![]() |
|
Rozšíření paměti ram v pcStojim před rozhodnutím . Mám notase Dell Inspiron N411Z a má pamět ram 4GH s možností rozšířit na 8GH.Ptám se proto vás ...vyplatí se to? Procesor je Intel Core i3 2,3GH Dvoujádrový.Díky |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Rozšíření paměti ram v pcTak je tam Hynix 4GB 2Rx8Pc3-10600S-9-10-f2 našel jsem jeden kousek origo.přímo z notasu.590kč + pošta.Tak snad bude dobrá.A všem tady díííky ještě jednou.![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Rozšíření paměti ram v pcDobrá cena, držím palce.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Rozšíření paměti ram v pcSpíš než paměť (sice 4 GB není bůhvíco, ale už se s tím dá pracovat) bych raději vyměnil HDD za SSD. Tam bude nárůst odezvy systému dramatický.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Rozšíření paměti ram v pcStart systému ano, ale u běžné práce net + office to zase takové terno není. Samozřejmě, pokud má volné finance, tak ať ten SSD pořídí, to je bez diskuze.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |