![]() |
|
anténa dvb-tprosím o radu...mám v tv setobox a ladím přes anténu...cca od poloviny prosince mi zmizel SMÍCHOV, TELKA, FANDA, MNAM a nemohu už je naladit...prosím o radu díky |
mrnousek8
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: anténa dvb-tManeto: já nemám čas vysedávat u počítače |
mrnousek8
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
mrnousek8....tak to bylo hustý.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: anténa dvb-tKdyž nemáš čas u počítače, tak viz: Jedná se o mux4, a na Kladně je nejbližší silný vysílač Rakovník_Louštín44.kanál horizontal,63kW ERP. Je to jeden, ze dvou nejsilněších vysílačů MUX4, stejný výkon jako na Kleti v jižních Čechách. Není důvod, aby to na Kladně nechodilo. Antenu musíš mít natočenu na Nové Strašecí.Vysílač je cca 23 km daleko. |
konas
![]() |
|
RE: anténa dvb-tTakže příště Tvůj dotaz by měl vypadat asi takto:...prosím o radu...mám v tv setobox a ladím přes anténu...cca od poloviny prosince mi zmizel SMÍCHOV, TELKA, FANDA, MNAM a nemohu už je naladit. Bydlím na Kladně v RD, anten mám x, natočené směr y,z. Na směr Praha zapomeň! |
konas
![]() |
|
Především je nesmyslpojem "setobox v TV" Nejedná se totiž o "setobox" ale o "SET-TOP-BOX" a ten z principu věci nemůže být v televizi ale jedině mimo něj. Pojem "SET-TOP-BOX" je anglický výraz pro zařízení stojící na něčem! V tomto případě o "krabici s digitálním tunerem postavenou na televizi." Proto ten název. STB v televizi je tedy nesmysl. Jedná se totiž o televizor s DVB-T tunerem. :-)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: anténa dvb-ttakovýmhle lidem něco vysvětlovat. Asi to všichni přešli mlčením a udělali si obrázek o tazateli. Nevím o co mu jde, když nemá čas sedět u počítače. Pojem diskuze je jednoznačný. Dotaz zadal v 15,46 a jeho první reakce, kdy prozradil kde a jak bydlí, byla ve 20,50. Stačilo zadat do vyhledávače jeho milované stanice, a hned by mu vyběhl MUX4 se seznamem vysílačů. 23 km za zadkem má nejsilnější vysílač MUX4 ve Středních Čechách. Celá Praha dohromady nemá v MUX4 takový výkon. Osvědčené je také podívat se po střechách sousedů a zajít na pivo. V hospodě se vždy hodně věcí vyřešilo. |
konas
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |