Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Domácí anténní rozvod

Dobrý den.Prosím,mám dotaz.Vracím se od satelitu k DVB-T.Protože jsem signál rozbočil do 6 míst,musel jsem přidat i k původnímu předzesilovači další s jedním tranzistorem a zdroj 12/100mA se mi docela hřeje.A ten chci pro jistotu vyměnit.
Používáte prosím jaké zdroje?Viděl jsem i nějaké pulsní.Necháváte zdroje v zásuvce na půdě?Děkuji.J

jm57
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Domácí anténní rozvod

Bohužel uživatel lance vůbec netuší, že i ten "konkrétní osvědčený typ" se může jeden den vyrábět kvalitně a druhý den do něho výrobce nacpe mizerné součástky a je po všem. V PC technice to byly třeba případy zdrojů Fortron a Corsair - co kus, to unikát. Jeden v pohodě 10 let a druhý ten stejný za měsíc kaput.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

pierre

no, tak si to tedy ujasněme, páč já si s tebou někdy připadám, že asi píšu čínsky nebo co - to nebyl žádný jeden vadný kus, to byl zmetek už konstrukčně - titěrné aušusácké tráfko uvnitř v utěsněné minikrabičce, ten adaptérek by nějak fungoval, ale hřál se nenormálně a vsadím boty, že stejně na tom je i těch dalších stejných 1000 zbylých v obchodech, to nebyl žádný 1 vadný kus, to byl prostě už KONSTRUKČNĚ aušus, asi tak jako model auta, do kterého výrobce dává (ne pouze jednou nedopatřením ale systematicky) motor ze sekačky a já říkám, že takovému modelu auta, nebo ještě lépe celé takovéto značce aut, která je schopna něco takového vypustit do světa, je rozhodně rozumné se obloukem úplně vyhnout. Dobře, možná ty jsi z těch, co tohle neřeší a v obchodě si po takové zkušenosti kupuje znova stejné výrobky, možná si tak kupuješ i jídlo, třeba hnusnou značku piva si kupuješ taky pořád dokola, že tam taky platí """kup si co chceš,pokud nebude vadný z výroby""" budeš spokojen, to pivo taky není vadné, pivo jako pivo, všechny jsou stejné... tak budiž ti přáno ;)

lance
Registrace: 10/2008

technik

strécu, no tys mně teda opravdu rozšířil obzory, to jsou mi opravdu novinky :8)
No, v podstatě podle tebe a pierre jsou veškeré debaty o ne/osvědčených značkách čehokoli dnes naprosto bezpředmětné a je to v podstatě asi jedno..? Hm, tak jo, taky názor. Vám by se dalo prodat věcí... :sly:

lance

lance

pliveš hezky na značku piva,ale právě ty za to můžeš,že si ji další lidé koupili,nepíšeš o jaké pivo jde,není ti to hl.ou.pý?? a internet je plný recenzí a ohlasů na každou krávovinu,tak snad nikdo ,kdo vládne PC a klávesnicí není negramot,aby si zjistil,že 2 lidé ze sta nadávají na adaptér,sám se rozhodne,jestli jít do tak velkého rizika R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierre

já jsem tu už psal, že už nevím tu značku, adaptér je v popelnici... jinak bych tu značku tazateli samozřejmě napsal hned ve svém prvním příspěvku jako svoji zkušenost, zvláště když jsi tady tazateli ty napsal, že je úplně šumafuk co si koupí, napsal bych mu TUHLE NEKUPUJ. Bohužel, takto se bavíme jen obecně, což je s tebou tak nějak neřešitelná věc, no, necháme toho, třeba příště na jiné téma bude líp, jdu spát, měj se ;)

lance

lance

jestli už spíš,zítra si to přečteš,pokud jde o ojedinělý případ vadného adapteru,jak je vidět,asi jsi jedinný za pár dnů tématu,je pravděpodobné,že šlo o výrobní vadu,což se může stát u čehokoliv a pak varovat před značkou nemá cenu,jinak mám 3-5 zákazníků denně s vadnou TV,ale trafo pro anténu jsem měnil za 20 roků asi 2x,neřešíme krávoviny?? R^ :laughing: R^

pierrepetr

stále si nerozumíme, ale už to nechejme tak, dobrou ;)

lance

lance

vždyť nejde o život,každý člověk má jiný pohled na věc a to je dobře R^ :laughing: R^

pierrepetr

"fungl nový s trafem,to musel ležet někde ve skladě 5 let"

On nový spínaný zdroj nemá trafo? To je novina.

elektrokol
Registrace: 8/2015

elektrokol

už se zase lísáš k mému nicku,kde jsem já tam reaguješ záhadně i ty ,no co už,pokud píšu trafo,tak každý normálně myslící člověk,až na tebe pochopil,že je myšleno trafo na 50Hz,zase se někdy ozvi,až se budeš nudit,bye R^ :laughing: R^

pierrepetr

Petře,

nedávno jsi psal o demokracii, promiň, ale měl jsi pravdu.

"odezva lidí různých vyznání a názorů může být i někdy nepříjemná,pokud se sejdou zrovna v jednom tématu,máme tzv.demokracii,tedy i negativní reakci každý jistě demokraticky přijme,pokud ne,chybu může hledat pouze u sebe"

elektrokol
Registrace: 8/2015

elektrokol

ano to platí,pokud ostatní píší k tématu a jsou gramotní,což je předpoklad R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra