany i CS Mini, aby ti to hralo i v dopoledne. Tim by si si ale snizil moznost poctu vyberu dalších programu(pokud nechces CSMini do nabídky), které si si vybral do baliku Flexi7. Samotny CSfilm jede od 12 do pulnoci. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeA co takhle napřed hledat chybu u sebe ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeCSMini je detsky program. |
HYPER
![]() |
|
HYPERPravda, to jsem nedomyslel, jsa zhýčkán balíčkem "Komplet"... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeNěkdy vloni byla akce, že CS mini, CS film a Horor byly ve Flexi7 jako jeden program, ale asi se to Jardovi nevyplatilo, tak to zrušil.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeNašel jsem chybu u sebe. Bylo to tím, že skutečně nemám CS mini. Díky za pomoc. |
HONZAK
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajePoldaS, jo pamatuju si na to. Zrejme se to asi nevyplatilo. V kabelovce UPC to tak ale myslim mají jako jednu pozici. Asi zalezi na smluvních podmínkách u poskytovatelu a dodavatelem těchto prodramu CSTV. |
HYPER
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeV kabelovce a freesatu je to jako jeden program, protože rozdělování nemá žádný význam. To může dělat jenom Skylink, který na tom asi vydělává v souvislosti s Flexi 7.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
HONZAKjsi lama![]() |
JackBauer
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
JackBauerZrovna ty se svou bohatou historií příspěvků,někomu říkej že je lama...Tady to není Fuckbook... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: CS FILM nehrajeProč mám takový pocit, že tady dotyčný JB už působil pod jiným nickname?![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
![]() |