![]() |
|
Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurhttps://www.spravy.info/servisny-poplatok-skylink-2016/ |
Trnko
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
technikTKRnevím jestli to bylo na mě ale já napsal že mě výbava na to dvb t stála včetně montáže 3500 kč a satelit ani nechci počítat co to všechno stálo.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
PoldaSopravdu na palicu umíš číst co jsem napsal už je po silvestru nechlastej tady je řeč o serpu co nechtějí lidi platit a ty víš na co se doma dívám já to jsi jako ti co v tv předpovídají osud že všechno tak víš.Tady se nebavme o mě ale tu je téma jiný.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
technikujednoducho, kazda firma je orientovana na zisk. podla toho su plateni aj zamestnanci. pisem len svoj nazor a mne je uplne jedno, kto ma ake ceny. od toho su markentig. odd. jednotlivych spolocnosti aby stanovili ceny. u nas to funguje tak, ze ak odide vacsi pocet platiacich zakaznikov, zdvihneme ceny aby zisk ostal minimalne ten isty, ak nie vacsi. avsak to je cesta ku kanibalizacii alebo samopozieraniu takto vedenej fin. spolocnosti. serpo nech je ake chce, pretoze skylink platiacich zakaznikov potrebuje, avsak zakaznik si moze vybrat komu da svoje prachy. nie? joscer preto mam zato, ze kazda firma ktora dviha svoje ceny, uz len z ucty ku svojim klientom uvedie pravdivy dovod zmeny cien. opacny pristup nieje spravny...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurDebatovat o servisním poplatku je zbytečné, protože počet platících klientů je víc než výmluvný. A samozřejmě snahou operátora je, aby se co největší počet těchto klientů přeorientoval na vyšší balíček.A jestli si někdo myslí, jak s pozemním příjmem udělal terno, tak kromě již zmiňované technické a programové nekvality je potřeba si uvědomit, že bezplatné časy definitivně končí. Jak v cizině (např. Rakousko, které tady kdosi zmínil v souvislosti s příjmem), tak u nás. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurCo i tu už začala reklama? Nemám na co koukat.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
zrejmesnad chapes techniku, ze tu pisem o zmenach cien sat platformy. coho je nakoniec aj nazov temy. preco zacinas pisat od veci. ako odbornik snad vies, ze dvb-t ostane gratis aj s verejnopravnou tv za koncesie. dvb-t2 bude spoplatnena...kamuflovat nemusis.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurZa veřejnoprávní TV platíš, takže ani ta není zadarmo, resp. je zadarmo stejně v pozemním vysílání jako na satelitu, takže nechápu co to sem taháš. Ale za to, za co se dnes platí u satelitu (a kabelovek a IPTV, aby to bylo úplné) se bude platit i v pozemním vysílání, ať se to někomu líbí nebo ne. Možná nějaký SD odpad nevalné kvality zůstane volný, ale to je i na tom satelitu (TV8 apod.).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
techniku,a co to ma spolocne so zvysovanim ceny serpo?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTady je debata nejenom o zvýšení ceny serpo, ale i o tom, jak někdo díky tomu (údajně) přechází k pozemnímu příjmu. Takže společného je toho dost. Tedy pokud sis celou diskuzi přečetl pořádně a ne až jenom stránku 6.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
citam pozorne,DVB-T spoplatnene v nasich koncinach nebude. DVB-T2 ano. jednoducho podla zakona bude mat obcan pristup k informaciam bud v DVB-T alebo cez sat verejnopravnu tv crypt, kde narok na kartu RTVS obcan SVK ma. vsetko ostatne su len moznosti, ako inak zarobit prachy na oblbnutych obcanoch.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurO tom, že bude zpoplatněné DVB-T2 jsem psal také a naopak jsem nikdy nepsal, že by se zpoplatnilo DVB-T. Uváděl jsem pozemní příjem. A samozřejmě s přechodem na DVB-T2 již nebude DVB-T, to prostě dojede a konec, provoz obojího nemá význam.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
@technikTKRTo máš sice pravdu, ale u nás ten přechod jen tak hned nebude.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
uplnestaci porovnat https://www.parabola.cz/album/foto-683/![]() Popis fotografií: [1] porovnanie parametrov DVB-T a DVB-T2 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
technikpřechod serpařů k pozemáku se děje reálně a nikoli "údajně", ani sám JG to nepopírá, navíc sám naznačuje i "čísla" kdy úbytek serpařů je o dost větší než nárůst počtu nových balíčkářů a ten rozdíl se jistě celý nepřelil do konkurenčních placených služeb... a že by lidi úplně rušili TV jistě nepředpokládáš ani ty. Sám JG ví a vyjádřil se v tom smyslu, že konkurovat bezplatnému dvbT u části klientů se nedá, proto už se celý třese na zpoplatněné T2 a dává to "nezištně" ve známost :)) Můžeš těm lidem co zruší sat stačí jim pozemák (třeba jen na části svých domácích TV) sice vysvětlovat, že jsou blbí a čumí na SD mazanice z anteny v dvbt... ale to je tak všechno, co s tím můžeš dělat... Úvahy, že T2 bude zpoplatněno jsou OK, ale tento brod je pro většinu lidí ještě daleko za horizontem jejich uvažování, lidi řeší serpo složenky teď... Krom toho bych si nebyl tak jist, že po překlopení do T2 bude Ordinace na Nově v pozemáku hned jen a pouze za prachy, tak jednoduché to myslím nebude, u ČT určitě ne a jsem přesvědčen, že některé hl.komerční programy v SD zůstanou i v T2 pozemáku min. ze začátku taky ještě zadarmo, to sice jen věštím z koule, ale myslím že ne o nic víc než Ty, pokud bys tvrdil, že všecko v DVBT2 bude už jen za prachy... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceopět souhlas a u nás T2 tak možná za 5 let ostrý provoz dřív ne a vypnutí dvb t tak 7 let jsme moc pozadu ve všem.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
technikještě doplněk - vůbec nerozporuju, že hodně atraktivní je přechod k Freesatu - 4xTV... jak jsi sám psal, ale zas jen pro lidi, co prostě nemají problém měsíčně pustit za TV nějaký chlup, nikoli pro ty, co nadávají na zdražování serpo a čučí stejně jen na 3-4 programy... ti postupně odcházejí, a většinou k dvbT! S Tebou je problém v tom, že stále podceňuješ množství těchto lidí v populaci a žiješ v nějaké své bublině falešných představ (možná z profesních důvodů) o tom, jak lidi všeobecně touží po desítkách placených programů v HD a hodlají za to platit... |
lance
![]() |
|
poldaStím drátem z okna bylo samozřejmě myšleno, že lze dnes (na rozdíl od doby zavádění DVBT) rel. snadno přijímat zákl.pozemák bez větších investic již na většině míst, nikoli samozřejmě všude, a nikoli vždy všechny muxy..., nikdo tě nenutí lovit s drátem v ruce zrovna v Blansku 6 muxů kde není signál, nebo tam budovat nějaký Usingen s lesem yagin za 50 tis..., tam to jistě nemá smysl a Skylink o serpaře nepřijde.... Co napsal a myslel jiní pochopili sami, někomu to hold třeba vysvětlit po lopatě, no... |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurAsi je už len otázka času kedy o tom Skylink vydá oficiálnu správu..tipujem, že to bude do apríla 2016. Samozrejme, že v call centre o žiadnom zvyšovaní SERPO nevedia. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTendencia nasich firiem zvysovat ceny pri znizovani predplatitelov aby zostal zachovany zisk, ako tu uz bolo spominane vedie do zahuby. Na to netreba ziadneho ekonoma. Ale dnesny kapitalizmus vyzera takto. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Noviny nebo televizeSvého času můj táta kupoval Rudé právo, stálo 25 haléřů. Později zvýšilo cenu na 50 haléřů a před revolucí jsem ho odebíral "povinně". Dnes roční předplatné Práva na všechny výtisky včetně příloh stojí 5 254 Kč. Když to porovnám se Skylinkem, mám za ty peníze Kombi + Next kartu. Nyní test inteligence: Co jsem si asi tak vybral???Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@ samorostja som si vybral zrusit predplatne Rudeho prava |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurna margo tohoto na napadlo, ze aj ja som si cca pred viac ako 20. rokmi pravidelne kupoval dennik sport, podotykam kazdy den, ked zacal zdrazovanie tohoto dennika prestal som ho uplne kupovat a zistil som, ze mi nechyba |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: Přechod těch tvých serpařů k DVB-T je možná něčí hezká představa, ale pořád jenom představa, která není ničím reálně podložená. Jestli někdo odejde od Skylinku, tak vůbec nemusí zamířit k DVB-T jak si naivně představuješ. Kromě toho vycházet z čísel o počtu karet Skylinku je také nesmysl, protože spousta lidí měla karet víc bez toho, že by všechny užívala a pochopitelně s příchodem placení se ty nepoužívané karty automaticky vyřadily a Skylink je nebere jako aktivní.A znovu zopakuji, že na spoustě míst v republice není signál DVB-T kompletní nebo použitelný (o SK programech v ČR nemluvě), tak už z tohoto důvodu se žádný hromadný přechod od satelitu k pozemnímu příjmu nekoná. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: A k tomu placení asi tolik, že normální člověk je zvyklý za službu platit. Používáš telefon = platíš. Necháš si opravit boty = platíš. Dáš si oběd v restauraci = platíš. Takže nevím z jakého titulu čekáš, že sledování TV bude zadarmo. Je to služba jako každá jiná. A že ti někdo umožní tuto službu v omezené míře a low-end kvalitě (zatím) využívat zadarmo je asi totéž, jako bych měl v restauraci volit mezi tím, že si zaplatím normální nápoj vs. že se půjdu zadarmo napít vody na WC. Já si ten nápoj zaplatím. Ty možná jdeš na to WC, ale nemyslím, že by tak činila většina.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
snad dokazepochopit aj technik, ze do buducna bude pribudat obcanov ktorym bude stacit verejnopravna tv za koncesie v terestriali a sat fta tv. ak sukromne tv budu chciet byt sledovane //peoplemetre// a zit s odvysielanej reklamy, budu o tv divakov stat a nie aby tv divaci im za odvysielanu reklamu este platili //nasa firma za odvysielnie 30sek. reklamneho sotu platila 200.000,- Skk kedysi x krat mesacne, x krat v roku nemenovanej tv spolocnosti//. alebo je ulohou technika presvedcit o parafrazovanych nezmysloch s nemiestnymi prirovnanoami? alebo podobne moje prirovnanie na urovni technika: "benzin zlacnel, tak zlacnie aj sat pay-tv"![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |