Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Openbox S3

Koupil jse už nastavené pro ICE Skylink, box v pohodě, obraz průměrný, Fw-103, ale zklamalo mě nastavení nahrávání .TS, kde je velmi chudé menu a jelikož box podporuje i FAT16, jsou nahrané segmenty pouze 1,1G velké. U Arivy 200 to tak zezačátku bylo také ale v dalších fw bylo možno segment nastavit alespoň na 4G pro Fat32. Nikde jsem v menu S3 tuto možnost nenašel, možná špatně hledám.

konas
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox S3

V dané cenové relaci je to nahrávání sice jednoduché,zato spolehlivé - jednotlivé soubory pospojovat v případě potřeby pomocí TC není tak složité.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Jasně, spojuju to binárně příkazovým řádkem, protože stříhám z prvního okna, ale opery a balety do kin mívají až 32G (s přestávkami). Mám sice stažený .bat soubor, který z texťáku rovnou spusí konzoli, ale hledat ve 30 adresách chybu? Trochu mě mrazí... :(((

konas

Podle TC to není ono, TC Ti ukáže jenom celý frame a ne půlsnímky. To lze jen kdybych z hrubého interlace materiálu udělal progresiv.

konas

Takže asi šance bude, až zprovoznějí na S3 DLNA.

konas

Loni jsem dělal na nějakém AMIKO reciveru známému záznam z festivalu WACKEN z 3sat - výsledný soubor měl 26GB.A protože NTFS v AMIKU není jako ext3 v linuxreceiveru,tak jsem musel pro spojování souborů omezit maximální velikost výsledného souboru na cca 10GB(jinak to vždy zhavarovalo).Nakonec jsem tedy pospojoval dva cca 10ti gigové soubory a jeden cca 6GB.
Ještě jednou připomínám cenovou relaci S3ky - za ty prachy dost dobrý,ale zázraky od toho nečekej.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej

Já jsem maximálně spokojený. Za 1450 penízů je to skvělá mašinka. A jestli tam dotáhnou do konce DLNA, bude to prima. To AMIKO se chová k NTFS hodně macešsky. V PC vezme jakoukoliv velikost. Jinak o tom spojování souborů, jestli Tě to zajímá, je na strihamevpremiere, v turoriálech - import media.

konas

Pardon 1489Kč

konas

Já jsem si takhle dělal soubor 11GB Českého nebe z tr.METOP(45.výročí divadla JC),ale to jsem ještě navíc musel převést z formátu .trp na disku ve FAT32(tehdy jsem měl ještě receiver CTECH5000plus)na formát .ts.Samozřejmě v TC a bez problémů.Tož nechť sa daří.

táhlovej

Na binární spojování souborů v konzoli nenechám dopustit. Je to čisté, nikdy nechybí audio frame ve střizích, sedí půlsnímky, (když jsou v pořádku v segmentech), a hlavně, jde to velkým fofrem. Ale samozřejmě každý má svou osvědčenou metodu tak proč ji měnit. Já to dlouho hledal a leželo mi to před nosem v PC. Jen si vzpomenout na Copy /b!

konas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra