![]() |
|
Netflix Italy vs Netflix CzNo, sorry, ale na toto reagovat musím...Tak Netlix přišel do Česka... V listopadu min.roku se Netflix nastěhoval i do Itálie. Pořádal tiskovou za kterou by se nemusel stydět ani Hollywood. Přijeli herci z jejich seriálů včetně vedení NF, představili své nové italské sídlo v Miláně, svůj první čistě italský projekt seriál Suburra, herci se promenadovali po Miláně a cítili se, večer se v luxusním hotelu pořádal večírek... Prostě tak to má být. Tímto se vyjadřuje respekt vůči divákům té dané země... No a v Česku? Prostě se odeslal email v angličtině, aby se nereklo, serialy, filmy v angličtině, prostě trapas!!!! To je respekt? Ze se Netflix nestydí!!!!!!! A ještě se najdou tací, kteří jsou za toto rádi a podekuji..... Odkaz na tiskovou z It, abyste neřekli ze si to vymyslim: http://www.badtv.it/galleria/il-lancio-di-netflix-a-milano-tutte-le-foto/netflix-italy-launch-press-conference-20/ Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzLucaBrazza to pochopil a bylo by fajn kdybyste to takhle jsko on chápali všichni. Já bych se Netflixu na takovou službu shora vys... a to hodne shora.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzVsak to neni povinne, nelibi se vam to, tak jim nic neplatte. Pokud nekdo realne opravdu cekal, ze do zeme jako je Cesko prijde Netflix s obsahem jako v USA a tim vsim v cestine, tak bych mu doporucil lecebnu v Bohnicich. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzTam bych si zajel kdybych si to platil nastesti ne |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
TanabeSuper!!!!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cz@mikek; je to marny, je to marny, predsvedceneho nepresvedcis ;-) on kdyby tam byl i stejny pocet jako v US, stejne by mudrci mudrovali jak to vlastne stoji za starou belu, o tom jsem presvedcenej zcela: http://www.cnews.cz/cesky-vs-americky-netflix-mame-sotva-desetinu-filmu-tretinu-serialuT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Czxilt: Ty musis byt produktovy manazer Netflixu pre Strednu a Vychodnu Europu.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cz@LucaBrazza: tvl to neni spatny napad, jako hele jakmile se misto uvolni dej mi vedet, sice jsem oborove trosku jinak, ale kdyz i topic mohl byt kdysi ministrem, proc ne? ;-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzO Netflix naštěstí nemám zájem, takže mě nechává chladným, že není dostatečně vyřešena lokalizace. Už takhle mi stačí HBO Go a My Prime, který mám k dispozici v rámci využívaných služeb. Jinak Franck má pravdu, že je smutné jak se na nás na tom západě pohlíží. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzKdyz ctu tyhle ublizene prispevky, pripadam si chvilemi, ze jsem Polak, ti to vsak maji v jakemsi narodnim popisu, citit se ublizen. Netvrdim, ze nepravem. Ovsem citit jako Cech ukrivden kvuli necemu co je v nasich koncinach v plenkach? A vubec slovy klasika "vzdyt je to takova blbost" co? ;-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzXilt: promin, ale Ty mi davas do pusy něco co jsem neřekl. Já se necitim ublizeny, a ano, je to relativní hloupost. Chtěl jsem tímto pouze rictz, že MĚ osobně ne případně normální a hlavně slušný vůči nějakému národů, začít tam podnikat a nerespektoval jazyk té dané země. Zvlášť když v jiných zemích pořádam tiskovku, show jako (nevhodné slovo), pozvu celebrity. Vy to pořád nechapete? Vy to nevnimate jako ponížení?? Já teda ano. Samozřejmě, Netflix není nic co bychom potřebovali k životu, takže ano, může nám to být jedno, ale jde prostě o princip. Je to malá ukázka toho, jak Amerika (svět) vnímá českou republiku. A nezlobte se, jako skoro Čecha (i když v Česku neziju) me to uráží. Pokud by to byla seriózní firma a hlavně slušná, tak se v Česku představí nějakou minimální tiskovkou a hlavně českým jazykem, popř.a!espon pro začátek českými titulky. Vždyť ani ten web není v cz!!!Když každý z nás přijde k někomu domů, tak se také představíme. Nebo ne?? Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzZoberte si HBO Go tu sú ihneď po premiére v USA nové seriály v titulkoch a väčšina časom aj dabovane. Netflix sa na nás vykaslal ani titulky není schopný dať. Veď piráti majú titulky do par dni po premiérev USA. To nemôže byť problém.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix Cz@franck: ale jo chlape, citit se muzes jak chces, treba ponizene, urazene, vyber si, mas na to plne pravo, stejne tak me nezbavis vic nez dojmu, ze silne prehanisT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzAmeričani ani neví, že nějaká ČR je. A proč by taky. Jsme malá a ekonomicky nezajímavá země. Kdyby nás bylo tolik co Italu se stejnou kupní sílou, tak by to taky spustili lokalizované a s pompou. Netřeba za tím nic jiného hledat, než ekonomický zájem. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzNačo nadávať na túto službu? Veď keď o ňu nemám záujem, nebudem ich zákazníkom. A vybavené. Ja určite nad takou úlohou službou rozmýšľať nebudem. Ale aby som sa cítil urazený? Tak to hádam nie |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzMladá generácia už spíkuje ingliš, moje dospelé deti pozerajú HBO GO v angličtine. Filmy, seriály na kanáloch kde sa dá zvoliť audio len anglicky. Ja môžem akurát pa rúsky![]() |
Thrall
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzDost zklamání z kvality HD streamu Netflix. Je to bída. HBO go má mnohem lepší obraz například. |
pflidr
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzCitacia z ineho serveru:Aktuálna ponuka Netflix v Spojených štátoch je podľa Filmefy 5659 titulov. Vo Veľkej Británii je to 2963, v Belgicku 2023, v Nemecku 1811 a v Poľsku len 772 filmov a seriálov dokopy. Na Slovensku je ponuka pravdepodobne tak veľká ako v Poľsku, možno menšia. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Netflix Italy vs Netflix CzNeco pro remcaly ;-) http://www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content Porovnani Netflix videotek na svete versus US. Pro nas urcite dobbre, prostor k rozvoji je nepochybne obrovsky.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |