![]() |
|
nastaveni vu zeroZdravim, mam nove vu zero,jak nelepe nastavit, jaky sotwer, je nejlepsi,mam free sat, dekuji |
zahradnik
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroopenpli.org |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroVTi 9.0.1....![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroblack hole 2.1.7vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroa je to![]() ![]() ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zerovýber z black holehttp://postimg.org/image/i9ny1q20n/ http://postimg.org/image/iqqdiorf9/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroA nikdo není fanda do OpenATV 5.1? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroEšte je na výber 10 ďalších image každému vyhovuje niečo iné najlepšie vybrať si sám.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroAk chceš rýchlo vyskúšať viaceré Image, chod na clasicrock stranky do sekcie pre VU+ a Backup-zálohy.Tam jeden uživateľ vytvoril fullbackupy pre Zero.Ked si to vyskušaš,môžeš si urobiť nastavenie aké ti bude vyhovovať. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroja jsem zastance openpli je to cista a jednoducha image bez jakykoliv blbosti k cemu potrebuju vedet jake procesy jsou aktivni kolik je mista v pameti jak je na tom procesor vsechny tyto informace si muze zjistit pres telnet v neposledni rade je tu jednoduchy a logicky softcam manager startovaci scripty jsou ve standartnim adresari /init.d snadno se daji zmenit a upravit |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroPresne tak, u me taky vitezi OpenPLI. Vse ostatni si tam mohu pridat, pokud potrebuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroVšak to píši, pro nováčka jedině OpenPli |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zeroTo je dotaz jako noha, dáme tady výčet všech image :-)Pro nováčka za mě jednoznačně VTI |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zerotiez hlasujem za VTI |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zerono posledni VTi o velikosti pres 100Mb me neprijde optimalni proc ma OpenPLi cca kolem 50Mb,ale o to nejde myslim ze novacek bude u VTi problem treba s pripojenim HDD u OpenPLi staci vlozit HDD a hned se muze nahravat to u VTi tak snadno nejde... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
Premenovanie kanalov vo VTi VU+ ZeroKed sme uz pri image, je niekde vo VTi moznost jednoducho premenovat kanal ? Tlacidlo Menu mi spristupni ponuku zapnut presun, odstanit polozku atd, atd...premenovanie tam nie je. Napr. v OpenATV na Xtrende tuto moznost mam. Vo VTi som to musel robit komplikovane, cez DreamboxEdit, co vsak mi na taku jednoduchu vec pripada velmi komplikovane a treba mat pritom PC, resp. notebook.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: nastaveni vu zerogsmobil: Nemyslím, že by ho u Solo 4K se 4GB flash velikost image nějak trápila :-)LucaBrazza: Komplikované?! Nikdy jsem editaci programu přímo ve VU+ neřešil, na to je DreamSet nebo DreamboxEdit, nic pohodlnějšího neznám a PC/notebook/tablet zapojený v síti spolu s VU+ má snad každý. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
![]() |