![]() |
|
silvestrovske ohnostroje nonstop?dobry denkdysi mela ct2 takovy porad ze vysilala komplet vsechny ohnostroje nonstop, nevite nahodou, jestli neco takoveho nedela nekdo v dosahu satelitni evropy? ;) velice by mne to potesilo, co jsem zatim hledal na nl a de a me tak nic ... zatim dekuji mnohokrate za jakoukoliv radu, cosi jsem nasel na guardian online ale to bych radeji mel na sat na tv ;) pekny silvestr a vse nej do 2016 chil! :) |
chil
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: silvestrovske ohnostroje nonstop?pokud myslis prenosy s ohnostroji po celem svete tak ty vysila reuters tv na 22w ...nebo ta3![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: silvestrovske ohnostroje nonstop?ooo bobo2 vy jste zlaty, dekuji vam mnohokrate za informaci, uz utikam ladit! :) |
chil
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: silvestrovske ohnostroje nonstop?Zajtra v spravach bude co kde horelo.....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: silvestrovske ohnostroje nonstop?Zdá se,že to v Burdž Chalífa s ohňostrojem poněkud přehnali |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: silvestrovske ohnostroje nonstop?Oprava - hoří Dubajský mrakodrap, v němž se nachází luxusní hotel The Address |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
to sontrochu průšvih... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
![]() |