, sekce: Technika |
|
Technisat Technistar S2Mám dotaz, jestli funguje u tohoto přijímače příjem Freesat a Skylink, teda jestli nemá problém s dekódováním, když má ve čtečce Skylink a v modulu Freesat kartu ? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: Technisat Technistar S2Tak riskni nějaký SIR z a.u.k.r.a - třeba budeš mít kliku.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 267 |
|
|
RE: Technisat Technistar S2a co teda koupit tohle + modul:ShowBox Vitamin 5000 HD 256MB Enigma 2 PRO |
jona
|
|
RE: Technisat Technistar S2píšu Ti SZ.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 267 |
|
|
RE: Technisat Technistar S2jona, da se ještě sehnat na internetu, ale za 3390,-. Nedavno byl i v O..ku něco kolem 2700,-, ale uz není nabizen. Chtelo by se to zkusit zeptat. Mam jej taky. Sice uz druhy, od kamaráda, který si koupil TV se sat tunerem, tak jsem ho vysmelil za Cam modul Irdeto. Ten první se zblbnul po 3letech a tak sel do zbernyho dvora. I to se občas stava. Jinak jsem s nim vcelku spokojen. Jediny co asi budem pak postradat je funkce Fastscan po preklopeni TP 12070/H DVB-S do DVB-S2, kdy uz výrobce zrejme nevyda opravny novy sw a tim padem tato funkce bude vpodstate vypnuta a prijimac se bude muset ladit rucne pokud budou nejaky zmeny v přesunech nebo v parametrech TP. Uvidíme. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: Technisat Technistar S2Diskuter by si měl ujasnit co chce-jednou to a pak zase toto, pak je každá rada k ničemu.Hlavně že jede do Prahy a musí to mít teď hned. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
@slávistařekl bych že jsem to popsal jasně jde mi o přijímač který zvládne Skylink + Fresat kartu současně a nebude s tím mít problémy. Myslel jsem původně ten Technisat S2 tam to nejde, tak SIR ten nemají už skoro nikde, tak jsem narazil na ten Vitamín 5000 o tom nic nevím, dále jsem koukal na to Amiko 8250+.Tak teď jsem ti to ujasnil tak prosím o radu |
jona
|
|
jonaNapsal jsi to jasně a všichni mimo jednoho to pochopili. Ale nevím, kdo tuto kombinaci provozuje, asi jich moc nebude. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|