Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HD

Italská Rai bude od září dostupná na Tivusat pouze v HD. Rai bude mít na satelitu tedy vsechny své kanály v HD (aktuálně 13). Navíc během Olympiády vzniknou 2 HD kanály Rai Olympia. Od roku 2017 budou kanály dostupné i v ultra HD. Tivusat zůstane i přesto samozřejmě nadále zdarma.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

Antonio

Anto, díky nza podporu :) Bohužel už od začátku kdy jsem začal psat o novinkách v Itálii jsem se nesetkal s přívětivou odezvou. Nevím, možná je to závist, možná je to nesympatie vůči Itálii nebo Italům, možná si léčí mindraky, možná všechno dohromady... Každopádně, pokud vidím, že nejsem někde vítaný tak se vnucovat nebudu a poslouchat, že tady spamuju anebo urážky vůči jedné z nejkrásnějších zemí světa která je vzorem v kultuře pro půlku světa, tak to se Antonio nezlob, ale to nemám zapotřebí poslouchat. Prostě jsem se rozhodl, že nebudu na ně reagovat a nebudu už psát nic co se týče Itálie. Tobě odepisuju abych poděkoval za podporu. Měj se :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Itálie: Rai bude na satelitu pouze v HD

Oprava: o novinkach o Italii

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Než se úplnĕ rozpláčeš nad tím, jak jsi nepochopen, rád bych Ti připomněl, že jsi se tu nedávno celkem hnusně navezl i do nĕmecké kultury. Jaképak asi ušlechtilé pohnutky Tĕ k tomu vedly?

rs505
Registrace: 11/2009

franck

Dobrá, a ta Rai Sport HD bude FTA anebo v kódu? Poněvadž to je to nejpodstatnější co tu všechny zajímá.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Bidlo: podle informací z digital-sat.it bude bohužel zakódována a dostupná pouze přes Tivusat. To chápu, že může být pro někoho problém.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franc

Takže bohužel smůla, musím se poohlídnout po jiných FTA sportech. Ale díky za info.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Nemáš za co...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

Není za co, já se rád dozvídám věci o zahraničních providerech. ;) Napiš redakci email s žádostí o aktivování soukromých zpráv.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Ano, jedna z nejkrásnějších, ale také nejzadluženějších zemí světa, obří dluh cca 130 procent HDP, pravda se mistrovi nehodí, tak kope kolem sebe ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Antonio: já si rikal, proč ty zprávy nemám aktivní... :) OK, napisu. Díky za info.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

Az je budeš mít aktivní tak napiš. R^

Antonio20

Antonio

Super, dam vědět. Díky. :) buona serata e grazieeeeee ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Anto: jen taková zvedavost, nevíš, jak to je v čr s rychlovaky. Někdo mi řekl, že existuje linka Vídeň Praha a nejdo zase říkal že ne. Na neru nemuzur nic najit. Chci jet s přáteli do Prahy a chceme jet rychlovlakem Frecciarossa Bologna Milano Vídeň...no a pak? Nikde jsem ani nenašel jestli se jede po Rakousku rychlíkem. Přes svátky jsem se nedovolal do Trenitalia... diky za info

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

P.s. nechceme jet normálním vlakem, to by bylo na 20 hod i s přestupem. Frecciarossa jede 300km v hod jen nemůžu najít jak je to mimo Italii. Pokud to nejde, tak radši poletime z Milána do Prahy...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/italie-rychlovlak/r~9745db5cf89811e4b1d8002590604f2e/

Chtěl jsem ti napsat soukr.zpravu a nejde to ani Tobě... abys věděl i čem mluvím.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

S těmi vlaky teda vůbec nevim jak to je.Ty soukromé zprávy je třeba mít aktivované aby si pak mohl napsat.

Antonio20

Já ,nezlobte se,bych se francka rád zastal.Já jsem si pořídil Tivů kartu a modul,před měsícem a jsem velmi spokojen.Pouze napsal zajímavé info.Koho to nezajímá,ať klikne jinam.

kamter
Registrace: 1/2007

Kamter: bohužel mindraky... vždycky se brání slabší. Silnější je ticho protože to o sobě ví... taky jsem spokojen s tivusat. A mužů se zeptat, Ty masr tivusat kvuli jazyku anebo jen tak? :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Antonio

Ok,diky. Muj mail je každopádně marco.brno@gmail.com

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Já jsem si Tivů pořídíl jako doplnění k tomu ,co mám.Děcka si oblíbily z dovolené v Itálii Rai Yoyo(pohádky bez nutnosti jazyka),já se taky rád podívám sem tam na některý program,např D Focus,Rai nebo Laeffe.Jako vinař tam najdu spoustu pořadů o vinařství.

kamter

Ty a víš že Rai yoyo má obrovskou popularitu i mezi dětmi v itálii? :-) Dokonce ani Rai Gulp který je pro starší děti nemá takovou oblibu. Ja teda Yoyo nesleduju ale u všech kdo mají děti je to povinnost :-) Ale Dečko od CT taky není špatný program.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Focus je taky super program. Je od Discovery. Mohl by taky byt v HD.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Já abych pravdu napsal,sleduji se ženou Rai Yoyo taky,hlavně Masha a Orso a Pepa Pig.Tady je dobré,že to jede nonstop,tedy my,co se k TV dostaneme po deváté večer,se můžeme podívat taky.V listopadu jsme byli v Brně v hale na ledním revue Maša a medvěd na ledě,nemělo to chybu.

kamter

Masha a orso je super. Toto náhodou znám. A ten hlas té Mashy nemá chybu. :-) to muselo byt super v tom Brně, to věřím. Hlavně asi děcka musely mít zážitek :-)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Doufám, že mtz, drobecek a spol to už nečtou, jinak zas bude rejpačka že spamujene... :-) :-)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra