![]() |
|
Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurhttps://www.spravy.info/servisny-poplatok-skylink-2016/ |
Trnko
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurA to je ich chyba! Naco prevadzkovat x programov nevalnej kvality? Manageri si asi nevedia spocitat, ze je lepsie vrazit viac penazi do jedneho programu na jeho zatraktivnenie a potom na jedinom programe zarobia na reklame viac ako na tych x staniciach, kde reklama je lacna? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKasr@ A je to jasný, serpo zaplatíš a stejně tak ho zaplatí spousta dalších lidí. Možná každej z jinýho důvodu, ale to je na finále jedno, Skylinku stačí že ho dostane. Takže povídačky o tom, jak někdo uteče k pozemáku jsou fakt mimo.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurVíc stanic je proto, aby se každý stanici zvýšila pravděpodobnost, že si při sledování vybereš zrovna něco z jejich portfolia. A taky je potřeba, aby se do muxů necpala nějaká jiná konkurence, tak se to zaplácne Smíchovama, Maxama a podobným balastem.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurAaa... upchat muxy, aby tam nevliezla niejaka konkurencia! Takto to dava zmysel. Ale svinsky je to skarede! |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKlobouk dolů v tomto vlákně.Diskuze v plném proudu a nikdo nikoho neuráží to už jsem dlouho nezažil zde na parabole.A tak by to mělo vypadat.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
technikPřečti si znovu vše co jsem tu napsal a uvědom si, že tu vůbec nepíšu o mně samém, o tom jak já se osobně rozhoduju, co považuju za "rozumné" nebo co bych chtěl, já tady popisuju všeobecnou situaci. Ty stále zaměňuješ svoje přání a názory jak by se podle tebe "rozumní lidé" měli chovat, s popisem reálného stavu. Reálné chování lidí (většiny), které popisuju já, se neshoduje s tvým názorem, toto nejsi stále schopen pochopit. Většina si platí serpo, nebo má pozemák, ne žádné HD balíčky atd... kapito? Bavíme se o číslech z pohledu operátora - tedy počet karet (předplatného) kde operátorům je úplně jedno, jestli má 10 karet v jedné domácnosti nebo v 10ti samostatných domácnostech. Pro operátora je ztráta jednoho serpa úplně stejná u 1 karty z 5 v jedné domácnosti, nebo je u jediné karty v celé jedné vile... Pokud mi chceš odpovídat, nepleť do toho prosím svoje dedukce o tom co já dělám, nebo doporučení co mám dělat, o tom se nepotřebuju s tebou radit. mimochodem, jestli Tě to uklidní, mám v rodině kombi + 2 nextky což mi zatím z jistých důvodů vyhovuje, a i když často argumentuju "proti Skylinku", není mým primárním přáním určitě jeho krach...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTo, co popisuješ ty, je reálné možné pro tebe, ale jinak to má k realitě sakra daleko. Počet klientů satelitního příjmu je totiž pořád stejný a ne jak si představuješ, že jakési imaginární osoby kvůli pár korunám utíkají od satelitu jinam. Až to budeš moct doložit nějakými čísly, že lidé k DVB-T opravdu utíkají, tak dej vědět a můžeme pokračovat v diskuzi. Do té doby je zbytečné se takovým vařením z vody zaobírat, sorry![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurVaříš z vody, to jo, protože, krom svého tvrzení "počet klientů satelitního příjmu je totiž pořád stejný..." jsem také žádné čísla od tebe neviděl.Tady máš, pokud jde o Skylink: https://www.parabola.cz/zpravicky/25236/skylink-ztratil-100-tisic-klientu-a-ma-1-9-mil-zakazniku/ U Skylinku máš tedy meziročně mínus 40tis. kusů. Pokud tvrdíš co tvrdíš, najdi mně těch 40 tis. v nárustu klientů v součtu u ostatních sat. operátorů v ČR za loňský rok, máš to jednodušší, páč ostatní kromě Skylinku občas zveřejňují konkrétní čísla ![]() tady máš něco k freesatu - tam se dá rozumně předpokládat pohyb předplatitelů max. v řádu jednotek tis. klientů / rok... https://www.parabola.cz/zpravicky/24951/freesat-ma-v-cesku-118-7-tisic-abonentu-na-slovensku-67-9-tisic/ takže bys mohl těch cca + 40tis jistě najít v přírůstku klientů Digi TV...? ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTo je právě tvoje mylná představa, že když Skylinku klesne počet klientů, tak se tito musí automaticky nahrnout do DVB-T. Samozřejmě, že nemusí. Mohou jít k jiným službám, a to jak satelitním, tak kabelovým nebo IPTV a pochopitelně nemusí ani nikam chodit, protože se může jednat o dávno nevyužívané karty, které se v různých akcích cpaly na počkání a teď jim prostě doběhla zaplacená doba, tak je nikdo neoživuje, nemá důvod.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurNo- vzdy pri zvysovani serpo cast moravakov k dvbt prejde (oni maju tu vyhodu, ze prijimaju vsetko co je v zaklade v skylinku) az casom z nich nik nebude zavisly na skylinku. A vzdy prejde aj cast cechov a slovakov. Poznam rodiny, co aj tak sleduju v skylinku iba nase zakladne slovenske programy, co su aj v dvbt a to este v lokalitach, kde staci vytiahnut stare nepouzivane sito a pichnut kabel do tv. Len o tom nevedia a myslia si, ze investicia bude velka. |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTo je pěkná pitomost. Už včera jsem tady psal okresy na Moravě, kde nechytnou ani český muxy nebo chytnou tak 2 nebo 3 z těch 6 a o slovenských se jim může leda zdát. Ještě jsou místa, kde sice chytnou slovenský, ale zase nejsou český. Takže Skylink se nahradit pozemákem nedá. A HD nabídka v pozemáku jsou 3 český a 1 slovenská stanice, takže v tomto se Skylinku nedá konkurovat už tuplem.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurJa nehovorim o vsetkych okresoch.Poznam napriklad uherskohradistsko a tam fakt prechadzaju a budu k dvbt. |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKasr: Při zvyšování servisního poplatku nepřejde k DVB-T ani Moravák, ani Čech a ani Slovák. Těch pár korun opravdu nikdo neřeší a přechodem by se akorát výrazně ochudil o programovou nabídku. A nerozumím tomu, proč by někdo neměl být závislý na Skylinku? Je úplně jedno, na kom je kdo závislý, když má někdo DVB-T, tak je zase závislý třeba na Towercomu, což oproti Skylinku žádná výhra také není.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKasr@ UH je z celý jižní Moravy sotva 1/7. A že by tam třeba mux 3, RS7 a RS8 přijímali kdekoliv, o tom se jim může akorát zdát. A i ty slovenský programy tam nejsou všude, na rozdíl od satelitu, kterej nefachá jenom v jeskyni. Tož tak, synku :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurAle riesia, mozno nepoznas mentalitu moravakov. A poznam ich dost, co satelit odpojili pri poslednom zvyseni serpo. |
Kasr
![]() |
|
RE-technikTKR.Nevím kde berete poznatky VY,ale já mám takové že za poslední 1/2rok jsem namontoval 4ks sat.příjímačů.U antén(DVB-T) je to lepší,cca.40montáží.Loni jsem končil 23.prosince a letos začínal 2.ledna.A to ještě chodím do práce v jiném oboru na HPP.Pokud Skylink nezmění své úmysly a nenabídne něco navíc,tak alespoň na Moravě ztratí cca.100 000 klientů s poplatkem SERPO. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurLen nech si veria iluziam. Akurat technikovi a poldovi sa mozno nic nestane. Ale skylink strati! A dufam, ze stratu casom bude chciet vykryt dalsim zvysenim serpo, co vyvola dalsiu este väcsiu stratu. |
Kasr
![]() |
|
servisny poplatoku skylinku je naozaj pre obcana minimalny. avsak treba brat do uvahy, ze ludia maju na prijem sat pay-tv skylink vlastne sat. zariadenie, ktore potrebuje v istom casovom horizonte aj akusi obmenu... mna v podstate zaujima len to, ci kompetentni ludia z M7 Group, budu pri zmenach akychkolvek cien svojich sluzieb, zverejnovat aj PRAVDIVY DOVOD takejto cenovej politiky.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurBaron: Jasně, on je pro mě takový problém se zeptat kolegů, co montují častěji. Takže pohádky o svých 40 montážích si schovej někam k neználkům nebo si představuj, že to jednou nastane a třeba se dočkáš. Jinak je to samozřejmě naprostý nesmysl, kvůli 55Kč měsíčně si nikdo nebude stavět anténní monstra za tisíce, navíc s tím, že při každém dalším muxu bude opět investovat a zanedlouho s příchodem T2 z toho zůstane akorát hromádka šrotu. Takové pitomosti může vymyslet leda nějaký zhrzený anténář, který měl kdysi práci a dneska se dloube v nose, protože o pozemní příjem není zájem a satelity montovat neumí![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eur...antenář neumí montovat satelity... větší kravinu už jsi napsat snad ani nemohl![]() ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurJe spousta anténářů, kteří satelity prostě montovat neumí, nevím co je na tom k divení. A zrovna tak technik od kabelovky nemusí umět montovat nějaká anténní monstra na DVB-T, taky k čemu by mu to bylo? Máš to všechno nějak popletené dohromady![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurJasně, a ti kabeltechnici pak pindají apriorně proti dvbt, mají plno keců jak je dvbt nekonkurenceschopné atd., páč sami to NEUMÍ a vnucují důchodcům kterým stačí 4 programy placený satelit nebo kabelovku... vo tom to je, sám jsi to pěkně v této debatě předved.. ten nesmysl s antenářema - ještě jsem totiž neviděl antenáře, který má praxi v dvbt, aby neuměl namlátit na zeď satelit na Skylink, to umí i cvičená opice, na rozdíl od dvbT, kde už musíš něco umět aby ses tím mohl živit... |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurBaron@ Ha, ha, ha. Prej 100tisíc. To je fakt dobrý. Ale na Moravě zase nejsou úplní trotli, aby si nedokázali dát dohromady, že se Skylinkem mají lepší nabídku, než s nějakým pozemákem :Dlance@ Nechci vstupovat do tvý zapálený debaty, ale že by každej anténář uměl dělat kabelovku, když teda kabeltechnik má umět pozemák, to se mně nějak nezdá. Jo a anténáře, kterej nenastaví třeba satelit s motorem, taky znám. Prostě to nikdy nedělal a dělat nebude a nemá na to ani vybavení. Je spousta profesí, který jsou na oko stejný, ale přitom odlišný. Nebo dokonce úplně stejný, třeba automechanik pro osobáky se taky nebude vrhat na opravu náklaďáků a opačně. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKluci vy máte, ale výdrž.Že bych měl opět večer seriál na pokračování a to bez reklam?![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurpoldaS - nepřekrucuj a přečti si jak debata co má kdo umět vznikla - technik začal s tím, že je nějaký zhrzený antenář bez práce co neumí montovat satelit - na to byly moje reakce, chápeš? Sat motor sem netahej, motorová je tak jedna instalace z 50. I kdyby antenář neuměl motor, naprostá většina sat instalaček je 1-2 pozice, což zvládne i cvičená opice - tedy rozhodně každý "zhrzený antenář" který dle technika tzv. měl přijít o práci kvůli sat. konkurenci (což je právě ona naprostá blbost). Žádný antenář se nebrání montovat sat., neznám takového!!! páč to zvládne hravěji než dvbt a zákošovi rád vyhoví... jsou to jen kecy kabeltechnika proti dvbt které tu už roky známe |
lance
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |