Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Netflix Italy vs Netflix Cz

No, sorry, ale na toto reagovat musím...
Tak Netlix přišel do Česka...
V listopadu min.roku se Netflix nastěhoval i do Itálie.
Pořádal tiskovou za kterou by se nemusel stydět ani Hollywood. Přijeli herci z jejich seriálů včetně vedení NF, představili své nové italské sídlo v Miláně, svůj první čistě italský projekt seriál Suburra, herci se promenadovali po Miláně a cítili se, večer se v luxusním hotelu pořádal večírek... Prostě tak to má být. Tímto se vyjadřuje respekt vůči divákům té dané země...
No a v Česku?
Prostě se odeslal email v angličtině, aby se nereklo, serialy, filmy v angličtině, prostě trapas!!!! To je respekt? Ze se Netflix nestydí!!!!!!! A ještě se najdou tací, kteří jsou za toto rádi a podekuji.....

Odkaz na tiskovou z It, abyste neřekli ze si to vymyslim:
http://www.badtv.it/galleria/il-lancio-di-netflix-a-milano-tutte-le-foto/netflix-italy-launch-press-conference-20/

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Netflix Italy vs Netflix Cz

LucaBrazza to pochopil a bylo by fajn kdybyste to takhle jsko on chápali všichni. Já bych se Netflixu na takovou službu shora vys... a to hodne shora.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Vsak to neni povinne, nelibi se vam to, tak jim nic neplatte. Pokud nekdo realne opravdu cekal, ze do zeme jako je Cesko prijde Netflix s obsahem jako v USA a tim vsim v cestine, tak bych mu doporucil lecebnu v Bohnicich.

Mikek
Registrace: 7/2011

Tam bych si zajel kdybych si to platil nastesti ne

tanabe
Registrace: 7/2010

Tanabe

Super!!!! R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@mikek; je to marny, je to marny, predsvedceneho nepresvedcis ;-) on kdyby tam byl i stejny pocet jako v US, stejne by mudrci mudrovali jak to vlastne stoji za starou belu, o tom jsem presvedcenej zcela: http://www.cnews.cz/cesky-vs-americky-netflix-mame-sotva-desetinu-filmu-tretinu-serialu

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

xilt: Ty musis byt produktovy manazer Netflixu pre Strednu a Vychodnu Europu. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza: tvl to neni spatny napad, jako hele jakmile se misto uvolni dej mi vedet, sice jsem oborove trosku jinak, ale kdyz i topic mohl byt kdysi ministrem, proc ne? ;-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

O Netflix naštěstí nemám zájem, takže mě nechává chladným, že není dostatečně vyřešena lokalizace. Už takhle mi stačí HBO Go a My Prime, který mám k dispozici v rámci využívaných služeb. Jinak Franck má pravdu, že je smutné jak se na nás na tom západě pohlíží.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Kdyz ctu tyhle ublizene prispevky, pripadam si chvilemi, ze jsem Polak, ti to vsak maji v jakemsi narodnim popisu, citit se ublizen. Netvrdim, ze nepravem. Ovsem citit jako Cech ukrivden kvuli necemu co je v nasich koncinach v plenkach? A vubec slovy klasika "vzdyt je to takova blbost" co? ;-)

xilt

Xilt: promin, ale Ty mi davas do pusy něco co jsem neřekl. Já se necitim ublizeny, a ano, je to relativní hloupost. Chtěl jsem tímto pouze rictz, že MĚ osobně ne případně normální a hlavně slušný vůči nějakému národů, začít tam podnikat a nerespektoval jazyk té dané země. Zvlášť když v jiných zemích pořádam tiskovku, show jako (nevhodné slovo), pozvu celebrity. Vy to pořád nechapete? Vy to nevnimate jako ponížení?? Já teda ano. Samozřejmě, Netflix není nic co bychom potřebovali k životu, takže ano, může nám to být jedno, ale jde prostě o princip. Je to malá ukázka toho, jak Amerika (svět) vnímá českou republiku. A nezlobte se, jako skoro Čecha (i když v Česku neziju) me to uráží. Pokud by to byla seriózní firma a hlavně slušná, tak se v Česku představí nějakou minimální tiskovkou a hlavně českým jazykem, popř.a!espon pro začátek českými titulky. Vždyť ani ten web není v cz!!!
Když každý z nás přijde k někomu domů, tak se také představíme. Nebo ne??

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zoberte si HBO Go tu sú ihneď po premiére v USA nové seriály v titulkoch a väčšina časom aj dabovane. Netflix sa na nás vykaslal ani titulky není schopný dať. Veď piráti majú titulky do par dni po premiérev USA. To nemôže byť problém.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

@franck: ale jo chlape, citit se muzes jak chces, treba ponizene, urazene, vyber si, mas na to plne pravo, stejne tak me nezbavis vic nez dojmu, ze silne prehanis

xilt

Američani ani neví, že nějaká ČR je. A proč by taky. Jsme malá a ekonomicky nezajímavá země. Kdyby nás bylo tolik co Italu se stejnou kupní sílou, tak by to taky spustili lokalizované a s pompou. Netřeba za tím nic jiného hledat, než ekonomický zájem.

tekapo
Registrace: 1/2016

Načo nadávať na túto službu? Veď keď o ňu nemám záujem, nebudem ich zákazníkom. A vybavené. Ja určite nad takou úlohou službou rozmýšľať nebudem. Ale aby som sa cítil urazený? Tak to hádam nie

LuboTS
Registrace: 5/2006

Mladá generácia už spíkuje ingliš, moje dospelé deti pozerajú HBO GO v angličtine. Filmy, seriály na kanáloch kde sa dá zvoliť audio len anglicky. Ja môžem akurát pa rúsky :(

Thrall
Registrace: 1/2015

Dost zklamání z kvality HD streamu Netflix. Je to bída. HBO go má mnohem lepší obraz například.

pflidr
Registrace: 12/2015

Citacia z ineho serveru:
Aktuálna ponuka Netflix v Spojených štátoch je podľa Filmefy 5659 titulov. Vo Veľkej Británii je to 2963, v Belgicku 2023, v Nemecku 1811 a v Poľsku len 772 filmov a seriálov dokopy. Na Slovensku je ponuka pravdepodobne tak veľká ako v Poľsku, možno menšia.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Neco pro remcaly ;-) http://www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content Porovnani Netflix videotek na svete versus US. Pro nas urcite dobbre, prostor k rozvoji je nepochybne obrovsky.

xilt
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra