![]() |
|
Netflix Italy vs Netflix CzNo, sorry, ale na toto reagovat musím...Tak Netlix přišel do Česka... V listopadu min.roku se Netflix nastěhoval i do Itálie. Pořádal tiskovou za kterou by se nemusel stydět ani Hollywood. Přijeli herci z jejich seriálů včetně vedení NF, představili své nové italské sídlo v Miláně, svůj první čistě italský projekt seriál Suburra, herci se promenadovali po Miláně a cítili se, večer se v luxusním hotelu pořádal večírek... Prostě tak to má být. Tímto se vyjadřuje respekt vůči divákům té dané země... No a v Česku? Prostě se odeslal email v angličtině, aby se nereklo, serialy, filmy v angličtině, prostě trapas!!!! To je respekt? Ze se Netflix nestydí!!!!!!! A ještě se najdou tací, kteří jsou za toto rádi a podekuji..... Odkaz na tiskovou z It, abyste neřekli ze si to vymyslim: http://www.badtv.it/galleria/il-lancio-di-netflix-a-milano-tutte-le-foto/netflix-italy-launch-press-conference-20/ Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
franckA není to jedno jak to udělali?Unás stejně pokud to nebude lokalizovaný do češtiny to mít moc úspěch nebude jen pro pár nadšenců to bude pokud se jim to bude chtít platit a u nás ten trend není.Pro mě to vůbec nic neznamená že jsou tu.Možná za 5 -10 let to bude mít nějakou váhu v přijmu tv ale teď na to není doba.Toť můj názor.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Czno zatim na to prdim nehodlam platit za neco cemu nerozumim vim moje chyba ze neumim anglicky ale je to tu legalne dostupne tak chci podporu alespon CZ titulky |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzJo, chlape, pro ně jsme jen Divoký východ, žijeme na stromech a rozbíjíme si kebule kyjema. V tom posledním mají trochu pravdu.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzBoure ve sklenici vody a je uplne jedno kolik shoutu za svymi vetami udelas. Porovnej trh Italie a Ceska ci Polska nebo Slovenska, v podstate si vyber trh v jakekoliv z tech 130 novych zemi do kterych vcera globalne NFLX enpandoval. Z tech novych vybral pouze tri jazyky ve kterych se jeho nabidka teze rozsirila. Dohledej si v jakych abys pochopil logiku toho vyberu. Takze v klidu a dockej casu, nejde o to mit vse hned. Dulezity je, ze ta moznost tu je.Ze se nestydis za takovejhle detinskej vylev. A ano jsem ten co rad podekuje, protoze toho prostoru kdy nemusim krast je stale vice a vice. OMFG. T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cznic okázalého nebylo,protože vědí,že pro těch pár nadšenců to nemá cenu.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzFrancku, prosím Tě, o jakém respektu to mluvíš, to jako netflixu k nám? A za co se to má netflix stydět? Nějak jsem nepochopil, o co Ti jde...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzTaky to nechápu to si někdo myslí, že firma s velkými zisky se z nějakých čecháčků po... ?Lokalizace do CZ nejspíš ani nebude neočekávám jí tohle bylo zpřístupněno pro pár nadšenců a hlavně i pro lidi co cestují, přistěhovalce atd. Kdyby něco možná ty titulky. Dabing práva něco stojí. Jestli Netflix udělá smlouvu s nějakou distribucí u nás kdo ví. Nebo třeba z českou televizí nebo tak. Spíš si myslím, že je to víc nepravděpodobné než pravděpodobné. Jednou jsem někde četl, že HBO GO, Voyo atd netflix vítají a nemyslí si že je ohrozí oni asi vědí, že lokalizace do cz je v nedohledné době. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzPodpora cz titulkůhttp://byznys.lidovky.cz/jak-pridat-ceske-titulky-do-videopujcovny-netflix-staci-jednoduchy-trik-14y-/media.aspx?c=A160107_105731_ln-media_jzl |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
Ceny benzínu ITA vc CZEO vkendu jsem se vrátil z Milána... Pod 1,4€ jsem nikde nenatankoval, kdežto v práglu je tentýž N95 za 24,90. Tím chci jen říct, že pouze tendenční šupák vypichuje z porovnání jedné země, vůči druhé jen to, co se mu hodí.. O rozdílu ve veliosti trhů ani nemluvě, jek je zde uvedeno |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzMozno je to buducnost, ale pretecie este vela vody Dunajom (Vltavou), pokial sa tato sluzba udomacni tak,z e bude mat nejaky vyznamny pocet klientov. V prvom rade lokalizacia (mnohi sa neuspokoja dokonca nai len s titulkami, budu vyzadovat dabing), programova struktura (nie kazdeho zaujimaju len filmy a serialy), programova struktura pre nase uzemia bude zrejme vyznamne ina nez pre napr. USA (autorske prava) ... Uvidime. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzCo ma společného benzín s Netflix?? Ano, v Itakii se platí vice, zvlášť v Miláně které je nejbohatším městem Itálie. A také platy jsou jiné. A pro upřesnění, dal jsem srovnání s Itálii protože jsem italocech a žiju v Benátkách. A jednou nohou v Brně. Kdybych byl němec tak srovnávám s německem atd...Tímto názorem jsem jen chtěl říct, jak dělá Netflix rozdíly mezi určitými zeměmi a kdybych byl čech, minimálně by mě to zarazilo ne-li urazilo. To je vše. Buona giornata ragazzi.... Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzCo ma společného benzín s Netflix?? Ano, v Itakii se platí vice, zvlášť v Miláně které je nejbohatším městem Itálie. A také platy jsou jiné. A pro upřesnění, dal jsem srovnání s Itálii protože jsem italocech a žiju v Benátkách. A jednou nohou v Brně. Kdybych byl němec tak srovnávám s německem atd...Tímto názorem jsem jen chtěl říct, jak dělá Netflix rozdíly mezi určitými zeměmi a kdybych byl čech, minimálně by mě to zarazilo ne-li urazilo. To je vše. Buona giornata ragazzi.... Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzAle ano, jistě, chápu, ale netflix není charita, bohužel je to o penězích a náš malý trh se jim prostě nevyplatí, jak už tady všichni přede mnou konstatovali. Divím se, že to "světoběžník" jako Ty /nemyslím ironicky/ nechápe, obyčejně s tím mají problém "domácí čecháčkové", kteří by chtěli všechno zadarmo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
TukanNo nezlob se na mě, ale přece není Česká republika země třetího světa!!!! Tady jde o princip. Ano, ja uznávám, že velikost země může hrát určitou roli pro vstup do té dané zemer, ale toto, co dělá Netflix je vyloženě diskriminace. Sice hloupá, ale je. Já být čechem a v česku, tak bych si jejích služby neplatil už jen z principu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cz@franck: OMG ty ses uplne zblaznil chlape. Diskriminace zeme skrz nejakou streamovaci sluzbu ;-) Velkej LOLek tohle, velkej.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzTu diskriminaci jsem napsal jako přehnanou, hloupou, je to ale určitá forma diskriminace. Protože Netflix tímto dokazuje, že rozlišuje země série A a série B. A podle toho jak píses je mi jasný,ze budeš hodně mladej a asi proto není pro Tebe angličtina problém. Pro někoho být může.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckV tomto s Tebou súhlasím. Rozlišujú nás na A a B, bohužiaľ je to tak. Netflix v tomto prípade urobil analýzu krajín a urobil to tak, ako to urobil v strednej Európe. Isto majú prehľad o jazykovej zdatnosti populácie a aj o tom, že koľko ľudí zabudne to v prvom mesiaci zrušiť, ktorý si to len chceli vyskúšať a potom príde prekvapenie, že boli stiahnuté peniaze alebo výzvy na úhradu ak niekto nemá dostatok financií na účte alebo na PayPal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cz@francku: To je od tebe mily chlape, pasovat me na mladocha, potesi, ale bylo by to hodne fajn. Skutecnost je nekde jinde, prekvapilo by te to, ale neni problem si to dohledat. Ale napovim ti, kdyz sem se poprve potkal s Internetem nexistoval IE a v praci jsme zacinali na Netscape 2.0 Pomyslnou zemi B z nas nikdo nedela, maximalne si za to muzeme sami.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzKeby si spocitali ze cesky dabing by stacil aj pre slovakov, tak hned by to bolo pre vacsi trh. Okrem toho nikdo im nic nabovat nekaze. Mnohe filmy a serialy uz davno dabing maju, ale asi by za neho museli nieco zaplatit. Je to zo vsetkym o nicom. Tym ze sme male krajiny, tak to znamena ze je zbytocne pre nas cokolvek robit? Sa cudujem ze sa im oplatilo ku nam vobec natahat kable na internet a ze tu vobec dovazaju nejake vyrobky. Taky maly trh sa predsa neoplati nie? Okrem toho sme chudobny a nemame za co platit! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzPeterek, billysk: ano, přesně tak jsem to myslel. A analýzu? Než spustit takovej paskvil, tak bych radši nepustil nic. Fakt jim přejí, aby se neuchytili. 100x lepší je Voyo. Aspoň respektuje diváky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzBillysk: pokud si někdo myslí, že jsou ČR nebo SR chudé země, tak je ignorant a nikdy tam nebyl. Já sice v Česku nežiju, ale pokládám jí minimálně ne stejné úrovni jako každou jinou zemi v Evropě.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzNetflix se vcera zpristupnil ve vice nez 100 novych zemich soucasne. Tezko mohli vsude poradat velke halo a zvat herce. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Czfranck to porovnal presne. Je tragediou, ked firmy, ako Netflix, pristupuje ku krajinam Strednej Europy ako menejcennym, rozvojovym, podhodi im ako psom nejaku ohryzenu kost a ti psi este bresu od radosti z pocty, ktorej sa im od "Zapadu" dostalo.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzMikek: ano, si všimněte do jakého "balíčku" zemí dali česko. Nevím, každém to vidí jinak. Já jsem hrdý člověk, hrdý na svoji zemi a toto chování mě prostě vadí. Komu to nevadí tak tomu přeji hezkou zábavu... Nashle.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzPrdim na celej netflix az tam bude podpora cz titulky a nedostanu ohlodanou kost za plnou cenu tak to mozna nekdy prubnu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |