![]() |
|
Nový FW pro Samsung UE37D5000Neví, prosím, někdo , kde najít upgrade přijímače Samsung UE37D5000? Pro příjem kódovaných programů je nutné do přijímače nahrát aktuální FW, se kterým CI modul spolupracuje. Bez aktualizace přijímač modul neakceptuje.Děkuji za reakce. :( ![]() |
SatFanda
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Nový FW pro Samsung UE37D5000http://www.samsung.com/cz/support/model/UE37D5000PWXBTDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
nebo majíhodně dobrou podporu po telefonu,to není reklama,samšunty nesnáším![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Nový FW pro Samsung UE37D5000Děkuji Ti Antoši za odkaz, ale nemohu na něm najít aktualizovaný FW; prošel jsem snad všechny stránky, ale u prodejců nic nenajdu.SatFanda. |
SatFanda
![]() |
|
to uživatelDěkuji pierrepetrovi, zítra se pokusím na nějaký servis dovolat.SatFanda |
SatFanda
![]() |
|
RE: Nový FW pro Samsung UE37D5000Dáš tam Soubory ke stažení.Sjede to dolu a tam je Firmware (USB type) All OS, 32.25 MB, exe, Multi Language Verze : 1029.02013.12.11.Je ale z roku 2013.Ani na Anglických stránkách není novější.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Nový FW pro Samsung UE37D5000To AntošDěkuji, zkusím se tím prokousat, ale zatím jsem na uvedených stránkách našel pouze verze 1025 a 1027 ( vše cca 63 MB ). ![]() |
SatFanda
![]() |
|
To AntošJeště jednou díky, již jsem daný soubor našel; večer jej u zákazníka zkusím nainstalovat. |
SatFanda
![]() |
|
SatFandaNehnevaj sa, bez urážky, ale nevieš si nájsť na nete sám FW a ešte u zákazníka zoberieš potom za inštaláciu prachy /predpokladám/, ak si ho tak nazval.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
to peterskJsi trapný, pomáhám lidem i v tomto případě bez finanční náhrady. Ale blbcům se to těžko vysvětluje.Tímto ještě jednou srdečně děkuji Antošovi za pomoc. I dříve jsem tímto způsobem pomáhal mnoha lidem a svůj účet jsem nezveřejňoval - tedy pomoc zdarma. Ale měl jsem radost, že jsem někomu pomohl a nikdy jsem takový e-mail nenapsal. Bylo by mi hodně trapně!!!!!! A to jsem na tomto webu registrován od dubna 2003, poslední dobou však nejsem tak aktivní. Jako skoro důchodce se již tím tolik nezabývám. A podotýkám, že tím "zákazníkem" byl myšlen kolega, kterému jsem chtěl pomoci a nechtěl jsem jej nechat ve štychu!!!!!!!! |
SatFanda
![]() |
|
RE: Nový FW pro Samsung UE37D5000Jsou věci, kde se pomáhat druhým nevyplatí a nahrávání firmware je zrovna jedna z nich. Až to zmastíš, tak jsem zvědav, kdo zaplatí opravu. Toto ať si každý majitel TV řeší se svým prodejcem nebo servisem.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
SatFandaKaždý môže mať svoj názor. Preriekol si sa. Toho "blbca" si mohol odpustiť. Ale pekne si to vysvetlil. Nech sa darí s tými klientmi.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
ale to jev pořádku,proč by to měl dělat zadarmo??,vy ostatní taky pracujete zadarmo??,jen je to tenký led,jak píše technik![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Nový FW pro Samsung UE37D5000Rozhodl jsem se ještě jednou reagovat, pak se asi zase na roky odmlčím, možná definitivně, protože nebudu již nikoho kritizovat, svůj charakter projevuje sám svými názory.Ještě jednou děkuji všem, kteří mi pomohli nebo se snažili mi pomoci, zejména Antošovi. Taktéž souhlasím s názorem technikTKR i s názorem pierrepetr, předal jsem odkazy kolegovi - zákazníkovi, ať si vše provede sám i s příslušným rizikem. To petersk: kdo by to za 5.000,- Kč nebo za 200 Euro neudělal, že. Ať se Ti dobře spí, když jsem je dle Tebe vydělal!!!!! |
SatFanda
![]() |
|
![]() |