![]() |
|
Openbox S3 mini nebo Amiko HD 8260+ CICXEOdešel mi Opticum x4HD a potřeboval bych náhradu. Jde mi o nahrávky na HDD a následné zpracování v PC, Konkretně o FTA programy. X4 nahrávala ve formátu TS, a vše nekódovaně. Prolezl jsem na netu kdeco ale seriozní poznatky u Openboxu se diametrálně liší. Nerad bych si naběhl, jako u Mascom 2600 irci. Linuxový box mám, ten prosím nedoporučujte, potřebuji levný přijímač na chalupu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@atr2009,@konasOpen.S3 aj Amiko 8260+ spoj a budeš pozerať na dvoch TV--myslel si prepojit cez rs 232,alebo LANmas to odskusane? konas:,,umím si je vyrobit,,robil si si aj krizene kable na prepojenie dvoch prijimacov cer rs 232,pri zdielani karty? Zaujimalo by ma prepojenie(shema) napr:dvoch S3--jek cez ten port rs 232,cize jack=jack. Viem uz,ze sa da zdielat karta aj inak--len ci si nahodou nerobil aj taky kabel s jackmi Nemam doma S3 mam 2 S2-ky na bezne sledovanie uplne staci,dost rychle prepinanie medzi kanalmy,tiez aj teletex dost rychlo nacita,mam tam kartu Skylink Ice--jeden ma asi rok druhy pol roka,este ani raz nezamrzli,bezia v pohode--len jedna vec je nedoriesena a myslim,ze to budes mat aj ty tie nestastne teplomery,ked budes mat signal v skutocnosti 50 percent on vzdy bude ukazovat 100-ku |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 mini nebo Amiko HD 8260+ CICXEDo Amika 8260+ můžeš použít v posledním sw přímo setting z Enigma2 |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |