, sekce: Skylink |
|
SkyLink Programová ponukaZdravím kedy už konečne pridá normálne stanice každá DTH Platforma na Slovensku ponúka stanice ako sú CBS Drama,CBS Reality,AXN,AXN Black,AXN White,Discovery World,Discovery Science,Cartoon Network a Animal Planet HD kedy to uz konečne prídaju do ponukymajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaJa bych do toho sel. Reknete mi jak na to a ja novou platformu urcite zalozim. Btw nejake zpravy o nove platforme flixtv.cz? Na jejich strankach stale sviti "Brzy...". No uz je to tam tak asi 3mesice, takze tezko rict co u nich znamena brzy, 3 mesice,pul roku, rok,10let?:) |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaZetor25: tyto programy na Skylinku necekej. Jsou pro ne moc drahe. A navic ted jim uteklo 100 000 zakazniku (zatim), takze kazda koruna bude pro ne dobra. |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
|
|
xTomikAno uteklo 100000 ale 60000 s balíčkama mají zpět i když dotují ty jejich sestavy tak se jim to vyplácí mají je myslím na 2 roky uvázaný takže defackto získají jedině kdyby uteklo dalších 100000 pak možná by to pocítily ale to se nestane mají jak tu píší všichni nej nabídku.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 030 |
|
|
Zetor25Zetor25 jedno nechápu co to meleš o serpo. Stanice co jsi jmenoval, jsou většinou v placených balíccich. Tak co plácáš že když zdraží serpo že půjdeš jinam. Předpokládám že si platíš naky balíček. Podle tvých požadavků. Kdybys nevěděl tak serpo je v ceně balíčků. Ale vypadato že si platíš balíček i serpo. Si můžeš s xTomik podat ruku. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 111 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaOni tihle dva se totiž hledali až se našli.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 206 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaBidlo, přesně, kydač hnoje už má pomocníka, traktor ZetorOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 788 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaAby neměl, když si ho vloni v listopadu sám vytvořil :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponuka@ Drobeček ty čo furt máš stým hnojom nemáš ty náhodov skúsenosti v poľnohospodárstve lebo ak áno ak mi treba na jar rozmetať hnoj po poli rád ti zaplatímmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
kanon69Vždyť vydrž. Lidem budou postupně dobíhat ještě "nižší" předplatné serpo. A když k tomu přidáme to vyřazování programů - Novácké HDčka, AXN, ... tak je jasné, kterým směrem počet abonentů půjde. |
xTomik
|
|
RE: SkyLink Programová ponukataky chci sci-fi nejaky program :( |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
|
|
xTomikxTomiku axn bylo dostupné za serpo? No koukám že jsi stále zmatenejsi a zmatenejsi a zmatenejsi. Až mi tě je líto. Ty můj xtomicku malinkatej. |
satman1
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaHaliku myslete dritne, kdyz lidi neboudou platit za vsechno, budou i nase premie co? No co? Nizsi kua nizsi!Myslete politicky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaXTomik - ty si asi padnutý na hlavu ? Pred dvoma rokmi som mal balíček Mini a tam som mal aj AXN bol to dobrý program škoda že ho Skylink vyradil z ponuky tak neviem čo tu trepes za nezmysli AXN v balíčku Digital nemôže byť lebo je to platený programmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
satman1, Zetor25Kdo tvrdí, že AXN bylo v Digitalu? Jste natvrdlí nebo neumíte číst? Napsal jsem příspěvek týkající se odchodu zákazníků od Skylinku a jako důvody jsem uvedl zvýšení serpo a vyřazené programy Nova HD, AXN, ... To že si to váš přibrzděný mozek přebral po jinak, tak za to vám já nemůžu. |
xTomik
|
|
xTomikxTomik a není to zrušením 4 a 3 karty přemýšlej |
satman1
|
|
RE: SkyLink Programová ponukaKoukám, že už vypustili Krakena a už to začíná. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|