![]() |
|
vantage 7100zdravim vas,, dostal jsem do ruky tento prijmac ,ktery nebootuje,, po zapnuti kolebkou se rozsviti loading ,to po pcca. 30vterinach zhasne a booting se neobjevi, prijmac nenabehne. zkousim to nejak ozivit pres 232ku ,ale nic se nedeje. napiste mi prosim nejaky postup jak nahrat novy booting do prijmace,jestli to jde pres 232ku,,popripade jak,mozna delam nekde chybu. moc vam predem dekuju za rady. podle mne tam byl pred tim problemem nahrany jepsen a kolega to nejak podelal pri prehrati softiku. diky moc za odpovedi![]() |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: vantage 7100tento problem som vyriešil kedysi výmenou dvoch kondíkov v zdroji, skús pozrieť či nie sú nafúknuté. Bootovalo to stále dlhšie a dlhšie až nenabootovalo. |
vuko
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: vantage 7100jj, myslím že tam je 2x 220uF/16V nebo tak něco. S RS232 to nemá nic společnýho, otevři, odpoj zdroj, přemeř napětí, máš-li čím, tak změř kondy nebo je vyměň všechny a pojdeš dál, je to držák, mám ho taky![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
re:vantagezdroj je po vymene kondiku, predtim nez jsem poslal zdroj na opravu prijmac nekdy rozsvitil predni panel a napsal hlasku loading a nekdy nic,,byla tma. po oprave naskoci hlaska loading okamzite, trva asi 30 vterin a pak zhasne a ma naskocit booting ,,to se ale nestane,nemuze byt bootovani nejak poskozeno ,nahratim spatneho softiku? mam dojem ze kolega tam nehralal zpet navratovy soft pro jepsen a tim to asi dodrbal,ale co stim provedl to fakt nevim. diky za rady.. |
john1
![]() |
|
RE: vantage 7100Ja som mal ten istý problém.Vymenil som tie 2kondiky,čo pisal kolega vyššie,no nepomohlo to.Tak som to dal nejakému odborníkovi a zistil,že tých kondíkov bolo viac,čo boli špatné.Vymenil ich a už bootuje ok.Ale už neviem,ktoré to boli!? |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
re:vantageok, objednam novy zdroj a napisu jsem jak to dopadlo. petas65 , mel jsi presne stejny problem jak jsem to popsal ??? nebo ti jen prijmac svitil s napisem booting a nenabehl??? diky |
john1
![]() |
|
RE: vantage 7100booting svítil,no po chvilce zhasl nápis Vantage i to ostatní,co svíti červeně! |
Peťas65
![]() |
|
RE: vantage 7100Ale ještě dodám,že někdy to zůstalo jenom u toho loadingu! |
Peťas65
![]() |
|
RE: vantage 7100Oprava recieveru neznamena jen vymena elitu v zdrojove casti. Problém bejva občas i v pristrojove desce. Tam jsou taky elyty a nektery muzou byt rovněž vadny i když to neni na první pohled viditelne. Petas to tu jasne naznacil. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: vantage 7100oprava: ma byt vymena elytu v zdrojove casti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |