![]() |
|
webcam na skype u tv SamsungZdravim soudruzi a soudruzky a lovce orbitu v novem roce jen technicky dotaz mimo talirky a misu mam tv samsung 6640 k nikoupena kamera samsung na skype zena mi rika telka je vypla a svitila v noci kamera chvilu rikam nejaka blbost tak sem tomu nevenoval pozornost vecer vypnu telku spim ve dve se vzbudim a slisim cvak cvak a kamera se rozsviti modre zeby smirak nejakej?? |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungPo zhruba 10 vterinach cvak a kamera vypne...jeto divne |
warteam83
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungUž před dávnem proběhlo tiskem, že TV Samsung tuhle možnost mají. Já osobně mám kameru vytažennou z PC a na noťasu přelepenou a zprovozním je, jen když je potřeba. Může jít jen o checkování zařízení systemem a chvíli bych to sledoval. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungAk nie si politik, kto by ťa už špicloval? Vieš čo to dá námahy sa na niekoho napojiť? Pokús sa o to a potom napíš. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv Samsungnajdi si v menu aut. aktualizacia a vypni to.Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungOk diky zkusim |
warteam83
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungMas origo kameru k Samsungu? Ja som pripojil kameru a vypisalo mi ze treba urcity typ k Tv...a ked som pozrel na cenu cca 200,-€ tak ma presla chut to spojazdnit.. |
Maxxtro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv Samsungjá bych si tam tu kameru nechal pak bych zrušil zabezpečení na svojí síti a hnedle každý večer před televizi začal souložit , ach jo jak zoufalé si kupovat na TV web kameru![]() (Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
Karnerkolik úsilí asi tolik jak pěkná je žena v dané místnosti před televizi , prosím tě nemluv jak o tom nic nevíš(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
RE: webcam na skype u tv SamsungAno jeto origo kamera jina by tam tezko sla na pc ma logitech posledni model co stal pres dva taci a super hracka jinak domaci kameru panasonic co stala 30000 ale pan potreboval penize tak do prahy se vyplatilo jet pro ni za 8000 a to je uz jina trida |
warteam83
![]() |
|
![]() |