![]() |
|
Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurhttps://www.spravy.info/servisny-poplatok-skylink-2016/ |
Trnko
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurZjevně nemáš ani potuchy o práci technika u kabelovky, takže stručně jenom tolik, že jeho náplní práce rozhodně není nabízení služeb, to má na starosti obchodní oddělení.A počet klientů-důchodců u kabelovky je vysoký nikoliv proto, že by na obchodním byli takové machři, ale hlavně proto, že důchodce má dost času na sledování TV, nedostatkem peněz také většinou netrpí a chce mít na výběr něco víc, než odpadky á la DVB-T ![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE-technikTKRMilý pane nedá mi to musím na Vás reagovat.Měl jsem čest v Olomouci trochu nakouknout do kabelovek co produkovala firma Karneval.Takový hnus se jen tak nevidí,zásuvky a jejich upevnění hrůza a komunikace s Callcentrem to samé.Pokud já jsem PODLE Vás zhrzený anténář,tak se podívejte ZDE v Galerií co mám já na svém domě za instalace.Je to jen moje instalace.Motor Stab H-H 100,multifukus na 4 družice(28E+23E+19E+13E)a k tomu parabola 200x180cm.Pokud si myslíte že satelity neumím tak jste pěkný K-KOT.A že důchdci jsou u kabelovky znamená že kabelová TV zrušila až přišla do domu stožár pro STA.Tím se stali zákazníky kabelové TV na věky. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
@ technikTKRpriznam sa, ze som tvoje prispevky necital pozorne, viacmenej som ich len tak preletel, ale tvoj nazor, ze kazdy nadava na VP stanice je uplny nezmysel, v poslednej dobe prave pozorujem vo svojom okoli, ze sa viac sleduju ako Novy, Primy, Markizy, Jojky.......co sa tyka tvojho prispevku, ze treba platit za vodu, telefon, ... ano treba, ale otazka je ci napr. potrebujem platit za telefon 30 - 40€, ako platia niektori moji znami, ja platim cca 2-3€, pretoze min telefonujem, cize to iste sa bude tykat aj TV, niekomu bude stacit pozerat VP, za ktore plati KP.......co sa tyka sledovanosti, v poslednej dobe som si vsimol, ze CT predbieha Novu a Primu, ja osobne si tiez dnes pozriem film na CT1.......my tie Novy, Primy, Markizy a Jojky platime cez reklamu, cize ak nam nebudu chciet ponukat svoj HD obsah zadarmo, kludne mozu skoncit s vysielanim, mne vobec nechybaju......ked bude najhorsie, ja osobne prevediem SL kartu na CT kartu co mi bude uplne stacit |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurLebo nic ine im nezostalo. A to nie iba dôchodcom. Po neznej revolucii vo velkom bezne rusili sta na panelakoch. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
BaronAhoj já myslím že je už zbytečný se tu hádat technik a jemu podobní nenávidí dvb-t a prosazují jen satelit aspoň to mi z tohohle téma vyplynulo a tak už ani nereaguju každej ať má doma co chce a hlavně ať se dívá taky na co chce uvidí se za několik let jak se tu ten vysílací trh vyvine ale jedno tvrdím stále hodně lidí je opravdu naštvaných že platí něco co jim kdysy někdo slíbil bez poplatků a pokud se to zase zvýší tak bude odliv pokud budou mít signál k dvb t.Já to vidím ve svým okolí.ČusUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
mjamriskaPresne tak- kvalitativne obsah na verejnopravnych tv je daleko nad novami, markizami... Tie s.r.acky na komercnych stoja za velke H male o rimska 5 n a o. |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurBaron vystihl si to presne. V nasem meste to bylo to same, kdy se před 20 lety odstřihlo STA na domech patrici bytovemu druzstvu a zavadeli se pripojky kabelovky a tim byly najemnici vpodstate donuceni k prechodu na kabelovku. Pravda je, ze cena byla za programy prijatelna ale postupem casu se cena zvyšovala. O STA se jiz nikdo nezajimal a dnes hrozi na nekterych domech s sikmou strechou k urazu při padu anteny nebo vylozneho ráhna ze strechy při vychrici vlivem koroze. Nektery domy jsou jiz ve vlastnictví najemniku a tam se toto harampadi odstranilo pripadne se udelal zcela novy system STA. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurBaron: O tom, co občas dokáží vyprodukovat anténáři, by se taky daly popsat romány. Každopádně ti začínám rozumět, kabelovky ti sebraly práci a i ta poslední co zbyla, zjevně nestojí za nic, takže to děláš jenom na vedlejší úvazek. A na blábol, jak kabelovka ruší nějaké shnilé stožáry STA s orezlými šroty, na které stejně už nic nefunguje, nemá smysl reagovat, protože je věcí majitele domu, jestli ve svém majetku strpí kabelovku nebo nějaké zamindrákovance, kteří mu tam vnucují krámy na pozemní příjem pod vinou svého vlastního zisku.mjamriska: Nepozoruj okolí, ale čísla sledovanosti. A tam veřejnoprávní TV pořád ztrácí na TV komerční. Na Slovensku tedy zcela jasně, v ČR se ČT ještě občas podaří nějaký zázrak v podobě povedeného seriálu. Výjimkou je akorát již zmiňované MS v hokeji a Olympiáda, kde je sledovanost veřejnoprávních médií taková jenom proto, že to nikdo jiný nevysílá. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTa sledovanost je fakt objektivny udaj. Ja som od nikoho nepocul, ze ma peoplemeter. Ked to niekto cita co vie o niekom co ma peoplemeter, nech sem napise a nech napise ked bude vediet vzdelanie uvedenych ludi. |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurHYPER: Za těch svých 20 let jste si STA mohli znovu udělat klidně 1000x, takže nevykládej nesmysly o kabelovce. A pokud jste si STA neudělali, tak jedině proto, že o tento zastaralý a neperspektivní způsob příjmu už lidi zkrátka nemají zájem. Co jim STA asi tak nabídne vůči kabelovce? Mizernou programovou nabídku, absenci internetu, servis od firmy, která STA vybuduje a za chvíli se po ni slehne zem, případně hádky na každé schůzi družstva, jestli se má zařadit ten nebo onen multiplex a kdo to bude financovat. Tak o toto už zájem mezi lidmi opravdu není, s tím se smiř (a všichni, co to tady tak vehementně hájí). Doba je někde úplně jinde a s nástupem placeného T2 už nebude co řešit vůbec.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurtechnik - pokud mají komerční TV větší sledovanost než VP, tak to jsou pouze některé hlavní komerční stanice jako NOva a pod., které jsou všude v základu a/nebo zadarmo (a záleží vždy na konkrétním pořadu). Kdyby Nova a pod. šly v dvbt do zpoplatnění, tak by byli v ři.i jak baťa s dřevákama, takže je opravdu "chci vidět" v oné placené DVBT2, pokud CT bude v T2 bezplatně, tak tvrdím, že NOHA tam bude bezplatně taky - kdo se se mnou vsadí ?![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurKasr: Když ti nestačí sledovanost, tak se stačí podívat na počet komerčních TV programů. Kdyby je nikdo nesledoval, tak dávno krachly. A to se neděje, naopak nové přibývají. A o tom, jak atraktivní je zrovna RTVS, se dočteš v hodně diskuzích. Vlastně jsem snad nikdy nečetl, že by někdo ty 2 programy vychvaloval (kromě sportu).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE-technikTKRKabelovky mi práci nesebraly,protože v mém okolí ani nejsou.A tam kde jsou tak nepůsobím já.A že kabelovky rušily stožáry na STA za tím si stojím.Že nějaké družstvo vlastníků si nepřeje STA je jen jeho setrvačnost,aby neměli problémy pokud se něco po-ere.V mém okolí je možnost příjmu cca.53 programů v DVB-T včetně SK muxů.Což tě asi s-re.Jinak by jsi takové v-loviny nevypotil. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: ČT už ze zákona není zadarmo, je za 135Kč měsíčně. A pokud se u T2 použije např. rakouský model, tak bude v kódu všechno.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurBaron: 53 programů je leda v tvé hlavě. Vlastně ano, protože třeba ČT4 HD a ČT4 jsou 2 programy, že? Případně ČT:D v RS7 a muxu 3 jsou také 2 programy. Pak se ale divím, že máš těch programů tak málo, stačí si ještě dohodit příjem z různých vysílačů a trumfneš i UPC, kde je těch programů přes 100 (ovšem unikátních, nikoliv duplicitních)![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
technik- začínáš být už směšný, že by Alzheimer ? Spočítej si na Ostravsku programy ve všech českých, min. 3 slovenských a 3 polských muxech a pak mudruj o počtech.A už laskavě přestaň motat všude do debat o platformách a cenách za programy těch tvých 135kč konces. poplatku "za ČT", páč to je nevyhnutelný náklad NEZÁVISLÝ na platformě poskytovatele a dokonce i nezávisle na tom jestli chceš sledovat ČT nebo Novu!!! To je pro tebe novinka co? Tobě ještě nedošlo, tak ze zákona MUSÍŠ PLATIT 135,- i za sledování té tvé Novy, páč konces. se neplatí za příjem/sledování ČT, ale platí se za zařízení umožnující příjem TV, a to jaksi musíš mít i když chceš sledovat jen tu svou Novu (vyjma mobilu... kde ovšem můžeš stejně tak sledovat i ČT bez konces.poplatku..). No, ale neber si to, chápu, že toto domyslet je na některé mozečky už vyšší dívčí ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurTechnik ja v panelaku nebo cinzovnim dome nebydlim, ale mam v tam pribuzenstvo a to co jsem napsal, tak za tim si taky stojim. Reknu to asi takhle, ksefty jsou ksefty. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eur100?Vymenuj ich. Staci copy/paste. Vratane korejcov, cinanov, vietnamcov, ruskych volnych tv. Riesi sa tu serpo skylink- takze akoze sa nadava na skylink- ale ponuka skylinku je lepsia ako upc. Kludne ma kamenujte. A 4 tv u upc ma nezaujimaju- s kartou mimo m7 mam aj 10 tv u skylinku. |
Kasr
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: Koho tady zajímá nějaké Ostravsko nebo vůbec Pšonské programy? S takovou ti můžu napsat, že na satelit mám stovky programů a ty se můžeš jít s nějakým DVB-T akorát zahrabat. Takže se věnuj programům národním a nanejvýš ještě slovenským a nekřepči nad nesmysly.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurNechápu jak někdo stále do toho zatahuje veřejnoprávní poplatek,který musí každý ze zákona platit at chce či nechce stačí mít jen autorádio a už jej platíte.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurtechnik - napadls vyjádření Barona o 53 prg. v dvbt tak sem netahej zase satelit, on nepsal, že těch 53 má jen CZ + SK, ale dobře tedy, já jsem napočítal v 6 CZ a 2 SK muxech dohromady 42 unikátních prg ..., tak si to můžeš poopravit z 53 na 42 jestli tě to uklidní. A v Ostravě, která tě nezajímá, což chápu, ale pro Ostraváky je polština 2. národní jazyk, takže ti si můžou připočítat 24 polských prg. ze snadno přijímatelných 3 pl muxů |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurtechnikovi dosly argumenty, preto ten koncesionarsky poplatok.A "pšonom" rozumiem aj ja, ale korejcom, cinanom, vietnamcom... v UPC nie! |
Kasr
![]() |
|
lachtanto "chápe" asi jen technik sám, už jsem mu vysvětloval, že konces. poplatek je "daň z přijímače" a bude ho platit i ten, kdo bude přijímat třeba pouze a jen mux2 s Nohou, takže si ho v podstatě může klidně přejmenovat na polplatek za Novu... nebo jak chce, ale s technikem je to marný, marný... je to marný, furt to bude matlat všechno dohromady, hold komu není shůry dáno....![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: Samozřejmě, že jsem napadnul zmínku o 53 programech, protože tolik jich v pojetí DVB-T CZ+SK není. A že jsou někde polské, rakouské nebo německé programy je irelevantní, protože je u nich jazyková bariéra, takže je nebudu montovat do diskuze jenom proto, že už nemám nic dalšího jako argument (jak to děláš ty). To se pak dá skutečně také tvrdit, že přes satelit chytnu programů stovky.lachtan: To bylo pouze proto, že tady lance napsal, jak bude ČT v T2 bezplatně. Takže na to konto jsem jenom připomněl, že ČT bezplatně nebude nikdy a nikde, vždycky je za peníze. Nic dalšího v tom netřeba hledat. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Skylink bude zvyšovať SP len o pár eurlance: Dohromady tady matleš všechno akorát ty a nemůžeš unést, že kabelovky a SAT válcují to tvoje DVB-T na celé čáře. Pozemní vysílání je dávno za zenitem a jak někdo správně napsal, vhodné leda pro kolenovrty. Tak ať si ho ještě užívají, než se zpoplatní také![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |