Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Syfy/scifi kanál v ČR

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda-li máte nějaké informace o zahájení/startu vysílání programu Syfy pro ČR. Moc o podobný program stojím a když už se ho dočkali i v Srbsku a Slovinku tak si říkám proč to nejde taky tady. Spustili zde golf channel a E! a myslím si že scifi/ fantasy program je stejně ne-li víc žádané jako celebrity a golf co si o tom myslíte?

Hydra
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

Souhlasím!

Ano. Mohli spustit tento kanál.
Jenže to by u Skylinku a dalších operátorů museli dělat něco jiného než jen počítat prachy a dlabat na uživatele!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

RE: Syfy/scifi kanál v ČR

Mnau TV ti nestaci? To je slusne scifi.Jinak bych se zeptal primo satelitnich operatoru, oni maji podobne otazky moc radi,a davaji na ne pomerne odzbrojujici odpovedi, jako ze "Ano, to je zajimavy program,urcite o tom budeme premyslet."

spectorcz
Registrace: 8/2012

Jinak se zvysujicimi se rychlostmi za internet a snizujicimi se poplatky bude stale vyhodnejsi stream z internetu, nez satelitni prijem, o dvb t uz ani nemluvim. Bohuzel je to tak...

spectorcz

A nielen tam, ale aj v Polsku a Rumunsku. Ja by som ho privital tiez. Po tom ako skoncil axn sci fi tu nieco podobne fakt chyba. Hlavne ze existuje aspon 5 tematickych stanic o peceni tort a vychovavani neposlusnych psikov. No nevidim to velmi optimisticky.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Syfy/scifi kanál v ČR

ptal jsem se i operátorů , ale vždy to byla jen strojová odpověd typu:
v dohledné době nikoliv atd obraťtě se tam a tam atd.

Hydra

Syfy/scifi kanál v ČR

a ještě doplním, že tímto přístupem vlastně odhánějí/nutí potencionální zákazníky odejít na net a hledat si to tam. Já osobně bych si za něj platil, protože scifi je můj šálek kávy :D

Hydra

to hydra

Asi je nás golfistů v ČR hodně!!! I když ne dost aby jsme se na českém satelitním nebi dočkali HD rozlišení :((

tnt
Registrace: 1/2006

njn to asi souvisí s velkým počtem golfových hřišť po republice :D
jinak s hd je to u nás bída aspon oproti polákům.
Když není hd tak vyvstává otázka proč by si vůbec lidi měli platit za takové sd programy pokud maj hd tv a chtěj vidět hezký obraz.

Hydra

A to uz jsou taci co uz nakupuji uhd tv;)))

spectorcz

spectorcz: máš pravdu jen částečně. Rychlost internetu je stále vyšší snižování poplatků- to je dost diskutabilní. A streamová tv je jenom berlička, která sat, dvbt-t a kabel nenahradí. Pokud chceš kvalitní a někdy i kvalitnější příjem tv tak z internetu jedině IP tv. Ale tato služba je poměrně drahá i když nabízí víc a lepší služby než klasické tv příjmy tv kanálů.

kolenáč
Registrace: 4/2010

spectorcz.i tady to je vidět https://www.youtube.com/watch?v=BqeDlOZUnLk

kolenáč
Registrace: 4/2010

Ok, mrknu. Je fakt, ze to beru subjektivne dle sebe. Uz si ani nevzpominam, kdy jsem pustil tv, ci se podival do programu co davaji. Jednak nemam cas procitat tv programy, a druhak to stejne nedaji v tu dobu kdy mam cas se divat. Takze mne vyhovuji streamovane sluzby. Jsou streamy ktere nabizeji HD 720, to docela postacuje. Ti s rychlejsim internetem si muzou doprat i full hd. Dal nase hlavni TV stanice uz poskytuji i tv archiv, takze opet stream, kdyz bych jo chtel zkouknout stare dily Ordinace, Ulice a podobnych braku. Proste tak nejak jaem si zvykl, ze kvalitni starsi filmy jsou lepsi streamovane, koukam kdy chci, nez cekat jestli se to nekdy objevi v TV.

spectorcz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra