![]() |
|
Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDItalská Rai bude od září dostupná na Tivusat pouze v HD. Rai bude mít na satelitu tedy vsechny své kanály v HD (aktuálně 13). Navíc během Olympiády vzniknou 2 HD kanály Rai Olympia. Od roku 2017 budou kanály dostupné i v ultra HD. Tivusat zůstane i přesto samozřejmě nadále zdarma.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
tak to budeněco pro Glisníka!!!![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDAto akože už od roku 2017 vypne RAI SD vysielanie lebo ja to chytám na Hot Birde na 13,0,E v SD kvalite![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 849 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDhttp://www.digital-news.it/news/satellite-estero/41010/la-rai-pianifica-l-evoluzione-dei-suoi-canali-in-hd-sulla-piattaforma-gratuita-tivusatRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDJa si myslím, že Rai 1, 2, 3 budou paralelně i v Sd nějakou dobu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDZároveň dojde k vypnutí kanálu Rai Sport 2 a zůstane pouze Rai Sport HD.Rai zároveň připomněla, že Tivusat bude dostupná všem divákům zdarma i po přechodu do HD. (Pouze konces.poplatek). Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDCt je ve skylinku taky zdarma. Zbyle programy by mely byt v hd od 1.7.2016. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDDodatek: po přechodu do HD bude mít Rai 11 kanálů, ne 13 jako teď. Jsk jsem zmínil zruší se Rai Sport 2 a kanál Rai Scuola zůstane jako jediný v SD, ale podle prvotních informací již nebude na satelitu, ale pouze v dvbt a na internetu. Rai Scuola je kanál zaměřený na školy a výuku.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDSkylink ale zdarma neni. Tivu sat nema žádné polatky. Ani aktivační ani měsíční. To je rozdil.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDA mediaset bude kedy v HD?Myslím tým Italia uno,Rete4,Canale 5![]() VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@zzzAk by si napísal že ČT ma svoju kartu zdarma tak máš pravdu ale v Skylinku to zdarma nie je.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDSkylink: soukromá satelitní platforma, která nabízí placené i neplacené programy vždy za poplatek.Tivusat: nezisková satelitní platforma, která nabízí pouze neplacené kanály které jsou v dvb-t a to bez měsíčních ani aktivacnich poplatků. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDMediaset zatím vysílá v HD pouze v dvbt. Zatím nejsou žádné informace o HD na satelitu. Nicméně je to otázka času.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
spam od frenkaFrenku, já nějak přestávám chápat smysl tvých příspěvků a vláken. Za pár týdnů jsem toho od tebe četl fůru ale furt je to jedno a to samé - Itálie a RAI jsou úžasné a vy tam v ČR jste chudáci se Skylinkem. Připadá mi to od tebe trapné, sám si Čechoital nebo Italočech, máš tak možnost nejlepšího srovnání 2 zemí a není to jen o TV. Asi víš, jaká je v Itálii bída a snažíš se to vytěsnit tím, jak tady píšeš o Tivúsat. Nevím ale, jestli je to pro tebe ta správná cesta. Pomáhá ti to v něčem? Nechci nikoho podceňovat ale italsky na parabole umí možná 1% lidí a pro zbylých 99% je sice zajímavé si přečíst jak funguje italská sat platforma ale stačilo by to v jednom vlákně za rok a ne v několika za měsíc. A když už jsi u toho srovnávání, zapomněl jsi napsat, že RAI má oproti ČT i své nevýhody - vyšší konc. poplatek, menší DVB-T pokrytí, což si vynucuje sat příjem, reklamy vkládané i do filmů, což třeba pro mě znamená, že je to prachsprostá komerční TV, kterou ještě k tomu musí každý Ital povinně platit. Pro italsky nekomunikující lidi je to i nezajímavá platforma, páč sice má druhou jazykovou stopu ale nikdy jsem nezaznamenal, že by tam pustili originální zvuk pořadu. Zkrátka vše v HD ale pro Čechy nanic.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
chcel si napisatfranck, ze RAI tv SD na 13E vysiela ciastocne crypt, nie? pretoze vysielanie dth gratis pre koncoveho uzivatela je sakra rozdiel od fta sirenia tv stanice...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Není to FTA ale FTV a musíš si koupit nejenom kartu ale i modul nebo přijímač.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
franckBohužiaľ nechceš pochopiť financovanie toho Tvojho TiiVusatu. Porovnávať šírenie staníc verejnoprávnej televízie cez satelit s platenou platformou /Skylink/ je sprostosť. Porovnávaj to so šírením staníc RTVS a ČT cez satelit, kde je karta RTVS a ČT, ktoré sú bez poplatku a zadarmo, ako to Ty nazývaš. Pochop už, že TiiVUsat je financovaný z konc. poplatkov a nie je to zadarmo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDMtz: máš pravdu, nemám zapotřebí poslouchat mindraky a výčitky od tebe a jiných. Moje příspěvky byly pouze informativní a nikdy jsem neřekl křivé slovo proti čr. Zrušim si nick na parabola.cz a budu pokračovat v diskusích na italských serverch kde mě ostatni chápou lépe. Ostatním děkuji za reakce. Mějte se.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
mtz7601RAI tv SD vysiela na 13E ciastocne crypt & FTA...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@franckOn je rozdíl v tom napsat zajímavou informaci od spamování jedním a tím samým dokola.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDAddio, e grazie per tutto il pesce..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@bohus31jj máš pravdu ale to o čem tu frenk dlouhodobě spamuje je Tivusat a ten je FTV.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
@ScruffyPruvodce galaxií v italštině? Asi jsem to s tou znalostí italštiny podcenil![]() ![]() Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
![]() |
|
pochopitelnemtz, preto som si dovolil napisat prispevok 14:28.18Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDJestli nebude RAI fta mě nemrzí.Sice ji mám v přijímači ale je to nesledovatelné.Přihlouplé estrády jak vystřižené z TV Nova 90.let. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HDVždyť je fajn když přináší chystané novinky z Tivúsat, komu se to nelíbí tak nemusí reagovat. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |