Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

televize-samsung-ue48ju6412

Ahojte, mám výše uvedenou televizi samsung ue48ju6412 a potřeboval bych poradit.Naladil jsem satelit 23,5 a mám označený i 19,2 ale ten se naladí, ale vždy se to přepíše na traspordéry 23,5 takže nemohu sledovat tu zvolenou 19,2.přečetl jsem celý manuál televize udělal to podle něho ale prostě nejede ta 19,2.Asi někde dělám chybu neví někdo poradit nebo se zítra obrátím na prodejce. Mám tam skylink a probramy z23,5 jdou ale z 19,2 nejdou na LG telce vedle ale jdou takže nepředpokládám chybu v nastavení nebo špatný monoblok.Za rady předem děkuji

žery
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: televize-samsung-ue48ju6412

zery, musíš nastavit diseqc prepinac. Nedavno jsem to delal známému. Co mas navoleno za položku Skylink nebo satelit? Ja delal volbu podle satelitu, protože v seznam Skylink se neda mazat a upravovat a musí se programy presunot do oblibanych, ale tam se nezmeni číslo po presunuti programu třeba z 5 na 2 a zustane tam číslo 5 na pozici 2. On mel zase Astru 23,5E ale s programy z druzice Astra 19,2E. Všechny programy jsem musel vymazat, pak jsem zvolil v rucnim vyhledavani nastaveni LNB vyber satelitu Astra 23,5E a 19,2E coz urcite mas a v polozce nastaveni LNB jsem zvolil pro Astru 23,E diseqc 2/4 a u Astra 19,2E diseqc 1/4. Urcite tam mas u diseqc prepinace vypnuto, tak to nastav bud Astra 23,5E diseqc 1/4 a Astra 19,2E 2/4, pripadne obracene pokud nebudes mit signal na Astre 23,5E nebo 19,2E. Zalezi jak mas nstaven diseqc v monoblocku podle typu nebo se samostatnymi LNB konvertory. Podle toho, ze mas signal na Astre 23,5E bych řekl, ze mas volbu 1/4 pro Astru 23,5E. Pak jsem zvolil v rucni vyhledavani u položky novy TP TP 12363/V 29500 a volbu sitove vyhledavani zapnuto a naladily se všechny potrebne TP od Astra 23,5E. Nemecky programy z Astry 19,2E jsem pouze vybral jen nektery TP proladit rucne, ty muzes vybrat volbu s tim sitovym vyhledavanim a doladi se ti nektere chybejici TP do seznamu. Zalezi na tobe co zvolíš. Pak uz si v polozce upravit kanaly vyberes potrebny programy od Skylinku a nektery nemecky programy atd a nepotrebny klidne vymaz Holandsky atd.

HYPER
Registrace: 11/2010

ahoj mám nstavený satelit a budeto asi v tom diseqc mám nastaveno jenom na 23,5 ale na 19,2 ne zkusím to snad to pojede díky moc za radu

žery

zítra ti dám vědět jak jsem dopladl

žery

Ahoj Hyper tak bylo to tím zatím to funguje ještě jednou velké dík žery

žery

zery, rado se stalo. Hlavni je, ze ti to uz jde, jak ma. R^

HYPER

Ahoj Hyper chtěl jsem tě ještě poprosit jestli si se nesetkal s tímtu u této telky. Mám všechno naladěno, ale problém je v tom,že na 19,2 na jedné frekvenci některé kanály jdou a u druhých mám napsáno vložte správnou smart kartu. Je např.MTV dance a VH1 classic jde a MTV hits, Rock Mtv a VH1 nejdou. Mám next kartu v druhé telce a tam to jde všechno ok. Ještě jsem udělal reset karty, ale nepomohlo to.

žery

Ty MTV a VH jsou tam dvakrát,fungují bez tečky za názvem.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

já je tam mám jenom jednou

žery

ještě jsem našel v tom návodu,že nemusí být souhlas s technologii CI+ 1.3 a proto píše zakodovaný kanál

žery

zery, mělo by to normalne jit, pokud to mas naladene ze seznamu Fastscan Skylink a nemas tam u nazvu ještě ty tecky. Pokud si to ladil rucne, tak se podivej znovu zda tam nemas tu tecku u nazvu a nevymazal si si ty bez tecky. Pak musíš TP s MTV a VH programy znovu rucne proladit a nechat v seznamu ty spravne verze bez tecky. Jaky používáš Cam modul v TV. Ja pouzivam fialovy SMIT Irdeto CI+ nebo Technisat Technicrypt Irdeto.

HYPER

Ahoj už jsem to vyřešil bylo to v cam modulu dal jsem jiný a už to běží jak má. Ještě jednou díky žery

žery

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra