![]() |
|
Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurhttps://www.spravy.info/servisny-poplatok-skylink-2016/ |
Trnko
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurPotřeboval bych reklamu at se mohu zajít vychcat.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurJá musím platit SP at chci či nechci to by mi kočka dala.![]() https://imagizer.imageshack.us/v2/596x486q90/r/908/zMtXSN.jpg Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanklidně si odskoč, pak to dočteš, nic ti neuteče...:)kočce stříháš drápy? co na ně říká obrazovka té LEDky? nebo je to ještě pctivá skleněná plasma? ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
TechnikCasom si spomen na to, ze CT a STV bude zadarmo. Cez ich vlastne karty zo satu, ale aj v dvbt2. A podla mna aj Nova hd markiza hd..., lebo ludom sa oci pomaly otvaraju a raz sa im otvoria uplne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
lanceTou ledkou jsi mě chtěl nasrat?![]() ![]() ![]() Stará poctivá 42 palcová plasma.Kočka má drápy pravidelně zastříhávané.Té se dostává doma větší pozornosti než mě. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanta má jistě radost když padá kvůli Tobě ze stromů![]() |
lance
![]() |
|
technikstrécu, 53 vs 42 - to je opravdu "obrovský rozdíl"![]() A k T2 - tam bude ČT možná zakódováno, ale rozhodně nebude zpoplatněno měsíčními platbami, kódování bude znamenat jen jednorázový náklad na úrovni pořízení tech. zařízení, tedy opět jednorázový náklad, který je společný pro příjem jakékoli platformy a programu... V DVBT2 dál bude ČT měsíčně zadarmo, kdežto na satu a v kabelovce (snad krom CT na skylinku) bude vždy jen za měsíční prachy.. Tak sem zas honem můžeš hodit ten tvůj konces. poplatek jako náklad za ČT... čekám ![]() No, a já tvrdím, že jestli Noha a pod. nebude chtít přijít o tu svou skvělou sledovanost, tak bude i v T2 minimálně její hl.program taky bez měs. plateb... což v kabelovce ani na satu prostě nikdy nebude... Takže kdo nečumí na telku x hodin denně, klidně si teď s dvbT vystačí, a páč je do dvbT2 dost času, tak si skutečně užije ještě dost dvbt zadarmo. A možná si užijí i dál v T2 a naser..ou ti i potom na celo tvou kabelovku nebo sat. Mladí dnes žijou na netu a ne u TV, a já tvrdím, že kdo má rozum, tak píchá svoji starou nebo cizí mladou, nebo sportuje a má jiné zájmy... Já mám známé mezi aktivními lidmi a mnozí z nich si s dvbT v poho vystačí, páč mají jiné aktivní zájmy, a nejsou to žádní kolenovrti, utrácí dost za jiné užitečnější koníčky... ale dokážou se taky nasr..t když jim nějací šmejdi podstrčí místo serpo složenku na balíček a vyprdnou se pak na Jardu prostě z principu... Budeš se divit, ale jsou takoví ![]() |
lance
![]() |
|
němci přejdou do dvbt2ze dne na den a nic nebudou neplatit,jen počáteční náklad. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@lanceak mozem, tak dokoncim tvoj super prispevok..."budes se divit, ale jsou takovi, aj na svk."Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance@ U zakódovaný ČT to bude stejný jako na satelitu, když chceš kartu na odkódování na ČT, musíš poslat žádost a uvést variabilní symbol koncesionářskýho poplatku. Bez toho ti kartu ČT neaktivujou. Takže měsíční platba tě nemine, zatím je to 135 kaček a platit budeš. Jinak tma. Jo a v T2 bude Nova a spol samozřejmě zadarmo, ale akorát SD matlanina. Za HD musíš přitlačit na pilu, stejně jako na satelitu a v kabelu. V CET21 je zajímají kačáky a ne bezplatnej divák :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurDokud bude u každého převládat podle sebe soudím tebe.Nikdy se nikdo s nikým nedomluví.Každý musí pochopit,že 100 lidí 100 povah.Jeden si nechá provrtat koleno za korunu,druhý má úchylku na hadry,další na elektroniku a tak bych mohl pokračovat do nekonečna.Každý má žebříček hodnot posazený jinak.Proto nechápu,jak zde někdo může psát Jak se zachová masa lidí,jaký kdo má kalich trpělivosti a kolik kdo chce vyhazovat za televizi.Někdo bez ní nedokáže ani žít,někomu stačí jen zprávy. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eura flaška :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKdo tady včera tak opěvoval veřejnoprávní média? Tak se kukněte sem, to je teda fakt výživa za peníze koncesionářů: https://www.youtube.com/watch?v=z8lVw4i6iIsKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurdajte si rusky satelit a mate komplet ponuku za 4e |
turbo222
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |