![]() |
|
Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurhttps://www.spravy.info/servisny-poplatok-skylink-2016/ |
Trnko
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
bohus31Můžeš uvést příklad jedné či dvou seriózních firem, které seriózně zdůvodnily zdražení svého zboží či služeb?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
technik"A to je nějaký problém u 4x TV? Freesat to zrovna nabízí a cenově se dostaneš i s nabídkou mediumHD na cenu 450Kč měsíčně. Kdo už má potřebu 4 televizorů, tak to pro něho nejsou žádné větší peníze"450/měs = 5000/rok ...dvbt = nula... - takto také lidi uvažují, a co psal bohus o přechodu z analogu na digital je z velké části pravda, na těžkopádné zavádění vbt asi zapomínáš (nebo si ho nezaznamenal z pohledu velkoměsta), než se stav vyvinul do součaného pokrytí 6 muxů, to sakra trvalo a bylo období kdy nic pořádně nehrálo a satelit to lidem řešil "zadarmo", nyní plno lidí "střízliví" a vystrčí raději z okna drát a nechtějí už dál platit nic, páč na TV fakt nečumí od rána do večera a zvlášť na víc TV v domě (déčko pro děcka... atd) se spokojí s pozemákem... fakt spousta serpařů má skalink jen proto aby jim hrála ordinace a zprávy... a to dnes je většinou (ne všude, le skoro...) mají i na ten drát... a to jim často stačí |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurDVB-T rozhodně není nula, protože jenom monstrum na ty 4 TV vyjde na tisíce a obvykle se i pořád investuje při každém dalším spuštění nějakého muxu. Samozřejmě pokud má člověk to štěstí a může ho přijímat. A kdo to opravdu pojímá jako nulu, tak nejspíš nemá ani TV (natož, aby měl rovnou 4), protože šetří za spotřebu el. energie.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
lancevelký souhlas co jsi napsaltechnik žije někde ve hvězdách já tady píšu že lidi nechtějí platit 1x serpo za metr a ten tu dá návrh na 450kč za metr to přece nemůže myslet vážně asi nepochopil co jsem napsal. Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance@ Zajdi někdy na jižní Moravě na Břeclavsku, Kyjovsku, Hodonínsku, Blanensku, Boskovicku a dalších místech do knajpy a řekni přítomným, že pro příjem všech multiplexů stačí vystrčit drát z okna. Takovej fofr, jakým pak oni vystrčí skrz zavřený futra tebe, to si nepřej zažít :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSon to myslel obrazně drát asi stačit nebude ale dva dráty ano mě to stačí zatím![]() ![]() ![]() ![]() Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurkanon69@ Ty seš hotovej, ne? Kolik myslíš, že ta tvoje 4 členná domácnost uvalí měsíčně třeba za telefony? Jenom 450 kaček? Při troše štěstí dvojnásobek. Kolik je asi stojí internet? A ty tady pindáš cosi o tom, že někdo nechce platit. Když nechce, tak ať vejrá na ty SD matlaniny s věštírnama, k tomu si foukne dvacku Marlbor denně, zapije to pár pivkama a proloží rumem a ušetří jak nikdy :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurkanon69: Neposuzuj všechno podle sebe, že ty nechceš platit za TV (a zůstaneš tak odkázán na DVB-T SD mazanice s nevalným obsahem) neznamená, že stejně smýšlí i ostatní. Navíc ta euforie ti skončí spolu s DVB-T2. I když programy typu TV8 asi budou bez poplatku pořád, tak slovy Miloše Skalky: přeji ostrý obraz a dobrý zvuk![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
PoldaSza telefon tak 600,internet 500,dvbt 0,a na ty reklamy sd stačí,satelit 165kč atd.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
technikpochop, že mluvím o lidech co nemají nějaké nároky na počet programů, HD a nevím co, mají serpo proto, že tenkrát to bylo "zadarmo" (za 2,5 tácu sat. komplet a prav. platby pak NULA!) NAJEDNOU MUSELI ZAČÍT PLATIT ZA ORDINACI A ZPRÁVY... Samozřejmě že si nebudou teď stavět anténní monstra za desítky tisíc na střeše, ale vystrčí tam jedno síto na které se jim nalepí 2-3 muxy, rozbočí a stačí jim to... chápeš?? Probuď se, takových "bežných" lidí kteří posílají teď Skylinku serpo je milion, a ti se jim na vyšší balíčky víš co...? Skylink z takového "chudého serpaře" nemá sice moc, ale páč je jich hodně, tak jsou serpaři pro něj sakra důležití, lákání na vyšší balíčky asi zas tak extra nejede a dochází k úbytku serpařů... Je to samozřejmě věc Skylinku, pro jakou strategii se rozhodnou, ale vždycky se musím smát, jak tady někteří "siláci" machrujou, že chudí serpaři Skylink nezajímají, že jim je nějaký chuďas co si platí jen serpo u zadnice, ať si přejde na pozemák..., že skylink budou živit jen placené balíčky (myšleno vyšší) atd... jenže těch serpařů je teď milion a balíčkářů 10 krát méně - tak teda nevím, u čeho Skylink hlavně žije a kde má jistotu pravidelných měs. plateb?????? |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurDoufám,že budete pokračovat.Přestal jsem platit šerpo a tu je to pro mě lepší než Tv.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurOhledně vystrčení síta (drátu) už tady odpověď zazněla od jiného diskutujícího, takže to nemá smysl dál pitvat. Prostě kdo jednou satelit má, tak od něho nebude kvůli pár drobným odcházet jinam. DVB-T samozřejmě část lidí využívá, ale ti ho využívají odjakživa a nemají potřebu si ani satelitní příjem pořizovat. A o těchto lidech zde debata není.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
lancek tomu není co dodat ale oni to nechápou a ty desítky tisíc to taky nejsou když to přeženu tak do 5000 mě komplet stály muxy cz,orf,svk rozbočení 4 tv 3500 komplet včetně práce a když si spočítám co mě stál satelit tak to už byly ty desetitisíce to ano ale jen že jsem do toho fanda.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurSilně mně připomínáš jistého západočeského hudebníka, který se mimo jiné proslavil tím, že to, co fungovalo u něho doma (přesněji na půdě ve skříni), to automaticky muselo fungovat stejným způsobem i všude jinde v republice![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurkanon69@ Desetitisíce za serpo? To platíš hromadně kasárnám naší lidový armády, ne? :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKdyž to neplatí u sebe, tak si může dovolit sponzorovat druhé, asi slušný oddíl![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
ZlodějinaAť žije freesat![]() ![]() |
koko365
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurVždy mě totálně dostane věta ,,ty si myslíš že plátci servisního poplatku zachrání Skylink?,,Než toto někdo napíše měl by si vzít kalkulačku a počítat.Poté by nikdy takovou blbost už nenapsal. Jen pro zajímavost sem si pohrál a to s nadsázkou. Realita je jinde ve prospěch SP Lulin se chlubí 1 500 000 tis aktivních karet Z toho i kdyby bylo 300 000 balíček Mini za zvýhodněnou cenu 1280 Kč je 384 000 000 rok Vyšší balíček i kdyby 100 000 dejme tomu balíček Kombi cena 4257 kč je 425 700 000 rok celkem 809 700 000 rok 1 100 000 karet jen na SP všichni platí přes Sipo za rok 660 726 000 000 rok Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
PoldaSVy jste opravdu na palicu oba dva i s technikem copak já psal že za serpo jsem dal desetitisíce já psal co mě stála výbava co jsem pořídil z x roků co mám satelit pořádně čti než napíšeš takovou kravinu.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
lachtanpřesně, až na ty 3 nuly na závěr navíc, připrav se, že toho tvého překlepu se určitě chytnou zdejší oponenti, páč už nebude kde jinde brát argumenty![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurJasně a u DVB-T tě to nestálo nic, protože stačí drát z okna. To už tady zaznělo. Ale Večerníček bývá přes sedmou, ne před devátou![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurLachtan, 660 miliard ročně za Serpo, to by Jarda Skylink určitě bral![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
lachtanbravo![]() ![]() ![]() ![]() já jsem serpo ještě neplatil a taky platit nebudu dokud mě k tomu něco závažnýho nedonutí mám dvě karty v šupleti a jen smskou ji oživím jen abych nemusel platit reaktivaci Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurkanon69@ Jo, my jsme na palicu a ty to máš v hlavě srovnaný, když vejráš na SD matlaniny v pozemáku typu deset Nov, deset Prim a deset Barrandovů, že? Inteligent jak má bejt :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurAni tak ne překlep jako chybějící Kč1 100 000 karet jen na SP všichni platí přes Sipo za rok 660 Kč celkem 726 000 000 rok Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |