![]() |
|
XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou ani camyAhoj všem, tak říkal jsem si, že do novýho roku nová image - poslední lednová verze 5.1 (20160106) přímo z opena.tv. Předtím jsem zazálohoval na USB image + nastavení 4.2 (ovšem zpětně je mi to asi na nic, nvm..). Domníval jsem se, že si nová image bude umět načíst aspoň to nastavení, ale není tomu bohužel tak.. To ale není hlavní problém, proč jsem se rozhodl napsat.Hlavní problém je, že v novým FW nejedou žádný scamy ani není nabízena žádná možnost je instalovat nebo nastavit. I kdybych oželel všechno, minimálně doscam je nutný zprovoznit - jinak only ČT24 a tečka! A jako bonus mám asi to, že jsem přišel o řadu pluginů, např. ČS filmový archiv, kterej fungoval na 1*. Jako by to bylo nastavený na pouze německý servery nebo co, nic rozumnýho tam není. Poradí někdo pls? Za jakýkoliv smysluplný indicie díky předem! PS: ...vím, neměl jsem do toho hrabat, že?? ..ale už se stalo.. :) |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
fmsurferOprava vedie=vieT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Něco o tom je tadyhttp://blackbull.webz.cz/DreamBox/Navody/DreamBox_Jak_zmenit_logo_v_DreamBoxu_DM800.html |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Ale však souhlas, zeptám se tedy jinak, třeba jsem to špatně formuloval. Kdo má a používá plugin "bootlogo" (nvm, jak se přesně jmenuje), tak tam je možný provádět změnu bootloga a jsou tam standardně nabízený různý obrázky - asi 5 jich je nebo tak nějak. Takže odkud tenhle prográmek bere ty jpegy. Přece ze systému, nee?? Hledám odpověď na tenhle dotaz, někde v systému to musí bejt, že?? Cílem není změnit pouze bootlogo, to už dávno mám, jak jsem psal. Nemám problém s ničím, ani s konverzí atp. Takže kdo ví, kde bere tenhle plugin jpegy, ať napíše. Přesněji to vyjádřit už asi nelze..![]() |
fmsurfer
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Soubory mvi jsou umístěny přímo v pluginu bootlogo ve složce logo. Nahledy pro změnu bootloga ve složce preview |
georg11
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Ta složka v pluginu bootlogo s umístěnými mvi soubory se jmenuje logos |
georg11
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Díkes, mrknu tam!!![]() ![]() |
fmsurfer
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Plugin bootlogo žádnou konverzi neprovádí. S pluginem si stáhneš i další bootloga ve formátu mvi a pouze si je vybereš a změníš |
georg11
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Aha, to jsem nevěděl, takže místo jpegů jsou tam mvi v tom kontejneru. Stejně jsem hu u sebe nenašel, to neva.. Musím momentálně "hasit větší plameny", ale dopracuju se k tomu snad...![]() ![]() |
fmsurfer
![]() |
|
fmsurferPrepáč, nemám toľko znalostí ako Ty, ale vysvetli mi už prosím, čo myslíš stále pod tým kontajnerom?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Psal jsi že v image openATV máš staženej plugin bootlogo. Tam ty mvi v souboru logos prostě jsou. |
georg11
![]() |
|
RE: XPEED LX1 - po updatu OpenATV 5.1 nejedou...Kontejner je pro mně prostředí, kam si sahá aplikace pro data. Může to bejt adresář, ale i archiv, soubor atp... Jestli kontejner obsahuje jpegy nebo mvi, je vcelku jedno. Pak je i kontejner před domem, kam si sahá cikán pro svačinu, ale to už je jiná písnička...![]() |
fmsurfer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |