Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Technisat digit isio STC+ HD +4K+ultra HD

Zdravím,prosím pokud někdo vlastní tento přijmač,tak prosím o radu,jak zprovozním internet v přístroji přes wifi do televize která nepodporuje internet,jde o nastaveňí v satelitním receiveru,děkuji za radu.Luboš

bonicek
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat digit isio STC+ HD +4K+ultra HD

Tak toto je nejaka tazka otazzka prosim napis konkretnejsie o co ide

loop12
Registrace: 7/2007

Tak to asi nebude fungovať ak TV nepodporuje Net pripojenie,ani cez WIFI,ani cez nič.Načo ti je v TV NET?AK ho máš v STB,sprostosť.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

(PRO vladoholu)NO TEN NET V TV BY BYL DOBREJ ABYCH MOHL DO ARCHIVU U NĚKTERÝCH TELEVIZNÍCH PROGRAMU.

bonicek

digit isio

V nastavení si najdeš nastavení sítě, pak wireless lan, zvolíš síť, heslo atd. Myslím, že když máš přijímač propojený s HDMI kabelem, tak se ti na telce zobrazí vše, bez ohledu na to, zda umí internet.

Tomíno
Registrace: 1/2006

digit isio

Mám také dotaz. Za boha nemohu rozchodit přes tento přijímač motor. Je to v konfiguraci antény, ale dál jsem se nedostal. Dělal to už někdo? Díky.

Tomíno

Ale pýtajúci požaduje prístup do archívu s pomocou TV, čo je nemožné v kombinácií s TV bez netu. Maximálne archívy cez HbbTV v Technisate.

golfLC
Registrace: 11/2007

/loop12/
Asi jsem se vyjádřil špatně. Máme připojení internetu k počítači klasicky přes modul a na O2 nám řekli, že stačí propojit modul s receirverem,/Technisat digit isio STC +HD který má zdířku na toto prpojení.Jelikož máme počítač a tím i modul na opačné straně pokoje, kde je reciever, bylo by propojení kabelem dost problematické. Tak jsme to chtěli zkusit přes WIFI , ale nejde nám to na recieveru nějak nastavit, proto bychom potřebovali,poradit, kdo má s tímto nastavením zkušenost.Televize s tím údajně nemá nic společného. Za případnou odpověď děkuji-Luboš

bonicek

Pre Tomina.... v Hlavnom menu - nastavení -konfigurácia dvb-s vyberieš miesto nejakej družice v riadku A/A položku pozicioner a ďalej nastavuješ svoju polohu, zem.šírku a dľžku a pridávaš satelity. Samozrejme za predpokladu dobre zoštelovanej paraboly s motorom a nulovým bodom.

golfLC

Pre Bonicek
Hlavne menu - nastaveni - nastaveni site treba LAN vypnúť, Wireless LAN zapnúť, dať na interní, následne pokračovať a vyhľadať svoju wifi, zadať heslo a je to. Ešte otázka, čo je to za modul od O2??? Niečo bezdrôtové pripojené priamo do PC???

golfLC

Ak je to bezdrôtové priamo pripojené cez USB do PC, tak PC (notebook) musí mať nastavené zdieľanie internetu a byť nastavený ako prístupový bod s nastavením hesla, je to však oveľa zložitejšie riešenie ako kábel, nehovoriac o tom, že to máš v tej istej miestnosti, kabel je proste kabel... ;)

golfLC

technisat wifi adapter jedine neviem ci pouzivas toto
http://www.elektropeha.sk/index.php?route=product/product&path=56_172_251&product_id=298

loop12
Registrace: 7/2007

Pro golfLC - díky, motor jede OK.

Tomíno

loop12 - Technisat digit ISIO STC má už internú wifi :lookaround:

golfLC

To je problém koupit dostatečně dlouhý kablík?,měl jsem taky wifi/vedle v pokoji/,ale rychle jsem to zrušil-kabel je kabel!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

bonicek

trochu schladím - neviem aká bola predstava pri kúpe tohto prijímača.
Technisat je hlavne SAT prijímač a nie web browser. Myslím, že z archívov cez tento prístroj mimo HbbTV neprehráš asi nič. Väčšina televízií používa svoj prehrávač, v prístroji máš implementovaný HTML5.

Tento prijímač je dobrá kúpa a zatiaľ jediná voľba v dvoch prípadoch
- sledovanie nemeckých UHD programov z platformy HD+
- ako UHD prijímač pre majiteľov kariet M7

ak budeš skôr u HD a SD CZ/SK programov tak jasná voľba je Technicorder ISIO STC

Dagy2
Registrace: 11/2010

DIGIT ISIO STC(+) --- Nove Firmware

Chtel bych jen upozornit na nove Firmware pro tyto receivry.
Ma zlepsit UHD zobrazeni a jine vady zobrazeni nekterych TVs.
Software verze 2.68.0.3-3109 ma take optimalizaci pro pouzivani DLNA a HbbTV. Update (55 MB) je ke stahnuti na Support-Webseite Technisatu.
https://www.technisat.com/de_DE/DIGIT-ISIO-STC+/352-10905-10701/

JardaD
Registrace: 7/2011

Už ji mám staženou.

bonicek

Nový firmware stejně nepomohl

Uz od začátku mi nefunguje 2160p ve spojení se 4k televizí Sony 75". V TV problém není. Přes stejný HDMI vstup a stejný kabel jede upscaling z blu-ray. Z Technisatu je po přepnutí na 2160p nebo na auto zelená obrazovka. Technik Omko sdělil, že mu technik Technisat oznámil, že ví o problému s některými TV Sony a že to vyřeší příští FW. Tak jsem se těšill. Dnes nainstaloval a NEVYŘEŠIL. Stále je ZELENÁ. Tak snad příště.

Domxxx
Registrace: 11/2011

Nebo někdo poradí v čem by ještě mohl být problém

Vím, že by to vyřešila výměna televize, ale nebyla z nejlevnějšich. Díky za pomoc. Kabel HDMI pro 4K už jsem zkusil a nic.

Domxxx
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra